- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Pókemberes, fantáziálós az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz viperabácsi #36286 üzenetére
nem rossz..de mintha kicsit túlárazott lenne
pmheros: oda mostanság mi is szoktunk, szerintem nagyon jó...főleg a szauna utána
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Attix82
addikt
Ez azért nem semmi [link]
-
lorcsi
veterán
Látom elég sokan jártok úszni..ezért lenne egy kérdésem
az újszegedi sportuszodába lesz szept vagy okt-tól úszójegyem (ha jól emlékszem 6-10 és 12-14-ig lehet majd felhasználni)
jár e ide valaki és miylen időszakokban érdemes menni ?tavasszal is volt iylen jegyem,d e nem tudtam bejutni. amikor ráértem volna épp rendezvény volt vagy nem volt szabad sáv
-
-
Attix82
addikt
Azt még azért bele kell kalkulálni az autó árába:
1. Átíratás ( eredet, okmányozás, biztosítás stb stb kb mindennel együtt 50-60 e ft a legalja)
2. Ahogy írták már fentebb vezérmű komplett csere (20-25e ft-tól felfelé)
3. Esetleges javításokDurván 100 rongy is rámehet mire a neveden lesz és használható állapotba rakod.
-
Rawulf
őstag
Újszegedi sportcsarnok konditeremről vélemény?
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
pmheros
őstag
-
tisn
addikt
az se egy kategoria a megannyal (bar kerdes, hogy melyik verziot melyik meganeval hasonlitod ), bar a swiftnel jobb (pont ezt a 3 verdat hasznalom/hasznaltam eletvitelszeruen)
es csaladdal egyedul a meganyba fer be az ember, ha egyedul (ketten) vagytok, akkor a yarist neznek (bar valoszinuleg azonos allapotban ez a legdragabb a harom kozul)
-
tisn
addikt
en is szeretk uszni, jarok is
azert vna par hatranya: utana mindig rohadt ehes vagyok
esti uszas, 40 koruli eletkornal ez halalos kombinacioes 2x szedtem ossze labgombat, meg valami mas borbetegseget is kaptam
van olyam szemuveg, ami 1-2 honap utan SEM PARASODIK?
ahhoz kicsit draga, hogy havonta csereljem
(bar megint elvesztettem )
-
válasz vizslakutya #36272 üzenetére
Há ugyan nem megan de 25 volt. És egy agyrém volt ha hozzá kellett nyúlni. Alfám is vokt nem is 1. Azok is elég kezelhetetlenek voltak. A második kocsim egy ford volt, azt nagyon szerettem , de ott is volt rozsda meg elektromos gond. Ahogy most is a passat után , az audival. Minden fóbiának meg van az alapja, tetszik vagy nem, bár ez általában humán error.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
pmheros
őstag
válasz Polemius #36281 üzenetére
hogy én is hozzászóljak a sport témához:
Én heti 1 alkalommal járok el úszni, kb heti 1-2 alkalommal futok, és mindenhová biciklivel járok Szegeden. Teszem ezt nem a súlyomért vagy az alakomért, (mert arra magasról szarok, hogy milyennek látnak engem), hanem egyszerűen a közérzetemért.
Bár az én súlyom a (magasságomhoz az egészségügyi táblázat szerint) optimális, mégis a térdemen szoktam érezni a túlzott igénybevételt. Nem tesco -s cipőben futok, hanem Saucony -ban, az is a súlyomhoz és betonhoz van választva.
Ha valaki futásra szánja el magát, akkor tartsa be a fokozatosság elvét, valamint melegítsen térdre is ,bokára is, összességében a teljes testre előtte. Ha lehet ne fusson betonon, és ne fusson göröngyös talajon sem. A salak a legjobb ha van a közelben. Ha a fogyás is cél, és már rákapott a futásra az ember, akkor legyen legalább fél óra. Az okosok szerint fél óránál hosszabb terhelés után kezd csak a szervezet hozzányúlni a tartalékaihoz.Ami az ízületeket legkevésbé terheli az az úszás. Nem mellesleg talán ez mozgatja legjobban át az embert. Nekem személy szerint ezek közül a legnagyobb örömet okozó mozgásforma. És nem a bikinis csajok miatt.
nem vagyok tökéletes
-
Attix82
addikt
válasz FoxiestFox #36285 üzenetére
Bocs tényleg Citroen.
-
félisten
-
tisn
addikt
+1 a megane-nak, sokkal jobb mint a swift 1 (kenyelem, biztonsag)
alkatresz olcso (swiftnel azert nem), szereles konnyu
bar nekem nem igazan volt gondom vele az elmult 10 evben -
Polemius
senior tag
válasz totya694 #36226 üzenetére
Csak pár évvel vagyok fiatalabb nálad, de pár kilóval több van rajtam.
De ez nem akadályozott meg abban, hogy jópár óra "fotelfutás" (ültem a gép előtt és a netet bújtam a témában) után pár héttel ezelőtt úgy döntsek, veszek egy cipőt és kimerészkedem a lakásból. Nyilván egyelőre inkább tempós gyaloglás és kevés kocogás formájában - nem akarom szétcseszni az izületeimet még jobban a hirtelen terheléssel.
De már ez idő alatt is érzem, hogy rohamosan javul az egyébként nem létező erőnlétem.Kettlebellről a "másik oldalnak": azt láttam néhány ismerősömön, hogy elég hatékonyan építi az izomzatot. Aki eleve vékony alkat azon biztosan kevesebb lesz centiben vagy kilóban, de az legalább látványos. És nem úgy tűnik, hogy egy hirtelen szellő is elfújja.
Lehet, hogy nem olcsó (bár mi olcsó mostanában?), de a technika elsajátítása után semmi akadálya, hogy valaki otthon, plusz költség nélkül végezze. A golyóbisokat meg fel lehet fogni befektetésnek, jópár kiló vas önmagában értéket képvisel.Szerk: motivációra meg lehet használni például tapifonos appokat, amelyek b@szogatnak, hogy csináld. Akár futás, akár kettlebell.
Franszia autók: az ellenérzés sokszor abból adódik, hogy többnyire borzalom szerelni őket, minden porcikájukban (valami kicsavart logikával tervezik ezeket). Plusz gyakran egyedi alkatrészek kellenek hozzájuk, nem csereszabatosak. Emiatt az alkatrészek is drágábbak.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz Ted_Beneky #36263 üzenetére
Az lehet, de akkor pont az nincs meg, ami nekem hiányzik. Az, hogy kifizettem az árát, így el KELL menni edzeni. Itthon lustább az ember. Ha lementem edzeni, akkor már nem vagyok lusta, de itthon hihetetlen mértékben el tudok tunyulni.
-
proper
őstag
válasz SirRasor #36261 üzenetére
használtautón beállitasz 300k-t egy 30km körzetben és tudsz válogatni bőven
ha csak városba kell akkor tényleg suzuki vagy golf3 amit vennék
de sajnos az olcso és jó kocsik ára magasabb ár érték arányban
pl néztem volvo s80 1999 2.5 automata 400k dehát kinek mire van szüksége
a lényeg hogy ne kapkodj mert ki lehet fogni jót és 1 hét mulva lesz olcsobban
vagy vegyél nagyon olcsó "szart" és a maradék pénzből rakd rendbe mert akkor tudni fogod hogy mi van az autóban és jó is, nem pedig zsákbamacska lesz és retteghetsz mikor lesz baja
egy vezérléscserét minimum kalkulálj bele a költségekbe -
lorcsi
veterán
válasz viperabácsi #36275 üzenetére
olyat tudnál mondani ami kb. enynire megbízható, de méretben sokkal kisebb. amolyan városi autónak..
-
Attix82
addikt
A legjobb részt elfelejtettem, Renault XSARA picasso menet közben a kormányzár bezárt Szerencséje volt az embernek, hogy le tudott parkolni mert csak kis kormányszögbe történt. Kicseréltem neki az egészet, de azóta is retteg, hogy mikor fog újra megtörténni.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Nekem volt egy 94 -as tojás audi 80-asom Minden csavar lazítás után kézzel jött ki.A mostani aaaaaaaaaaaaaA4 -em is ilyen érdekesV6 -os motor és mégis szerelhető egyszerűen.
Árban megfizethető és garantáltan nem hullik ki alólad.
Ezzel lezárom részemről.
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Attix82
addikt
Gondoltam, hogy ez fog jönni: "Ti értetek hozzá más nem."
Mi se akarunk venni, mindenki azt vesz amit akar. De tény, hogy szerethetőség és megvalósítás szempontjából ezek a típusok a kerülendők. Minden autó jó amíg nem kell rákölteni, ez csak természetes....
PL Fiat Stilo hátsó szilentcseréhez egész hídleszerelés + speciális szerszám szükséges. Pár ezer FTos alkatrészcsere miatt, Ford Mondeno szarrá égett generátor, amihez a felújított változatok nem jók, csak eredetit fogadja el. Franciák kb ugyan ez, hozzáférhetetlen egybe alkatrészek.
Hangsúlyozom: szerelhetőség szempontjából kerülendőek.
-
vizslakutya
senior tag
válasz viperabácsi #36270 üzenetére
Na akkor egy picit dicsekedjem én is ,autószerelő vagyok,17 évet letaxiztam ebben a városban (Tempónál),sok típust vezettem már az eltelt évek alatt,ja és 57 vagyok,de biztos,hogy csak Ti értetek hozzá más nem.
Én nem akarok venni,mert van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Más meg olyat vesz amilyet óhajt ill amire van pénze,én adtam egy tanácsot,amit Ti lezúztatok,igaz konkrétum nem hangzott el ,csak a szokásos lózungok,de biztos vannak összehasonlítási tapasztalatok a hasonló korú,hasonló kategóriájú,hasonló árú autók közt,amit Ti tudtok és Mi nem.
De mivel ez a topic nem erről szól gondolom azért nem osztjátok meg velünk.
Részemről ennyi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
tucsok.
senior tag
-
viperabácsi
addikt
válasz vizslakutya #36268 üzenetére
Gondolom nem az első ilyen tapasztalatom 40 éves fejjel , de vehetsz felőlem akármit mert úgy sem hallgatsz a másikra.
Attix82 autószerelő én kasznis biztos MI nem értünk hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
-
vizslakutya
senior tag
válasz viperabácsi #36265 üzenetére
Nem bírtál levenni egy lökhárítót és ez már egy szubjektív vélemény alapja?
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
Attix82
addikt
válasz viperabácsi #36265 üzenetére
Csak támogatni tudom.
-
viperabácsi
addikt
válasz vizslakutya #36264 üzenetére
Három féle autót nem veszünk meg FORD , FIAT ,FRANCIA és ezt egy autókereskedő cimbim monda.Én hallgattam rá nem bántam meg.
Ja és karosszérialakatos a szakmám.Egy 2000 körüli megane classic-ról nem tudtam levenni a lökhárítót mert vagy leforgott a csavar fejéről a kulcs , vagy elszakadt a csavar.
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz SirRasor #36261 üzenetére
Annyi pénzért már kapsz egy jó állapotú Megane-t is,kényelmesebb,a "mi autónktól" nagyságrendekkel jobb.
itt a közelben ,de van bőven választék belőlük.
(na most jön a francia sz@r duma,10 éve hajtom a Lagunám + a melóhelyen is Renaultot vezetek,tehát van egy kis tapasztalatom velük,pont annyira rosszak,mint más hasonló kategóriájú,azonos korú autók)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
SirRasor
addikt
válasz Attix82 #36209 üzenetére
Naja, csak egyre nehezebb a választás, mert tegnap felhívtam kettő emberkét; a két legesélyesebbet.
1. kapásból libatolvaj hangja volt az ürgének és kikötötte, hogy 50 km-rel hamarabb telefonáljunk rá, hogy "fel tudjon készülni" Ráadásul ezt kb. olyan hangsúllyal mondta, hogy a Jóisten kell ahhoz, hogy beindítsa és ezért kell neki hozzá idő
2. Ja jó a kocsi, de nem árulnak zsákbamacskát, mert nekimentek a betonkeverőnek és picit tört az eleje, de nem kókányolnak, mert az egész első elemet kicserélték. Ok. Ja és a két első lemez is le van szedve és bent van a csomagtartóban (WTF?) és a másikból is már megrendelték az újat (??). Ja meg majd gömbcsuklókat kell cserélni, de az csak párezer forint és már be van jelentve a szerelőhöz, nameg amúgy is elő kell készülni a decemberi vizsgára (hirdetésben 2014 decemberig volt érvényes vizsga!).
Asszem eleget hallottam
Mondjuk van itt városon belül 170-ért is, csak kérdés, hogy miért ilyen olcsó..Bár ha 250-et szánok rá, akkor lehet, hogy abból a 80k-ból már normális állapotba lehet hozni. Bár, ha kitaposták a lelkét, akkor már nem.
Ja hogy ne csak offoljak: GF 6600 elkelt.
MÁS: van egy rossz FSP 400-as tápom. Nem hiszem, hogy gagyi. Ventilátora beporosodott, sokáig nem is forgott és szerintem ezért nyírta ki a gazdája. Kitakarítottam; a venti jó, de azóta a donor gép el se indul. Aki érez magában hajlandóságot a javításra, ingyen elviheti.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
válasz SirRasor #36201 üzenetére
üdv emberek jó reggelt
keresnék szegeden akár mai átvétellel egy radeon 7770-es karit, és érdekes lehet egy minőség 600-650es táo is ha volna valakinek eladó
előre is köszönöm a választ"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
r0by
addikt
175cm / 88 kg -kéne fogyni egy 10-est
-
félisten
-
ebegab92
senior tag
Pocket PC ROM-cserében senki sem tudna segíteni? Acer Pocket PC n10-esen kínai a a Winfos PPC 2003. Találtam angol ROM-ot, de a csudáért sem akar felmenni a gyári update utilityvel (konkrétan nem csinál semmit a gyári leírás szerint...)
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
sss
őstag
Érdekelne 1-2 régebbi játék értelmes áron ha esetleg megvan valakinek:
Unreal tournament (99)
Red alert 2 (+Yuri' revenge)
Warcraft 3 (+Frozen throne)
Heroes of might and magic 2Elado lim-lomok:
3 db kek uv erzekeny csokabel (2 ide, 1 floppy) 500 huf/db
zalman chipset huto (sarga szinu) 500 huf
hangkartya (vmi alap, sb128 pci tan) 1k huf
ordasi-féle cpu blokk (socket a lefogatóval) 2k huf
zalman hp80d vga hűtő 2,5k (+ valahol van tán egy op1-es venti is hozzá)Csere is érdekel, értelmesebb dolgokra esetleg rá is fizetek.
szerk2: amúgy én kb 60 kg vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Ted_Beneky
senior tag
43év/168cm/ 62kg
Csillagkaput a Csillag térre!
-
lorcsi
veterán
válasz ShadowX #36245 üzenetére
szerintem nem jó helyen nézted
tavasszal csináltam egy 3 hónapos kezdőt itt
nagyon sokféle kedvezmnyt lehet nála alkalmazni és nemsoká újra indul egy kezdőha azt nézem hogy szinte személyi edző figyel rád és elég hatékonyan át is mozgat...megtanít egy csomó mindenre...szerintem nagyon megéri
11k volt a heti 3 edzés és 3 hónapig csináltam
utána még olcsóbb a haladóban[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
Bocsánat. Nagy Star Wars rajongó vagyok és erre már régen vártam. Gondoltam hátha más sem hallott a dologról. [link]
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Syl
nagyúr
válasz macilaci78 #36248 üzenetére
Gyenge vagy
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
macilaci78
nagyúr
196cm @ 123kg. Nekem neki se kellene futnom, elég, ha megbotlok...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DarkByte
addikt
Uhh, hát én is 178cm vagyok és most épp 103kg. Fogytam év eleje óta majd 8-at, most másfél hete szünetel az edzőtermezés, gyorsan vissza is jött vagy fél kiló. Úgyhogy menni kell vissza. Heti 2x1 óra, nem tűnik soknak de a semminél minden több. Ja és esténként salátázgatom, meglepő de egész jól lehet ilyen öntetes csirkehúsos salátákkal lakni és még jó ízűre is meg lehet csinálni, illetve még a fehér kenyeret cseréltem teljes kiörlésűre. Lehetne még fokozni de akkor meg az életkedvem megy el idő előtt attól hogy folytassam. Így is hétvégénként ha otthon vagyok szülőknél elcsábulok.
Uszodába szívesen járnék, melóhely is ott van tőle egy köpésre szóval reggel bele lehetne szorítani de brutál drága. Edzőteremben a fullos havibérlet is megáll 7,5k-ból. Ennél olcsóbbat nem nagyon találtam még sportban.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
PH-s sumo találkozó is lesz valamikor?
Üdv:Attila
-
Archttila
veterán
190 cm es 85 Kg vagyok... jo lenne meg 5-7 Kg-t felszedni :/ Persze azert nem panaszkodom
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Akkor titeket a fórum 1 része csoportosan ki tudna nyírni csak azzal ha egymás után álltok és nekifut az elsőnek 174cm és 110 kg
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ebegab92
senior tag
Én nem dohányzok, aztán mégsem változik a testsúlyom Talán később jobb lesz. De a biciklit nem akarom letenni, hisz városban az a legideálisabb közlekedési eszköz. Olvastátok az új kerékpáros KRESZ változásokat??
-
ebegab92
senior tag
válasz FoxiestFox #36232 üzenetére
Én meg a 198-199 cm magassággal és a 77-78 kg-ommal nehézsúlyú vagyok akkor, ha te ugyanennyivel 64 kg vagy Nekem is állandóan vérnyomás, vércukor leesés, luxáló váll és csípő, meg biciklitől gyulladás a térdekben Egy +20 kg rám is rám férne, de ahogy néztem, nem az az izomtömeget növelni tudó felépítésem van, inkább csak szálkás
-
lorcsi
veterán
életmód váltás segíthet..
én is iylen voltam nagyon sokáig..néha, ha elfelejtkezem, magamról még mostanság is
de a sok mozgás és rákoncentrálni az időzített kajálásra-testmozgásra viszonylag sokat tud segíteni
pl. kettlebell elkezdése..nekem ez hihetetlen jól bejötteladó: vadi új soundcore motion+
-
félisten
-
Frenky89
addikt
Óriásiak vagytok.
-
ST05
őstag
válasz totya694 #36226 üzenetére
dont worry, másik véglet sem jobb, rám rámférne 10kg ,de valószinü +20kg is
még az egészséges határon belül lennék, 185cm-hez vagyok jó ha 64kg
annyi energiatartalékom van mint egy hangyának, vércukor leesik folyton
szédülgetés stb, egyszer ünnepekkor bezárkoztam mozdulatlanul 2 hétig zabáltam,
hiztam nagynehezen 3-4kg-ot, elmentem budira, meg kimentem bringázni egyet
és ugrott a plusz súly kb másnapra valamelyik nap egy nyanya
le - anorexiás-ozott az utcán, szarul is esett megmondom őszintén( persze a tini lányok csípik a kockás hasat, meg szélesnek tűnő vállakat
( közbe meg csak a derekam vékony , de ha jobban a dolgok mögé nézünk,
nincs olyan Nő, aki nem a "mackós- vagy legalábbis testes férfiakat szeretné,,
tehát sztem valójában undorodnak a gebe pasiktól a valamirevaló nőcskék[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz totya694 #36222 üzenetére
34 év kb 15 kiló felesleggel minimum...szal morcos szoktam lenni reggelente...
(#36221) Polemius: Minden segítséget megkaptam a honlapon, amire szükségem volt. Ráadásul ha nem jó küldhetem vissza más méretben cserélik. A honlap alapján értenek hozzá ez a Saucony márka pedig egy jó belépőszintnek tűnik.
A puding próbája úgyis az evés lesz...addig is rá kell vennem magam némi kocogásra, mert ez már egészségtelen mozgásszegény életmód...
Persze ennyi pénzből szívesebben vettem volna HD7850-et, de azt még nem adják ennyiért...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
félisten
-
LÁZ
addikt
Szeretnék nagyobb -8gb- méretű fájlt-filmet másolni a telóra, de nem engedi, gondolom a méret miatt, androidon hogy lehet ezt megoldani vajon?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
Polemius
senior tag
válasz bolcsodal #36218 üzenetére
Szerintem semmiképp ne netről rendelj. Menj el szakboltba, ahol hozzáértők segítenek megfelelőt választani.
Én sem értek hozzá, elkezdtem utánaolvasgatni neten, aztán végül a Nyúlcipőboltba mentem el, ahol segítettek.
Tescósban nem csoda, ha fáj mindened. Ugyanakkor 10e körül szerintem még nem nagyon találsz normálisat.
A linkelt Saucony ráadásul "minimál" jellegű (talán ezért is olcsóbb, meg biztosan kifutó típus), amit (nálam okosabbak és hozzáértőbbek) nem ajánlanak kezdőknek.[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz totya694 #36217 üzenetére
Naja. A legkisebb Quad azért nem a legjobb vétel. Anno 23K-ért jutottam hozzá a Q8300-ashoz (ahoz képest a Q8200-as ára egész jó). Kellett némi küzdés, hogy 3.1GHz-en működjön, de így azért lépést tart egy i3-as, vagy Phenom X4 (inkább Athlon X4) teljesítményével.
Ha újítani akarnék sajnos nem érné meg i5 alá mennem teljesítményben így inkább hagyom a fenébe az egészet...
Még azon is agyalok, hogy egy jóárasított Q9400-al megcélzom a 3.6GHz-et...elég lesz az még egy idieig és ráadásul a többi komponenst sem kell cserélnem.
Egy használt HD7850-et azért elfogadnék értelmes áron.
Bár lehet inkább mozognom kéne PC tespedés helyett. Épp futócipőket nézegetek. Ezek egész jól néznek ki: [link]
Ezt néztem ki: [link] 30% akciósan már nem olyan fájdalmas az ára.
Van aki ért hozzá itt?
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz pmheros #36215 üzenetére
Durván megzuhantak az árak. Kár, hogy a 775-ös Quadok még mindig tartják az árukat...
A hibrid lap egyéként valószínűleg anno az enyém volt tán még a CPU-is. A S478 LGA775-ös átmenetet vezényeltem le rajta..
Még tán egy AGP-s HD 2600XT is járt benne.. A DDR2-t viszont el kell felejteni benne. DDR1-es modulokkal nem volt baja. Ez volt a végzete is egyébként, az istennek nem indult el a DDR800-as CSX modulokkal.
És még azt mondják, hogy az ASrock megbízhatatlan márka. Mondjuk valószínűleg a VIA chipset a titka..
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz totya694 #36212 üzenetére
"Az nForce chip-es LAN-ok igen csak megbízhatatlanok W7 alatt." Akkor mák, hogy wifi kártyáról (PCI-TP-link) megy rajta a net!
Naja...user error-t nehéz elkerülni. Még emlékszem anno az Xp-t is csak hajtépés árán bírtam rátenni az xpress200-as lap + SATA HDD kombóra...IDE vinyóval nem szívtam volna.
-
őstag
válasz bolcsodal #36210 üzenetére
A kivételek erősítik a szabályt
De ha én eladok egy öreg AM2-es lapot és a vevő nem ért a "trükközéshez" majd visszadobja,hogy hibás a lap mert nem megy rajta az op rendszer.Nem rég is 1 hét kellett egy emberkének mire rájött,hogy nem a tőlem vett lap a rossz ha nem levette a HDD-ről a jampert és azért nem akart indulni a W7.
Az nForce chip-es LAN-ok igen csak megbízhatatlanok W7 alatt.Üdv:Attila
-
bolcsodal
addikt
válasz totya694 #36208 üzenetére
Nálam csont nélkül hasít a S939-es NForce W7 alatt...még RAID-et is lehetne csiholni hozzá ha kéne.
Anyám ATI xpress 200-as lapjánál (ASUS p5rd1-vm) már trükközni kellett, de ott sincs gond a Win7-el. Leginkább az ULI driverek szívattak...
[ Szerkesztve ]
-
-
pmheros
őstag
válasz totya694 #36204 üzenetére
még mindig a múltkori s939 lap helyettesítésén dolgozom. Vagyis kell lap is. Számít a fogyasztás és a hőtermelés is. Az általad javasoltak egyike sem igazán kedvező ebből a szempontól.
Igazából sss kolléga es2l + e3200 + 2*1 GB ram kombó ajánlata lett volna a legszimpatikusabb, de a leendő tulaj azt mondta nem lehet Celeron. (Pedig teljesítmény alapján nem lenne az rossz)[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
SirRasor
addikt
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Asszociációs játék. :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok