- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #82247 üzenetére
az a problémám vele hogy a munekahelyen vagy át tudom venni vagy nem, bármikor jöhet megbeszélés, értekezlet, külső muneka akármi, otthonra meg nem érek haza akkorra amikorra a futár jön, így nekem a futáros szállítás rugalmatlan eleve és nem olyanok a körülményeim hogy fogadni tudjam.
plusz a választott futárcéggel szállíttattunk már és messze nem voltunk elégedettek hajat tépni meg nem akarok.
a foxpost nem az olcsósága miatt érdekes hanem hogy akkor és oda megyek érte amikor akarok tehát ez nekem sokkal nagyobb könnyebbség. ha ordítóan fontos megoldom futárral, de ha valakinek aki egyébként pesti tartózkodású de mondjuk hétvégére hazajár és el tud arra kanyarodni szombat délelőtt amikor nyitva vannak és mondjuk hétköznap át tudom venni tőle általa megadott helyen, akkor szívesen fizetem inkább neki a futár díját. nem az összeggel van bajom hanem azzal hogy több a gondunk a futárokkal mint a haszon. azzal meg nem megyek semmire hogy ha három "sikertelen" kézbesítés után (amiből egynél itt sem volt, egynél meg fél 8-kor hívott hogy ott van a ház előtt) visszáruzza szegedre.
ha a cég megtett volna annyit hogy odaadja a józsinak aki beballag vele a plázába a foxpost automatához és feladja ott akkor nem lenne ez a probléma, láthatóan nem értette nem akarta a telefon másik felén lévő ügyintéző ezt a kérdést megoldani. nyilván felajánlottam hogy előre elutalom az árát szállítással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Tenisz topic
- Milyen routert?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest