- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Még mindíg 425ms a pingem!! Kit keressek meg ezzel? A T-online ügyfélszolgálatosokkal lehet beszélni erről?
They drew first blood....
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #6497 üzenetére
ok, de menet közben????? lehúztam már párszor ma is, mert ugye cseréltem az ide kábelt, de akkor nyilbán nem hozott változást. a vicces az, hogy egy seagate 120as, meg az említett pio 111-es van a gépben...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bolcsodal
addikt
disconnected HDD, seem to work
Hátha. Aszongya a fószer, hogy a HDD-molexet+IDE kábelt lehúzva/áramtalanítva, majd visszakapcsolva újra tudott írni.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Közben sikerült "megjavítani" a PDA-t, jó kis WM6 került rá.
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rhino666
addikt
válasz BobChemistry #6491 üzenetére
Lefagyott ROM frissítés közben a progi a Vista miatt. Szerencsére nem lett papírnehezék a PDA-ból, de annak is meg volt az esélye.
-
Rick4
félisten
válasz WindyJoe #6482 üzenetére
leszedtem egy játékot, így kb 5 giga szabad hely van, de ez sem elég a boldogsághoz....jupercsere, az eszközök cseréje a kábelen, maga a kábel is ki lett cserélve, daemon tools leszedés, minden megvolt, sajna eredmény nélkül....az írás 4 másodperccel az indítás után leáll, szerintem ekkor még el sem kezd írni....atapi crc hiba.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rhino666
addikt
Srácok, ne akarjatok Vista alól WM6-ot hekkelni a T-Mobile MDA Pro PDA-tokra.
[ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
1. Miért az író a master? (: (bár végül is tökmind1...)
2. FAT32 ?????????? + Daemontools? (: DVD-re tökéletes, mivel csak a film vége marad le, vagy az extrák... (: A FAT32 csak 4GB fájlméretet kezel, nem célszerű DVD képfájlt ezen tárolni... (:
3. A proc és memó ok, de pl chkdsk-t szabadítottál a winyóra? Nekem is volt, hogy 2× pont ugyan ott elszállt egy írás egymás után, mire rájöttem, hogy nem a lemez sz@r...
4. Bár a problémával nem hinném hogy összefüggésben van, de az a 860 MB nem lesz elég 1-2 hónap múlva... (:Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Padisha
tag
Eladó Sapphire X850 XT PE PCI-E 256 MB 18k HUFért. [link]
-
Rhino666
addikt
Vigyétek a TDK DVD-R lemezeket mint az állat, mert most 62Ft/db áron van a 25ös hengeres verzió! Gy.k. 1'550Ft/henger.
-
Rhino666
addikt
Utolsó lehetőség:
IBM ThinkPad R60
Intel T2300E
1GB RAM
80GB HDD
XGA TFT
DVD+/-RW
WiFi a/b/g
Bluetooth
v.92 modem
Gbit LAN
FireWire
Windows XP pro
Norvég billentyűzet (105 gombos)
+akkumulátor, töltőCsak ma 175k! Holnap már hiába keresitek.
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #6476 üzenetére
Hát sajna gyárilag kilóssával van csomagolva. Ez olyan, mint a 25-ös henger DVD. Remélem megérted, ha azt mondom hogy nem fogom bontogatni meg számolgatni.
-
bbking
aktív tag
Házimozi erölkődő valakinek?? Ólcsójé adom! Alig használt...
[link] -
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #6474 üzenetére
Ennyire vigyáz mindenki az alakjára felétek? Egy kiló az alap.
BTW már egy ideje 100 kilós vagyok, csak elfelejtettem közölni.
-
Rhino666
addikt
-
LordVader80
őstag
-
kalapos
tag
Xpervision HD2600 Pro eladó (XT szintjén felül teljesít, 1,5 év gar., 256 Mb DDR3) - 17000 Huf
Gigabyte GA-P35-DS3L eladó (2 év gar., csak kipróbáltam, gyakorlatilag új) - 18000 Huf
Privit kérek, ha érdekel valakit!
[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
klewy
aktív tag
Hello.
Eladó cuccok:
-2X256Mb 533-as DDR2-es NOTEBOOK-ba való ram,
-Pcmcia kártya: 2 db usb+firewire van rajta.
Ötezeré az egészet? NA?
( priviben válasz plz )music4ever
-
Rick4
félisten
válasz Tamás24 #6461 üzenetére
azzal a kettővel próbáltam, amivel egy másik gépben hibátlanul ment, 4 másodpercig megy az írás, gondolom ennyi idő alatt a buffer sem tölti tele...a jumper jó, az író a master (ugyanis egy idekábelt lehet csak az alaplapra dugni, mivel a vinyó van alul, így az író lesz a kábel másik végén masterként. ) délután kiderül, hogy a kábel volt-e vacak...
-
Tamás24
tag
Próbáltál több fajta lemezt írni? Mert nekünk régen volt egy olyan gondunk egy LG-vel, hogy egy ideig írta a az adott csomagból való lemezt aztán folyamatosan elcseszte. Másik tipp... nézd meg tényleg elcseszte-e a DVD-t visszarakod és kiírja-e hogy írható, mert van olyan hogy még el sem kezdi és úgy rohad le...ezesetben író hiba. Ha ez sem akkor meg rosszul van jumperelve a DVD-meghajtó...vedd le a jumpert, úgy is slave lesz.
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
Rick4
félisten
van egy dolog, amire hirtelen nem találtam magyarázatot...hugomnak raktam össze egy gépet tegnap, (giga 945 gcmx-s2 alaplap, 945ös chipset, bios szinte ugyanaz, mint a 965P-é, teljesen jól szalad, de nem lehet dvd-t írni. pár másodperccel az írás kezdete után leáll crc hibával. 1 db vinyó slaveként, 1 dv dvdíró (pio 111d) masterként van az egy szem ide csatlakozó egy szem ide kábelén. a c meghajtón kb 860mega szabad hely van (ntfs-re formázva, ha ezt használná tárolónak) a d pedig fat32re van formázva.. dvd decrypter, nero is hibázott ugyanúgy, daemon tools is fent van. mi lehet a bibi? orthos 45 percig ment, memtesttel is györörtem abban sincs hiba..ötletek?
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #6447 üzenetére
-
Rhino666
addikt
válasz bolcsodal #6445 üzenetére
Elküldesz egy ping packet-et egy adott ip-re, ami azonnal reagál ha megkapja. A kérés küldése és válasz fogadása között eltelt idő a ping. Tehát függ az összes szerver sebességétől, amin a áthalad az adat...
Ha whois-eled a pingelt szervert és a közbülső összes szervert megpingeled, akkor kiderül hogy hol bukik a dolog. Egy biztos: a Szeged-Bp. gerinchálózaton nincs 10ms-nál nagyobb ping.
[ Szerkesztve ]
-
LordVader80
őstag
nem tudja valaki, hogy hol találok neten fellépést arról a Kristóf nevű srácról, aki az rtl-en futó pókerarcba játszott, és standup comedyzik????
May The Force Be With You!
-
Tamás24
tag
Nem új optikai egereket is keresek megvételre.Ez is Hurry-ban kell THX
-
bolcsodal
addikt
Vagy hogy a 4MB-es dróton miért 429ms??
[ Szerkesztve ]
-
Tamás24
tag
Használt NEM wireless-es routert keresek. Ár fontos márka annyira nem. Sürge ajánlatokat várom mihamarabb THX
-
pschio
őstag
válasz irgalmatlan #6437 üzenetére
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Rhino666
addikt
-
irgalmatlan
újonc
PC 1600 vagy PC 2100 DDR SDRAM-ot vennék, 256 v 512 MB.
-
finest
addikt
Uccsó darabok, új, fóliázott ATi VGA-k valakinek?
PowerColor x1650Pro 256MB GDDR3 128bit 600/1400 12PP PCI-E - 13.500Ft/db 1db
PowerColor x1600Pro 256MB GDDR2 128bit 500/_800 12PP PCI-E - 10.500Ft/db 3db
PowerColor x1300Pro 256MB GDDR2 128bit 450/_800 _4PP PCI-E -_ 7.900Ft/db 2db
[link]bolcsodal Elsősorban a szolgáltatótól.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Luighi
senior tag
Érdekel valakit PIII Coppermine és Tualatin magos proci 20-30-40 darabos tételben?
Ami lesz:
1000/256/133 cD0, 1133/256/133 TA1, 1133/512/133 TB1, 1266/512/133 TA1 és TB1.
Első sorban egyben szeretném eladni. Tudom adni a potenciális viszonteladónak az egydarabos piaci ár 40-60%-án. Először itt kínálom föl a lehetőséget.
Akit érdekel írjon privit bátran!
-
bolcsodal
addikt
Mitől függ az internetes kapcsolat "ping"-je?
-
gabesz82
őstag
Eladóak az alábbiak!!
Sony CyberShot DSC-W5 (5MP, 3x optikai zoom) karcmentes, 512Mb MS Pro kártyával, dobozában, 4db akksival (2 kell hozzá), eredeti Sony táskával, töltővel, minden tartozékával: 26000 Ft
Intel CeleronD 347 S775 3,06GHz 64bit 512Kb L2 cache 533MHz (6 hónap gari): 6500 Ft
PSN: Morfologus82
-
PowerBuldog
veterán
Valaki akinek van C2D T7200 mobil procija itt Szegeden 25 pénz körül az dobhatna egy privátot nekem!
KösziEladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #6424 üzenetére
dehogyis, bár az órák, meg a gyűrű a gagyi kategória határait feszegetik.. még egyszer: nem azért mondtam, hogy szart kavarjak, hanem azért, nehogy a csokid csinálja ugyanezt....más egy hardvert eladni, ami meghibásodásnál, garanciánál cserélős, vagy egy kiló csoki, ha ott gond van valamivel, az nagy baj.......csak mondtam, mire figyelj.. már ha el akakord fogadni ezirányú segítségemet...tavaly még nem nyomultál szaloncukorral, így gondolom nincs benne nagy gyakorlatod...
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #6422 üzenetére
nem, fél éve is csinálhatták, nagyon nagy kapacitása egyik gyártónak sincs, inkább lassabban csinálják, már februárban leszerződnek ízekre, mennyiségekre. a dobozon ott kell legyen a dátumbélyegző....csak nem akarom ,hogy bajod legyen amiatt, hogy lebetegíted fél szegedet...
-
Rhino666
addikt
Hát én is! De majd rákérdezek a pontos származására (amire egyébként is rá akartam még rendelés előtt).
Hát az a hónapokkal ezelőtt elkezdik gyártani, az szerintem mostanában lehetett (1-2 hónappal Karácsony előtt). De majd kérek egy kilónyi mintát, hogy mégse sózzam rá másra ha minőség alatti.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #6420 üzenetére
remélem, nem a galla művekben....ismerem az embert vagy 8 éve....a patkányszart is képes csokinak eladni, ha pénzről van szó.. bonts ki egy két darabot minden dobozból, mert gátlástalanul átcsomagolják, mint anno a fanti kockát....olyan nincs, hogy frissen gyártott, hónapokkal ezelőtt elkezdik gyártani...ami régi annak fehéres a külseje, kicsapódott már a kakaóvaj. ettől még jó, csak nem szép...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Rhino666
addikt
SZALONNACUKOR!!
700Ft/kg:
- karamellás
- kókuszos
- marcipános
- rumos
- rumos-diós
- gesztenyés
- meggyes
- banános750Ft/kg:
- zselés
- gumicukros1kg-os kiszerelésben. 10kg szaloncukor fölött kedvezmény, keverten is!
Rendelési határidő: november 24.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz pintyesz #6416 üzenetére
Célszerű még karácsony előtt. Egyelőre senki nem rendelt, meg gondolom senkinek se lesz sürgős, szal megvárom hogy összegyűljön egy emberes adag hogy ne kilónként kelljen hordani.
Szerk: Legyen mondjuk stílszerűen az első adag rendelési határideje november 24.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BobChemistry #6410 üzenetére
ja amúgy tudtommal bűncselekményt nem lehet bűncselekmény segítségével bizonyítani. Azaz, ha az asva bűncselekményt követett el a nyomozás folyamán, akkor az ő bizonyítékait nem lehet felhasználni a tárgyalás folyamán. Lehet csak a filmekben vannak így
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz BobChemistry #6405 üzenetére
Névtelen feljelentést bevállalunk páran a mocskok ellen?
-
veterán
válasz BobChemistry #6405 üzenetére
bizonyára így fülelték le a trekkereket
-
BobChemistry
őstag
mondhatom szép
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Wise (ex-TransferWise)
- Path of Exile 2
- Philips LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- iPhone SE 2020 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3966
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- iPhone X 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest