-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
canniball #1828 üzenetére
Hát szerintem nem sok különség lehet közöttük, mivel mind a kettőt ugyanaz a cég gyártja és külföldön egyes helyeken ezt az MGE Powerstrip6-ot APC-nek is nevezik.
[link]
pl. itt sem találtam azonban róluk infót, ezért kérdeztem.
Nem mondják, hogy teljesen haszontalan, csak azt, hogy ami ellen szánják (villámvédelem a reklámok szerint) azellen nem sokat ér, ha valahol 1 km-en belül néz be a szikra.
Túl rövid reakcióidő, kicsi feszültségugrást bírnak, illetve hogy ekkora távon, ami ezekben van, még áthúznak az átlagos villámok.Szerintem azért megveszem egy sima elosztónak, mert a kínai 6 lukas szarok is majd egy ezresbe kerülnek és akkor már legalább egy kicsivel nyugodtabban alszom. Olvadt már szér ATC hajszárító alatt, pedig az még nem is terhelési maximum, csak 2000 watt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest