- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Akkor megtöröm a csendet
A mai szép délutánon
[link]RZR
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Wa2x_
veterán
Jöhetnek a HDR fotók is természetesen, ezt elfelejtettem beleírni az első hsz.-be.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Kh@oSz
aktív tag
Ezzzaz, akkor ez lesz most már az én topicom
-
sadboy
aktív tag
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
Lall
veterán
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
nagyúr
Nagy gyorsan én is beírtam ide magam, és felvettem kedvencnek az oldalt.
Jó lesz!
Lalll! A Skydrive csak bejelentkezetteknek jelenik meg, azért jó a Képhoszt.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
N8...
Lopva, csendbe a háttérben a kritikus tömeg alatt, fű felett...
ibiSztem egész jó lett, ahhoz képest, hogy nem láttam mit is csinálok. Belógtam a keritésem, fejem a rácson, vakon exponáltam.
Skydrive megvan! Erre az oprendszerre tényleg nem jött ki!
gugli drájom sincs pl.Így jártam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A-ha. Ez bizony makró gyárival készült. Két képet csináltam, de már szinte gáz volt, hogy a kerités alatt kúsztam be és mindenki csak a
seglábam látta az utcán...
Mellesleg egy perc alatt szép fekete felhők kúsztak be. Azt gondoltam le is fog szakadni, de csak pár cseppecske érte el az arcom a kapuig. Attól még mindenki menekült kutyafuttában.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
törölt tag
Féltem megvenni ezt a telót de egyáltalán nem bántam meg,és most nem csak a fényképezőjét értem ezalatt.
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
Ha már a makrók ide jönnek, akkor íme. Lehetett volna jobb is, de a szél se állt mellettem.
Kiváló automatikus mód
napos fehéregyensúly, ISO 100, spot fénymérésXperia V
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Mai munkásságom eredménye:
kis darázs | levél | bogár | kis szöcske | bogár2 | virág alulról | kis pók | szem | vmilyen állat | méh | levél | lepke | ejtőernyők | méh2
+ makett
Ace 2 + nagyító
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
rizso
addikt
Ugyan régebben már szerepeltek a másik topikban, de ide jobban illenek: ZTE Grand X In+AfterFocus Pro képek
Ha valakit esetleg érdekel a program, itt talál róla infókat. Roppant egyszerű használni - az általam készített képek is kb. 1-2 perc alatt készültek el...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
nagyúr
Waoooo! A Margaréta négyes nagyon bejött!
A cigist nem kommentálom, mert hogy ugye, sportember nem bagózik...
A panel kockát nem értettem. Azzal most mi is van?
Még valami! Most, hogy megvan az N8 /a második.../ ha elérakom a lencsét, akkor a segédfénnyel mi lesz?
Kipróbáltam egy Pentax távcsővel, de a karimáját bas.atta a fény, így életlen lett a fotó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest