Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
Esetleg egy ilyenből kialakítani a szerszámfalat:
[link] ebből van két lyuksoros is
És hozzá a tartó:
[link] 60kg-ot bír, igaz a termék értékelésénél írják, hogy balra jobbra elmozdul, ezért akasztónak lehet valamit még mókolni kell, vagy két lyuksorosat keresni :És akár polcot is kialakíthatsz, ha úgy van kedved.
Vagy esetleg itt is szétnézhetsz, írnak teherbírást is:
-
macilaci78
nagyúr
Üzletberendezések között néznék szét. Anno fegyverboltban ilyen rácsos rendszerezőkön voltak a termékek zöme. A linken vannak karok, kosarak is.
Teherbírás érdekes kérdés. A kampó tövében több, a hegyén kevesebb értelemszerűen. Nem tudom, hogy a kerti gép hol terheli.
Kábelnek, hosszabbítónak, porszívócsőnek két nagyobb kampót fúrtam be, erre akasztottam fel mindent. Ami nem fért fel, arra madzagot kötöttem (mint egy befőttesgumit U-alakban tetettem rajta) és felakasztottam, ez van a kampó tövében alul. -
Nekem a gépeim a dobozukban vannak nagy teherbírású polcon. Pont a kisebb kéziszerszámoknak vettem mágneses tartót a lidl-ben, ami fel van durva. Polc, vagy fúrás nélkül nem tudom hogy lehetne megoldani.
Esetleg il [link] yen fali kampóval, de ehhez is fúrni kell. Ilyen van Praktikerben, Obiban is, de Lidl-ben is van néha csomagban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest