- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
-
boba6
senior tag
hoppá, mit találtam:
Sapphire Radeon HD 3850 256M GDDR3 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE 40800
Sapphire Radeon HD 3850 512M GDDR3 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE 46440
Sapphire Radeon HD 3870 512M GDDR4 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE 53760pénteken itt is vannak ha minden rendben megy
[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Tamás24 #7587 üzenetére
Pont ez az hogy Byte-ban kell kiíratni TC-ben.
A dinamikustól egyébként is a falra mászok, nem lehet első pillantásra megkülönböztetni a dvd iso-t a txt fájltól... ((:
A kavarás az nem most volt, hanem amikor ezt bevezették, már akkor nem lett volna szabad ezeket a prefixumokat használni a 2 hatványokra. Rendjén is van, hogy kezdünk visszaállni, bár az tényleg idegesítő, hogy valami még a régivel van megadva, pl CD-k, de DVD-k már az újjal. Winyóknál is már az új, memóriák még a régi...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rhino666
addikt
Régen a KB, MB, GB stb. 1024-es volt, aztán jó SI-balhé (mert hát kéremszépen, ezek a Kiló, Mega prefixumok kereken ezret jelentenek, nem ám 1024-et) és 1000 alapúak lettek, az 1024-es meg lett a KiB, MiB, GiB stb. Marhajó ez a kavarás, mert nem lehet tudni, hogy hol használják a régi és hol az új értelmezésében és itt nagyobb adatmennyiségnél azért számít.
Pl. nekem van egy 74GB-os WD Raptorom meg 2db 500GB-os Samsungom, ami elvileg több, mint 1TB. De mivel 1000-rel kell számolni, ezért valójában összesen kerek 1000GiB-nyi helyem van, ami még 1TiB sincs.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #7590 üzenetére
majd rámondja, hogy szép billentyűzet...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #7588 üzenetére
kihagy a billentyűzeted: http:///
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
macilaci78
nagyúr
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tamás24
tag
válasz John_Doe #7578 üzenetére
megoldás a mi nem megy mire problémára, hogy a total commanderben is úgy kell számoltatni mint ahogy a dvd író fog: Beállítások/Álltalános/fileablak/ méret jelző és fejléced dynamic-ra állítani és máris nincs gond azzal hogy mi fér egy dvd-re
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
Gabás
addikt
válasz LordVader80 #7583 üzenetére
Gb = gigabit = 1 000 000 000 bit = 125 000 000 byte
GB = gigabyte = 1 000 000 000 byte
GiB = gibibyte = 1 073 741 824 byte
a gond ott van, hogy a memóriák, OS-ek stb (vagyis az egész IT a telekom és merevlemezipar kivtéelével a GB-ra is az 1024-es váltót használják[ Szerkesztve ]
-
John_Doe
senior tag
From Wikipedia, the free encyclopedia:
A gibibyte (a contraction of giga binary byte) is a unit of information or computer storage, abbreviated GiB.
1 gibibyte = 2^30 bytes = 1,073,741,824 bytes = 1,024 mebibytes
The gibibyte is closely related to the gigabyte, which can either be a synonym for gibibyte, or refer to 10^9 bytes = 1,000,000,000 bytes, depending on context.[/I]
mod.: hüle hatványok
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
ASUS K8N4-E DELUXE (s754, pci-e, gari 2009.12-ig) 5K
AC NVsilencer5 2KShal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #7575 üzenetére
én is azt hittem, mint a memóriáknál....1024MB= 1GB...
-
macilaci78
nagyúr
Számlaképes villanyszerelőt mondjatok nekem! olyat, aki a héten meg is csinálja, amit akarok, és nem 2 hét múlva ér rá megnézni, miről van szó.
egy főkapcsolót kéne berakni, meg saccra 30 métert kábelezni külső kábelcsatornában.Privi, mail.
Jelige: sürgős, munkáltatómnak kell.
-
bbking
aktív tag
Logitech quickCam connect eladó, minden kütyüjével együtt, dobozostul
Ár: 5k
Akit érdekel írjon privit... -
Luighi
senior tag
Olcsó eladó SATA vinyója van valakinek?
-
John_Doe
senior tag
tudom ez nem új de én most találtam rá: [link]
menyi is az 5%-a 22eFt-nak dollárban?Shal'kek nem'ron!
-
Rhino666
addikt
Na ilyen fos időben lenne jó, ha meglenne a 8800GT-m. De a kurva anyjukat, hogy több, mint egy hónapja várok rá.
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Lanos túlfesz védőt használt már vki? Jó az valamire?
-
bolcsodal
addikt
[OFF]Mindenkinek csak ajánlani tudom:
Szerezzétek meg, nézzétek meg, gondolkodjatok el.[/OFF]
Más...Boba nem érkezett hozzád újabb DVI kábel szállítmány? Csak fos minőségüt találok hetek óta. Valami köztes minőségű pl. Gembird kábel kéne.
They drew first blood....
-
tucsok.
senior tag
gyerekek audigy-2 hangkártyát keresek ajánlatokat priviben várok
"So say we all"
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #7563 üzenetére
Szerintem elírta.... Mert ha Athlon62, akkor az csak 3100+.
-
LordVader80
őstag
én pedig keresek asus silent knight hűtőt valamint wireless billentyűzetet (rádiós,bluetooth-os mind1), a lényeg, hogy legalább 3 méter hatótávolsága legyen, előny, ha fekete (sötét) színű, magyar kiosztással
de csak billentyű kell, nem pedig desktop!!!!!!
May The Force Be With You!
-
CSorBA
őstag
Nak akkor:
Eladó:
X-ray Thunder 8 blue egérpadKeresek:
Genius KB-19e NB slim billentyűzetet
és
Spellforce postert. (ezt már vagy 1 éve, akinek van kérem jelezze...) -
bbking
aktív tag
válasz LordVader80 #7558 üzenetére
Jolvan reggel volt... Fel sem keltem...
szal 64 bites
De aki limitált 62 vagy 61,5 bites amdt keres, az is megkaphatja nállam... Kiveszek belőle pár bitet, mint a sokbubis vízbül bubit...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz LordVader80 #7558 üzenetére
aztán eladod az intelnek sok pénzért , hogy lássanak ilyet is
-
veterán
válasz LordVader80 #7555 üzenetére
látod látod. ahoz képest, hogy limitált kiadás, s még te sem hallottál róla egész jó áron adja...
-
CSorBA
őstag
válasz LordVader80 #7555 üzenetére
-
bbking
aktív tag
AMD Athlon62 3200+ S939 Box(gyári hűtővel) eladó - 6k
Írjon privit, akit érdekel... 2500MHzen stabil, nagyon fain kis proci...[ Szerkesztve ]
-
rptr
tag
Vannak meg insomniasok, ahogy elnezem...
-
Rick4
félisten
válasz -Tsaba- #7550 üzenetére
a legolcsóbb GPS vevő amiben BT is van, az az evermore a metroban 12K körül van, és pont ugyanannyit tud, mint a drágábbak.. autós töltő 1-2K körül van, de ez a minimum...újonnan az edigitalban 34K egy beépített GPS-es cucc, abban meg ott van minden, már csak a szoft kell hozzá, és mehet..autóstartóból a legjobb 2K körül az edigitalban van ( a sima szárú cucc a jó) ..nézz körül a speedshop.hu-n is, elég korrektek mind árukínálatban, gyorsaságban, árakban, garis ügyintézésben is..
-
-Tsaba-
tag
Kérdés:
Van egy Pda-m (Compaq Ipaq H3800).
Hogy szerkesztek én ebből gps-t a kocsiba (kékfog van rajta), ill hol vehetek hozzá bármit is megfelelő áron?
És jobban járok e ha ehhez szerzek be cuccokat (gps+autóstöltő+autóstartó), mitha megveszek egy olyat ami direkt navigációs ketyere?Tanácsokat, segítségeket előre is köszönöm
-
Rhino666
addikt
The dawn of a new day never looked as good as this. (láláláláláá)
[ Szerkesztve ]
-
Hakuoro
aktív tag
válasz kicsitomi88 #7536 üzenetére
Ha nem lesz jobb.
Radeon 9xxx(9500/9600) szériás kártya érdekelne! -
LordVader80
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz LordVader80 #7527 üzenetére
Kedves barátom!
Bár Neked ment válaszként, de a többieknek nyújtottam segítő kezet, linket.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Jimmy8
senior tag
Bocsi skacok, hogy beledumálok a beszélgetésbe , de úgy véletlenül nincs valakinek eladó HT-s procija (P4 s478)?
2,6 Ghz feletti érdekelne (saját részre lenne, nem tovább értékesítésre) -
Andrej1
aktív tag
van 1 két dolog hátha valakit érdekelne
[link]
Gainward 7600 gt gianni garis még 1 évig 16k mindene megvan doboza kábelei stb..Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
LordVader80
őstag
keresnék asus silent knight proci hűtőt, tud valaki jó pénzért?
[ Szerkesztve ]
-
pschio
őstag
érdekel valakit egy xp 1600+ kétezeré?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
rptr
tag
Canon szerviz csak Pesten van tudtommal, ott meg aranyarban dolgoznak. Lehet csak kicsit megszorult, ovatosan probald megmozgatni (meg anno a PSA70-em csinalt hasonlot egy buli utan). PSA520-nak csak az optika takaroja nem akart rendesen mozogni, de azt szetszedtem, kitakaritottam es azota mukodik rendesen (optika szerelest nem vallalok ).
-
Tamás24
tag
Tud valaki valamit arról, hogy lehet maxtor vincsiket becseréltetni pesten?
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
Hakuoro
aktív tag
Keresek olcsó agp-s vga-t!
Min geforce3-at (geforce4MX kizárva) -
Sada88
aktív tag
hi all!
valaki tudna segíteni nekem abba,hogy tegnap sikeresen meglöktek egy koncetren és a Canon A520amnak bement az optikája az erőhatásra... és azóta nem akar kijönni =/
Szegeden hol foglalkoznak ilyennel? gondolom valaki csak ért hozzá .
Priviben kérek válaszokat köszönöm.www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
LordVader80
őstag
válasz bolcsodal #7528 üzenetére
A Spider-re én is kíváncsi leszek.
Mondjuk annyira nem jönnek be a többkártyás rendszerek, mert 4*akkora a meghibásodás esélye, mint ha 1 kártyába zsúfolnák bele a teljesítményt.
Persze ez csak egy negatívum...De ha még egy sima drivert sem tudnak kreálni, ami mindenhez megbízható, akkor hogy fogják megoldani ezt a 4*Crossfire-t?
-
bolcsodal
addikt
válasz LordVader80 #7527 üzenetére
Nem meglepő szerintem. Amekkor a hajtás mostanában, hogy egyre brutálisabb VGA-k jönnek ki..szerintem a szoftveres részleg, meg kullog utánuk és folyamatosan anyázzák egymást.
Kíváncsi vagyok már az AMD-s Spider platform-ra. 4x HD3870 Crossfire-ben..hmm.nyamm.. Úgy tudom az NVidia csak próbálkozik a triple SLI-vel. Jó persze van már Quad SLI, de hát 2x2 nem biztos hogy annyi mint 4.
-
LordVader80
őstag
válasz macilaci78 #7523 üzenetére
kedves barátom, idézem magam:
mindennek megvan a maga fóruma, sztem a ph nem erre való, legalábbis nem ez a totyik
olvasd el az utolsó tagmondatot és akkor rájössz, hogy ugyanazt gondoltam
bolcsodal lehet driver hibás, de sajnos egyik "nagy" sem jeleskedik mostanában jó driverekkel, elég szégyen szerintem, hogy nem tudnak átfogó optimalizálást csinálni, és külön-külön játékokra adnak ki bétákat
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz LordVader80 #7514 üzenetére
Igazad van..szétoffoltuk a topicot. A továbbiakat esetleg a PHolitikás topikban.
Viszont...múlt héten voltam a garanciás monitoromért. Fél füllel elcsíptem egy rendelést. Valami fanatikus programozó rendelt szerintem munkahelyi konfigot és beszédbe elegyedtünk. 4G RAM, P35-ötös alaplaplap, Core Quad stb. Csak csorgott a nyálam, de egy dolog nagyon érdekes volt. Határozottan visszautasította, hogy 8800GT-t pakoljanak a gépbe. Kérdeztem miért, nem ez a legerősebb ami kapható? Erre elkezdte kifejteni, hogy ő most durván programoz valamit, amiben kifexik a 8800GT de egy síma HD2600Pro-n 30FPS-t is ki tud sajtolni a lényeg az volt, hogy valami hardver, vagy driverhiba miatt a 8800GT-nél a shader processzorok 90%-a lekapcsol DirectX Cube mapping közben.
Persze fingom sincs mi igaz ebből..lehet beépített AMD ügynök volt!!
[ Szerkesztve ]
-
kicsi1987
csendes tag
Sziasztok!
Hát nem sikerült megoldanom a DVD írást
Még mindig 40 percbe telik egy DVD megírása
Vakószínű, hogy a PIO beállítással van valami, de sehol sem tudom módosítani! Az eszközkezelőben nincs elsődleges meg secondary meghajtóPls HELP
-
macilaci78
nagyúr
Nem, kedves barátom, ez ide való!
-
John_Doe
senior tag
válasz LordVader80 #7520 üzenetére
Ép most néztem egyik bazárosnál hogy 70k a 8800GT de csak 1-2 darab kb dec. közepére normalizálódik a szállítás de akkor meg már az új GTS is lesz nekik raktáron. Remélem francnak se kell majd akkorra GT és olcsóért adja elfele itt a PH-n!
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz LordVader80 #7516 üzenetére
Ez az! Ideológiai vitákat mostantól csak az intel vs. amd és nvidia vs. amd(ati) vonalon folytatok.
Shal'kek nem'ron!
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #7516 üzenetére
gyanús vagy....
-
Rick4
félisten
olvasd el a topic címét...egész évben adtunk vettünk, most meg beszélgetünk...
-
LordVader80
őstag
bazzz ti hogy eldiskuráltok itt sztem ez nem ide való
de ti tudjátok
más: megnéztük párommal a hitmant moziba, épp most értünk haza..... hát elég gyengus. Az egyetlen jó poén benne az, amikor berepül egy szálloda ablakán a felső szobából, és a szobában 2 kölök épp hitmant tol a gépén
-
Rick4
félisten
közben rákérdek, látott már valaki ilyen monitort közlről? nagyon tetszik..[link]
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #7510 üzenetére
pár sor a délutáni linkemből:
Meg kell állapítani, hogy több az olyan ember, akinek rosszak az ösztönei, mint az olyan, akinek jók az ösztönei. Ezért a tömegek kormányzásában a legjobb eredményeket erõszak alkalmazásával és terrorizálással érik el, nem pedig akadémikus érveléssel.
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #7508 üzenetére
csak egy okosság....pár éve muterom egy egészségügyi intézményben dolgozott, jöttek valakinek ismerősei az USÁ-ból, de magyarok voltak....jött velük két pár éves kiscsaj épp beszéltek meg jártak, de még iskolában nem jártak....nézelődnek körbe körbe, kérdezi muter mit keresnek, talán pisilni kell? nem, csak keresik a táblákat, hogy ha tűz van, merre kell menekülni...persze tábla sehol sem volt...ja, hát az egy dolog, hogy egyetemista korában sem fogja tudni megmutatni európát a földgömbön, de nem is fasságokkal tömik a fejét tizenéven keresztül....szal nagyon nagyon messze van még ez az ország...
-
Rick4
félisten
az a baj, hogy amint elkezdesz valamit, idejön bárki egy bőrönd pénzzel, és megfizeti a médiát, hogy írjon le rólad minden rosszat....előbb a médiát kell magad mellet tudnod, anélkül esélyed sincs..
-
Rhino666
addikt
GYEREKEK! RÁJÖTTEM A MEGOLDÁSRA! KEZDJÜK EL TERJESZTENI, HOGY KIÍRTOTTAK MINKET ÉS KÉRJÜNK KÁRPÓTLÁST ÉRTE, AMIBŐL KÉSŐBB FELVÁSÁROLHATJUK A LECSATOLT TERÜLETEKET!!
Aktív témák
- Formula-1
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest