- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Egy kettőnél több azért
Hipa:
Önkormányzatnál hipa bejelentkezés induláskor, év végén bevallás.
Ha szüneteltetve van, akkor záró bevallás, ha újra aktív akkor megint bejelentkezés.Kamaránál regisztráció és évente 5eft fizetés.
Nav bejelentkezés után számlázó program bejelentés (SZAMLAZO), ha 1M fölé megy valaki felé a számlázás, akkor valami nyilatkozat (15KATA), hogy nem vagy kényszervállalkozó. Ezt ismételni, akkor is ha ugyanattól jön be újabb 1M.
Ha kimarad akár 1 nap is főállásból, akkor átjelentkezni (15T101E) főállású (50eft/hó) katába, aztán vissza mellékbe (25eft/hó), ha megint van főállás.Ez az ami hirtelen csak eszembe jut, persze ez az alanyi adó (áfa) mentesre vonatkozik.
Ha egész évben nincs semmi megbízás, akkor 1-2
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz Lacielvtárs #63294 üzenetére
Azt mondjuk még elárulhatnád, hogy milyen proci van a gépedben? Mert ha celeroncs, akkor azon mindent lomhának fogsz érezni
A Pentium már határeset, a negyedik generációs i3, i5-nek meg hasítani kellene, ha van alatta egy SSD.Én kérek elnézést!
-
Ééééés jeeeeeee, megint mozog az ablak, már 18 óta
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
őstag
-
-
válasz bitpork #63293 üzenetére
jogos, javítottam hogy ár megegyezés szerint
köszi hogy jeleztedLuighi.t próbáld meg.---> ezt mit jelent?
ui: win 10 gondolom gyorsabb lenne a hirdetésben szereplő laptopon, ugye?
már mint a 8 GB rammal..
vagy töröljem le a win 10-et és rakjam vissza a win 7-et...
oké hogy szép és gyorsan bootol, de olyan lomhának érzek a win 10-et
a win 8.1 is ilyen volt, és lehet a win 7 jobb lenne a laposra, de nem tudom eldönteni[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz Lacielvtárs #63292 üzenetére
Sztem 1 ft-ért senki nem fog adni Luighi.t próbáld meg.
-
Drága szegedi Urak és Hölgyek
most éppen ilyet keresek/keresnék
hátha volna itt valaki akinek lenne eladó
előre is köszönöm ha volna és jelzi nekem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
Az előbb volt egy riport Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel a TV2-n a bevándorlással, és annak kezelésével kapcoslatban, gondolom 1-2 óra múlva már fent lesz a weboldalon, aki nem látta, nézze meg, érdemes.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nap
addikt
Békéscsaba felé járható már az út?
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Doggy dog
senior tag
válasz lugosi #63286 üzenetére
Nincs mit,de ennél többet nem tudtak bent mondani,mert még nem zárult le az eljárás.
Majd ha pittyeg a telefon,hogy visszautalták azért azt megírom!Remélem mindenkinek hamar fog!
Viszont az khm... rohadékság,hogy nem tudom visszább vetetni a GJ-t.
Eddig úgy volt,hogy 3 év átlagát vették.Most min. 1 egésznek lennie kell!
Azért arra kíváncsi lennék,hogy aki eddig pl 0,4et fizetett annak vajon felemelik 1re?Mert ha nem,akkor én miért nem állíttathatnám 0,5re?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
martonx
veterán
Nem vagyok katás, és van azért iparűzési adótól kezdve kamarai tagságon keresztül minden faszság, amivel foglalkoznom kellene. Az évi 1 adóbevallás az ánykba lenne a legkevesebb, de a francnak van kedve 4 gyerek, főállás plusz maszek mellett még ezeket a baromságokat is figyelni.
Én kérek elnézést!
-
Doggy dog
senior tag
válasz pepe091 #63281 üzenetére
Csak tájékoztatást.Nincs kérvény vagy formanyomtatvány!
HA MINDEN JÓL MEGY,akkor szeptemberben láthatunk valamit belőle.Visszautalással vagy postával,ki hogy fizetett.
De ki tudja mi lesz ebből még,majd ha visszakaptam!
Több,mint a dupláját fizettük előlegként.Vissza akartam vetetni IKV-nál.Mondom nincs többé ilyen,hogy előre és majd visszakapom.Közli az ügyintéző,hogy IKV-nál nem lehet már 1GJ alá beállíttatni!!
Mondom fasza,mert ha emez jövőre lesz bajban,akkor ez is fog majd tartozni?!Reméljük minden rendben lesz![ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
-
-
martonx
veterán
Könyvelőt keresek. Egyéni vállalkozó vagyok, aki rohadtul nem akar foglalkozni a háttér bürokratikus szarokkal, a mostani könyvelőm viszont hol erről, hol arról felejt el szólni, és nincs kedvem magamtól utána járni.
Tudnátok valaki ajánlani? Nem baj, ha nem olcsó, a lényeg, hogy annyira megcsináljon helyettem minden bevallást, dokumentációs szir-szart, hogy kb. ne is tudjak róla, hogy ezek léteznek.
Én kérek elnézést!
-
nap
addikt
válasz quailstorm #63271 üzenetére
Ekkora hangerő már az idegrendszert is károsítja, ha tartós, vagy ismétlődő.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
martonx
veterán
válasz DarkByte #63259 üzenetére
Azt mondják a SZIN-en a nagyszinpad hangosítása volt szar az első napon, mert az ismerősök akik kimentek azt mesélték, hogy Scootert jobban lehetett hallani a Tisza túloldaláról, mint amikor 10 méterre a színpad előtt álltak.
Szóval mostanra remélhetőleg sikerült a szinpad elé koncentrálni a hangerőt, nem pedig mindenhova csak a szinpad elé nem.Én kérek elnézést!
-
-
pmheros
őstag
Ha már noti vinyó
2,5" 7200rpm sata 250-320GB körüli használt hibátlan hdd -t vennék.
Ajánlatot privátban várok.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
válasz Gergello #63258 üzenetére
Bemész a freesectorba, és leveszik a polcról. [link]
Amúgy vettem 2 hete egy notit egy 750-es HDD-vel, de ki is cseréltem 2 nap után SSD-re, lehet eladó lesz a vinyó.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Doggy dog
senior tag
Bocs a dupláért.De sorba kerültem a hőszolgnál.
Most jöjjön aki akar valamit,mert kb 4en vannak!
Elvileg bank után minket fizetnek,mert nem vagyunk hitelezők!
Talán nem lesz sok idő.....APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Doggy dog
senior tag
Van valakinek használaton kívüli elem töltője,ami tud AAA-s elemet is tölteni.Legjobb lenne,ha tudna egyszerre 4et.Sör,csoki árban
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Gergello
addikt
válasz FoxiestFox #63260 üzenetére
Inkább majd veszek egy másik laptopot és abból kibontom ...
-
félisten
-
DarkByte
addikt
válasz bitpork #63256 üzenetére
Lehet Ákos elaludt.
Egyébként fura mert tényleg volt koncert és én se hallottam most semmit.[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Holnap meg kellene oldanom egy laptop bővítést, helyben kell vennem egy ssd és egy hdd meghajtót. Edigitálon (web szerint nincs szegeden 2,5"-os hdd készleten - érdekes ) kívül hol érdemes próbálkozni, ahol raktárkészlet is szok lenni ?
-
Mi történt a SZINnel? olyan kuss van, hogy szinte már hiányzik
-
DarkByte
addikt
válasz Lacielvtárs #63228 üzenetére
Szerintem akinek ilyesmi van az nem akar tőle megválni mert annyira elértéktelenedik pillanatok alatt hogy nem éri meg. Hibásan pedig pláne szinte semmit nem érnek. Viszont konyhába, műhelybe zajongani még bőven jók.
-
-
kispéé
senior tag
Sziasztok,
Eladó laptopot keresek legfőképp nezetésre és max. filmnézésre. Tudtok valami jót? -
CanibelZ
aktív tag
válasz macilaci78 #63243 üzenetére
Sokszor járok, de minden nap menni azzal, meg drágább, mint a helyi tömegközlekedés már. Meg kell a változatosság, gyaloglást meg nem szeressük már.
De még úgy is átgondolom, mert hogy megint egyedül vagyok, kitört belőlem a nagyon gyerek énem. -
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
Probléma megoldva
-
Gyááá már kezdődkik a ducduc bulííííí
-
partymaci
aktív tag
Eladó
Asus EeePC 701SD //hibás, bekapcsol de a kijelzőn nem jelenik meg semmi - 5000 huf
Synology DS211j //dobozában - 35 000 hufHa nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
CanibelZ
aktív tag
válasz lugosi #63232 üzenetére
Én se tudok róla sokat, amikor legutóbb deszkáztam, kb 7-8 éves lehettem.
Cruiser vagy mini cruiser a neve (van még a longboard is, de az már kicsit nagy), gondolom a kereke akkora meg olyan anyagból van, hogy jobban bírja a betont, követ, aszfaltot. Decathlonban van most akciósan egy, szerintem azt ma meg is rendelem. (3havi bérlet ára...) -
Vesztor87
senior tag
válasz Ted_Beneky #63226 üzenetére
-
CanibelZ
aktív tag
válasz lugosi #63230 üzenetére
Helyi bérletet kicsit drágának tartom, annyit meg nem használnám, hogy megérné. Biciklizni akarnék, de domaszéki vagyok, szóval busszal kell bejönnöm, mert bicikliút nincs kész a bajain és szerintem belátható időn belül nem is lesz. Deszkából meg van direkt városi közlekedésre alkalmas (cruiser/mini cruiser), ami nem annyira érzékeny, ha kicsit rossz a járda.
[ Szerkesztve ]
-
Szép jó napot az uraknak...
a napokban kerestem mini hi-fit...
közben rájöttem hogy az alábbiak is érdeknének
vagy:
nem kell hogy minden funkciója működjön, de a rádió rész működjön, mert az miatt kellene nekem ilyen vagy ehhez hasonló.
minden féle megoldás érdekelhet"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CanibelZ
aktív tag
válasz macilaci78 #63218 üzenetére
Én is így gondoltam, csak kb 1 éve caoporttársam megállította egy túlbuzgó rendőr, mert rollerezett a sétáló barátnője mellett. Szerencsére be tudta játszani a rendőrnek, hogy nem magyar ezért nem érti mi a helyzet.
-
bb0t
senior tag
Döpdöp Döp dödödöpdöpdöp!
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Vesztor87
senior tag
válasz macilaci78 #63216 üzenetére
Úgy érzem csak egy dologra tudsz koncentrálni ebben a kérdésben
-
-
martonx
veterán
Itt a belvárosban este 8 után volt hangos a SZIN, de mintha 11 tájban letekerték volna a hangerőt. Bár az is igaz, hogy a Csongrádi sgt elején amúgy is hozzá vagyunk szokva a zajhoz, egy kis SZIN ide vagy oda, már alig számít
Én kérek elnézést!
-
-
CanibelZ
aktív tag
Ti tudjátok, hogy most milyen szabályok érvényesek a gördeszkás közlekedésre a kresz-ben? Gondolkoztam, hogy szerzek egyet amivel rohangálok a városban, mert ez a helyi bérlet valami ki*aszott drága már.
-
Vesztor87
senior tag
válasz macilaci78 #63214 üzenetére
Hidd el nem örültem neki, sajnos Ő mindenre felébred És igen, tücsköt keresni
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
Múltkor anyóséknál aludtunk Földeákon, bejött egy tücsök vhogy.... ne tudjátok milyen jó vt Én aludtam mint a bunda, menyasszonykám állandóan felébresztett, hogy itt van bent Keressük meg.... persze nem sok esély vt rá hogy az éjszaka közepén meglesz... 3x nekifutottunk, nem lett meg. Másnap lett meg a szekrénysor tetején.... hogy a bánatba megy fel oda, meg legfőképp minek
bitpork: tegnap este hazafele jövet kerültem a Tiszapart felé, a novotel környékéről jól látszik/hallatszik a SZIN, gondoltam Rád, bakker ez milyen hangos.... itt a Vértónál semmi nincs belőle, legalábbis ha bukón van az ablak nem hallottam belőle semmit itt a X-en...
-
Rick4
félisten
Galamb a belvárosban is lehet, sőt, ott van sok. Sajnos pont a szomszéd is galambokat tart, telibe is szokták kapni az autót, akár 5 perccel egy friss mosás után. Cserébe viszont sokszor találok tollakat az udvaron, a macskám utána 2 napig nem éhes.
-
r0by
addikt
válasz bitpork #63202 üzenetére
Ejjj, de jó, hogy elköltöztünk a Kereszttöltésből Dorozsmára..
Sosem bírtam aludni a SZIN-től. Bár jobban belegondolva talán nem is azzal volt gond, hanem inkább a meleggel. Mindig ilyen tájt volt dög meleg, lefeküdve szakadt rólam a víz.. Itt meg egész nyáron betakarózva..
Az egyetlen gond errefelé (csak, hogy ilyen is legyen ), hogy van két galamb, akik megtalálták a kéményünk. Reggel és estefelé menetrendszerűen pihengetnek rajta és huhognak. Eleinte zavaró volt, de most már nem érdekel.. -
Rick4
félisten
válasz lugosi #63207 üzenetére
Én meg most fejeztem be a dolgomat, reggel 9-től folyamatosan telefon, mail, telefon, mail, 17-20 óra között volt 3 órám mást csinálni, aztán gyerünk tovább, és piszkosul nem volt időm se arra, hogy hallgatózzak bármiféle béka- tücsök zajongásával kapcsolatban.
-
MODERÁTOR
válasz bitpork #63206 üzenetére
Hát néha nálunk is mikor a tavon kacsákra rájön az ötperc este és nyomják a hülyeségeiket, meg a békák mikor biztos valami értekezletet tartanak, akkor vannak ilyen hangok, de tök elviselhető, és az állatoknak van egy olyan jó tulajdonsága, hogy ha már nagyon régóta este és sötét van, akkor beverik a szundit, és nem tolják reggelik a hápogás/brekegés kombót.
Nálunk általában akkor van "helyzet", ha valami gyereknap, május 1 meg ilyenek vannak, és itt csinálnak a füves részen ilyen műsorokat. Olyankor reggel 8-9 körül elkezdik, de eltart max délután 6-7-ig és utána vége. Nap közben meg simán ki lehet bírni, meg hát nyilván gyerekműsor, teljesen más mint egy ilyen koncert vagy SZIN, és abban igazad van hogy teljesen más, mint este vagy éjjel.
-
válasz lugosi #63205 üzenetére
Mi is a negyedinek vagyunk, un nem nagy különbség
Csak a Tisza felé pont nincs magasabb épület és így pont pofára kapunk mindent ami hangosabb egy sóhajtásnál. Már intéztem magamnak nyugtatót holnaptól így nem, remélem nem csavarodok be amíg vége lesz ennek a förtelemnekNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
MODERÁTOR
válasz ShadowX #63198 üzenetére
Nálam nyitva az ablak bukóra, ha nagyon fülelek akkor hallok valamit, de nem túlzottan és inkább oda kell mennem az ablakhoz. Igaz én a város másik végén vagyok. Ha nagyon akarok, akkor valami nagyon halk brummogást hallok, de inkább csak a tücskök ciripelése hallatszik.
El tudom képzelni, milyen rossz lehet ez nektek, egyszer volt nem messze tőlünk egy Omega koncert, olyan 8-10 éve, nagyon haragudtam érte. Azóta szerencsére ilyesmi nem volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook