- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
válasz
A megváltó #11814 üzenetére
Oké! Azt mutatja, hogy teljesen fel van töltve, de babrálás nélkül hagyom estig vagy 12 órát töltődni.
Félek az áramtól, kicsit fosós vagyok, erre fel akkorát szikrázott, mikor bekötöttem a sarukat, hogy három percig vak voltam! Persze kicsit túlzok, de nagyon gyorsan elkaptam a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macska topik
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- APC RACK 1500 VA tiszta szinuszos szünetmentes tápegység akkuk, akkutálca és előlap nélkül.
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- eladó szünetmentes APC Back-UPS 850VA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest