- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz quailstorm #99456 üzenetére
Ezért is írtam minél nagyobb az alap fps érték annál jobb, viszont még mindig sokkal jobb mintha akadna .
#99457FoxiestFox amig nem próbáltátok nem kell ítélkezni.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz quailstorm #99454 üzenetére
"Viszont gyors mozgásnál akkor se fogja tudni artifact nélkül interpolálni."
Alap fps értéktől függ. Minimum fps érték 30 , a maximum pedig a monitor HZ /2 . Minél magasabb annál jobb, de azért ha egy game 60-70 fps tud csak vagy az alatt életmentő a program.
3080-as Helldivers 2 FHD ultra 60-80 fps ....nagyon zavaró...ezzel x3-ra rakom és vaj sima futást biztosít. (240 hz monitor)
-
Attix82
addikt
válasz quailstorm #99451 üzenetére
Amig nem látod megfelelően ne ítélj. A bemeneti késést azzal rontják el, hogy driverből vagy MSI afterburnerrel limitálják az fpst. Rengeteg a user error. Csak annyit mondok, hogy +6 ms ad hozzá megfelelően, Minden más fps limiter miatt +30-40 ms is lehet amit ők éreznek.
Nekem mindegy ki mit használ, én kitapasztaltam a legjobb megoldást és tökéletes minden játékban. Aki esetleg kipróbálja és kérdése van nyugodtan írjon.....
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz quailstorm #99449 üzenetére
Ez nem ugyan az mint az AMD és az Nvidia framegenje.
-
Attix82
addikt
válasz quailstorm #99447 üzenetére
Milyen monitoron próbáltad?
-
Attix82
addikt
válasz quailstorm #99445 üzenetére
Meglehet, hogy rosszul használod. Nekem tökéletes minden játékban.
-
Attix82
addikt
Tudom javasolni mindenki ezt a framegent, tökéletesen működik. Gyengébb gépeknek alap ez a program. [link]
Viszont a legújabb Win 11 24h2 nem javasolt .
1. FPS limit a game-be . Minden más plusz latencyt generál.
2. Win11 HAGS ON (véletlenül se menjen a GPU 99%ra mert mikrolaggok lesznek) , ha nincs akkor a GPU terhelést 80% körül kell tartani. (FPS limit / részletesség)
3. VGA driver default helyzetben . Max Vsync KI , Vsync az viszont nem lehet mert nagyon nagy késedelmet okoz. Gsync előnybe.
4. Framegen programba performance mod.
5. A felszorzott érték nem haladhatja meg a monitor képfrissítését. pl ha 240 hz a monitor akkor a beállított értékek ,hogy biztos ne haladja meg. X2 módba 118 FPS limit a játékba, X3-as módba 78 fps, X4-es módba 58 fps.
6. Game : teljesképernyős ablak legyen.[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
Üdv.
Eladó 3 db Esperanza EGG112 Gamepad, kontroller [link]
Tökéletes állapotban. A gyerekek kinötték.
-
Attix82
addikt
Üdv.
Valakit érdekel egy fél konfig? 65k -ra gondoltam.
i7-2600k + thermaltake Macho x2 hűtő. 4.4 Ghz megy.
Asrock Extreme 4
2x8 gb crosair 1866 Mhz -
Attix82
addikt
Üdv.
Szegeden hol tudnák venni FI RELÉ KÖZTES CSATLAKOZÓALJZAT? PL: Fi relé köztes csatlakozóaljzat 30mA - ANCO
-
Attix82
addikt
Üdv.
Lehet tévedek de úgy emlékszem itt van a topikba a Profil-Copy Kft. tulaj vagy munkatárs?
-
-
Attix82
addikt
Itt is egy cikk erről : [link]
-
Attix82
addikt
Üdv.
Van egy cégem ami a google térképen is fent van. Módosítottam pár adatot amit ugye feldoglozás alatti felirat jelent meg. Felhívtak állítólag a googletől, hogy 1x befizetéssel ami bruttó 35 000 Ft tudom módosítani szabadon a cégem adataim. Ez valós lehet?
-
Attix82
addikt
válasz SirRasor #87135 üzenetére
Ez is igaz, csak most azért az emberek nagy rész el van "bújva". Viszont az is hozzátartozik, hogy ha érzed, hogy valami nem okés először betelefonálsz....kapsz levegőt? igen, akkor maradj otthon, ha nem kapsz szólj és rátesznek a levegőztetőre. Ezek az emberek nem kerülnek bele a statisztikába. Ismerek egy családot akiken tuti átment, de nem szóltak senkinek mert dolgozniuk kellett, ha szólnak tuti karanténba rakják őket 2 hétre. Hány ilyen lehet? Sok. Meg persze ez már Január óta jelen lehet az országokba....csak nem tudtak róla vagy nem tűnt fel senkinek, hogy ez valami más.
-
Attix82
addikt
Üdv.
Esetleg valakinek nincs eladó ddr2 667 mhz 2x2 GB ? Ebbe a csodába kéne: [link]
-
Attix82
addikt
Esetleg nincs valakinek SLI hídja? (Szalag kábel)
-
Attix82
addikt
válasz kispéé #83465 üzenetére
Mivel helyileg nincs semmi nagyker / beszállító így ugyan csak BP-ről jön minden mindenkinek....logisztika raktárkészlet fenntartás stb.
Nézzük a PCX-et és pl engem AtiPC-t....rendelsz valamit, a PCXes csóka beül a kocsiba beugrik az adott nagykerbe megveszi és küldi neked vagy a kezedbe adja.
AtiPC: Megrendeled, én befoglalom a nagykerbe ami BP-n van, a nagyker ha szerencsém van aznap becsomagolja ha nem akkor másnap....a futár a kövi napra lehozza x összegért.
A másik nagy probléma, hogy nincs olyan nagyker ahol minden van illetve az egyikbe jobb áron pl, de ha nincs a termék akkor az egyik nagyker átmegy a másikhoz és megveszi és úgy küldi nekem. (persze akkor már 2 haszon van rajt és még én nem is raktam rá)
Visszafelé ha garis ügy van megint csak idő és esetleg pénz is, a PCX beül az autóba bebattyog a megfelelő nagykerbe és leadja.
Remélem érezhető a különbség BP és vidéki városok között.
-
Attix82
addikt
válasz macilaci78 #82341 üzenetére
Eladják másnak?
-
Attix82
addikt
válasz PowerBuldog #80422 üzenetére
Üdv.
Bányász karik?
-
Attix82
addikt
Valakinek esetleg akad eladásra 775-ös lapba Quad CPU?
-
Attix82
addikt
válasz azbest #75993 üzenetére
Külföldi melóhelyen döbbenek rá, hogy ott jóval többet kell letenni az asztalra mint itthon....szarra hajtják a munkásokat....haza járnak gyógyulni, autót szereltetni, romokba jönnek haza...(mert hát ott ugye a fizetésük arra már nem elég ott kint)
150 nettó filléres munka egy szakképzést nem igénylő helyre?
Ha összehasonlítom, hogy egy orvos mennyit tanult és mekkora a felelőssége, akkor 8x-sát kéne kapnia a recepcióshoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz quailstorm #75990 üzenetére
Akinek van munkája az minek is jelentkezne? 18+ angol , szerintem ezt sok végzős diák megüti.
-
Attix82
addikt
válasz quailstorm #75988 üzenetére
Miről beszéltek? Egy munkanélküli válogat? (Jah hogy ezért nincs munkája értem)
-
Attix82
addikt
válasz Polemius #75986 üzenetére
"Jelenleg egy 20-30 éve praktizáló, 1200 beteget ellátó háziorvos havi nettó bére 130-150 ezer forint. "
Nehogymá egy recepciós többet keressen ....megdöbbenek az ilyen dolgokon, hogy itt a munkalehetőség (persze akinek nincs munkája) és nem jelentkezik vagy próbálja ki vagy valami.
-
Attix82
addikt
Eladó lézernyomtató: Kyocera FS-1041 [link]
Toner bele kb 3-4 k
Új, bontatlan 1 év gari. (rögtön átvehető)
ÁR: 15 900 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
Az volt az érdekes amikor valaki 3 db 3 TB Red -et vásárolt és 2 db hulla lett 1 héten belül.
Nem lehet biztosra mondani olyan HDD-t, hogy na ez jó lesz.....persze az esély több, hogy bírja 3-6 évig.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
Eladó Gigabyte HD5670 1GB DDR5 128 bit 6500 Ft
-
Attix82
addikt
Eladó: G1620 CPU 3,5k az ára. (2 DB van)
-
Attix82
addikt
válasz macilaci78 #73020 üzenetére
Teljes történetet nem ismerjük.
Első hozzászólás: ok nélkül kibasztak minket.
Második hozzászólás: vissza ugattunk a tulajnak.
-
Attix82
addikt
válasz macilaci78 #73014 üzenetére
Az ember nem gép, hogy 100x ugyan azt elviseli
-
Attix82
addikt
válasz macilaci78 #73006 üzenetére
Egy szórakozóhelyen főleg ha kocsma szintű, ott azért rengeteg a "rendes" ember ....és hidd el egy idő után a legkisebb beszólás is kihúzza a gyufát mindenkinél.
-
Attix82
addikt
válasz FIREBLADE78 #73004 üzenetére
"mi van akkor h foglalt? "
Naponta 50 ilyen beszólást hall , akkor biztos tele a töke már.....
-
Attix82
addikt
Hali.
Megvételre lenne valakinek 1 db 2GB DDR3 1333 MHz /1600 MHz modul?
-
Attix82
addikt
válasz regvoltrossz #72710 üzenetére
Egy Giga GT 430 128 bites 1 GB DDR3 van itt. [link]
10 k lenne az ára.
-
Attix82
addikt
Üdv.
Mielőtt felrakom az apróra itt jelzem, hogy van 1 db eladó GIGABYTE GTX750Ti 2GB DDR5 GV-N75TOC-2GL
Adatok: [link]
Új , bontatlan. 1 év garancia, rögtön átvehető.
Ár: 25 e Ft
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
Igen. Viszont aki 100-al megy az menjen a külsőbe....
Mondjuk ez a 130-as határ is kicsit nevetséges, de ha azt nézzük, hogy 150-nél még nem büntetnek...úgy már más.
Ezért is veszélyes ez a 2 sáv. 90-100 külső, 130-asok belső közbe meg ugye 150ig lehet tolni ami már megint probléma a lassabb 130-asokhoz képest. Amikor lehúzódnak biztos ,hogy fennakadnak a külsőn egy 90-100as mögött.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
Köszi a válaszokat. Az idő a lényeg, ha azt mondjátok a 47-es jó út, akkor az lesz a nyerő.
-
Attix82
addikt
Debrecen felé melyik a gyorsabb út? (hátha van valakinek tapasztalata)
Ezeket hozta fel: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz macilaci78 #71346 üzenetére
Érdemes 1800 rpm körül tartani városban.
-
Attix82
addikt
válasz kispéé #71340 üzenetére
Én azokon szoktam csodálkozni, hogy megveszik a több milliós autókat (4-6 m) és a decis fogyasztáskülönbségeket nézik.....csodák nincsenek sajnos, 5-8 L közé kell számolni a fogyasztást....viszont a vezetési élménybe vannak különbségek.
Csak egy példa, egy tag jön, hogy az 1.4 16V sokat fogyaszt városba (10l kb)...mentünk vele egy kört és hát a dieseleshez szokva 1500 fordulatokon váltogat fel 5-ösig amikor 50-60al "gurulunk".
Nagyon kevés ember érti meg, hogy is kell vezetni az adott típusú motort, és hogy hova is való leginkább.
Város: Nyomaték, kis tömeg
Pálya: Teljesítmény, kényelmes nagy belső. (nem 130asokra gondolok)
Egy példa: 18 éves Merci E430 (V8 4300-as) 4000km-re kalkulálva 4 személy csurig pakolva. (pálya 90% 150-160al) 8,5 L/ 100km tankolással számítva.
-
Attix82
addikt
válasz Doggy dog #71326 üzenetére
Városba ha jó fogyasztást szeretnél a nyomaték a lényeg minél kisebb fordulaton. Autók adatai: [link] (fogyasztások csalókák)
Én is a benzinest javaslom, viszont 1.6 alá ne add (inkább 1.8) , és ott is a 16V nem éppen városi kivitel.
pl Opelba 1.6 8V 138 Nm/2600 rpm. 5.6 l/100 km. (gyári adat)
Főleg ha dieselhez vagy szokva a pörgetős kivitelek nem éppen hozzád illenek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asztalos klub
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla