- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
pjani
tag
Sziasztok!
Van egy elég zavaró problémám. Remélem, Ti tudjátok, mi a bibi...
Szóval:
Van a gépem (konfigot olvashatjátok a nickre kattintva), és mivel mostanában kezdtem el bedigitalizálni a VHS-felvételeinket, szükségem lenne arra, hogy a gép alkalomadtán több órán keresztül egyfolytában fusson. Az elektromos művek ezt nem teszi mindig lehetővé. Úgy döntöttem, veszek egy UPS-t, egy 600VA-s KEBO-ra esett a választásom. Sajnos nem vált be, áramkimaradás esetén azonnal elszáll a gép, az UPS pedig úgy viselkedik, mintha rögtön az akksijáról adná a tápot (szóval egy pillanatra sem villan fel a túlterhelést jelző LED).
Az első gondolatom persze az volt, hogy talán nem KEBO-t kellett volna vennem, biztos gyengécske. Ha csak a monitort kötöttem rá, azt megfogta, ha csak a gépet, azt nem. Kipróbáltam a barátnőm ősrégi gépén (1998-as, a konfigot nem részletezném), azzal simán ment. Kipróbáltam a tesóm gépén - egyébként ez is másik házban van, ha ez számíthat valamit -, ennek a konfigja: Athlon XP 2600+, 3 vinyó, TV-kártya, hangkártya, LCD-monitor, Vantec 370W táp. Ezzel is simán ment. Ez utóbbi gép már kb. fél éve rendelkezett egy UPS-sel, a teljesítménye elvileg ugyanaz (PowerCom 600AP), gondoltam, kipróbálom az én gépemmel. Hát ugyanaz történt...
Ez a PowerCom a specifikációk szerint max 360 W-ot képes adni. Az én gépem nem fogyaszthat annyit, a C'n'Q be van kapcsolva, nem húzok semmit, teljesen 'idle' módban is lekapcsol az UPS.
A gépben lévő táp lehet a ludas, ugye? Chieftec GPS-400AA-101A a modell. Miért csinálja ezt a gépem????
Előre is köszi a válaszokat, és bocs, ha túl körülményesen írtam le a dolgokat.
Üdv!
pjani
Aktív témák
- BestBuy topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - 3-as csomagban
- Vanquish Gamer Számítógép ház
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest