Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
Virag.h #163007 üzenetére
Publikus WAN IP-t közzétenni, főleg egy publikus fórumon a nagyon nem ajánlott kategória... Töröld a képeket mihamarabb
Nem vagy CGNAT mögött. A portellenőrzős oldalon a HGW-ben szereplő WAN IP-t írd be.
A másik két oldalon azért ír más címet telefonról, mert az iCloud Private Relay eltéríti a telefonod internetforgalmát, így minden az Apple szerverein keresztül megySzerk.: úgy látom, a canyouseeme-n nem lehet átírni az IP-t. Vagy tiltsd le legalább ideiglenesen az iCloud Private Relay-t, vagy számítógépről ellenőrizd
Szerk2.: Másik open port checker oldalon ellenőriztem, nyitva van a portod.
Mivel ezt így már én is meg tudtam tenni, és hozzáértők akár vissza is tudnak élni ezekkel az infókkal, érdemes lehet másik portszámot választanod (lehetőleg olyat, amit más szolgáltatás nem használ: [link])
Utána lehet, hogy nem árt áramtalanítanod a HGW-t egy-két percre, hátha újraindulás után másik IP-t kapsz a szolgáltatótól
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest