Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Ezt a fénykapus honlapot olvastam , hát ugye egyértelmű hogy milyen drága az Inverter egy szünetmenteshez képest . És már néztem azért 30-ért már szinte majdnem csúcs szünetmenteset kapni ami már tud valamit . Vagy legalábbis használható valamire . A gyári akksi helyett pedig mint említettem pl a Spirálcellás akksit tudnám képzelni ami hivatalosan autókba való de mivel nincs benne sav vagy lehet hogy van benn valami de nem tud kifolyni . Meg nagyon kicsi az akksi mérete de nagy teljesítményt ad le , valahogy úgy néz ki belülről mint egy kondenzátor . Aztán ugye nem dugom rá a 230V-ra a szünetmentest csak az akksiját töltöm külön egy áramkörön keresztül pl szélkerékkel vagy napelemtáblával , azt hiszem ilysemit lehet a villanypásztorokhoz kapni elérhető áron . Persze hűteni illik a tápot hogy ne melegedjen mert az 5 perc nem egyenlő a folyamatos működéssel . Mert szerintem 230V-ot kiadja rendesen mivel a számítógépeknek stabil feszkó kell , a kompakt csöveknek meg bőven jó na meg talán egy sima mezei TV is belefér . Azok általában 120-180W-osak szoktak lenni ami 55 cm-es , (hangsúlyozom átlag mert tudom TFT stb azok töbet esznek ) .
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest