- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- OLED monitor topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuto558
aktív tag
Ilyen velem is történt korábban.
Igaz nekem úgy, hogy előtte a csomagomon már volt Spec kedvezmény, viszont cím szerint nem járna. Úgy vettem észre, hogy vannak ügyintézők, akik csak a címet nézik, és ők a magasabb árat mondják. Van viszont, aki MT azonosítót kér és az alapján mond (ugyanarra a címre) ajánlatot, ekkor már a speciálisat szokták mondani.
Most a legutóbbi fejlesztés óta már a telekom.hu-n is, ha bejelentkezek és csomagot akarok váltani, akkor automatikusan a Spec árat jelzi online is. Viszont ha kijelentkezek és megadom a címem, akkor a magasabb árat írja online.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest