- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Sajnos úgy néz ki, hogy nekem nem lesznek újabb HD csatornák. Telekom üzletben szerettem volna a jelenlegi otthoni csomagomat (IPTV, internet, vez. telefon) módosítani, és a következő derült ki: csak az IPTV előfizetést nem lehet módosítani, kizárólag a teljes csomagot újratervezni.
A jelenlegi 300/20 internet helyett választhatok 500/22-őt plusz díjért (nincs rá szükségem, elég a mostani letöltés), esetleg még több pénzért 1000/200-at (ez meg még kevésbé kell), vagy mehetek lentebb a 250/10-re, de a feltöltés időnként szűkös lenne.
Az már csak hab a tortán, hogy a csomagváltással elvennék a régóta meglévő felvétel opció kedvezményemet (az 1100 Ft-os díjra 1100 Ft kedvezményem van, azaz ingyenes). Így a váltás minimum 1700 Ft/hó emelkedést jelentene, és ennyit nekem nem ér meg, a szolgáltatónak persze igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest