- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #6195 üzenetére
Akkor nem szóltam.
Csak azért gondoltam, hogy nem lett bejelentve, mert hogy most így hirtelen szólsz (mintha te is csak most tudtad volna meg).
2025 - a szólásszabadság halála
-
LordVader80
őstag
válasz Rhino666 #6194 üzenetére
Be lett hivatalosan jelentve: minden előfizetés alapértelmezett címére kiment:
[OFF]Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2007.11.8-án 00:00 és 16:00 óra között a T-Online Kábelnet-szolgáltatása a hálózat fejlesztése miatt szünetelni fog. Társaságunk a munkálatokat azzal a céllal végzi, hogy a kapcsolat az eddigieknél megbízhatóbbá és gyorsabbá váljon, ügyfeleinknek, így Önnek is minél jobb minőségű szolgáltatást nyújthassunk.
Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése van, kérjük, hívja a 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat, mely a Magyar Telekom hálózatából (vezetékes, mobil), az Invitel, a Hungarotel és a Monortel szolgáltatási területeiről ingyen hívható zöldszám. A többi mobilszolgáltató (Pannon, Vodafone) és az alternatív szolgáltatók hálózatából a hívás a jelzett szolgáltatóknál meghatározott kék szám tarifájáért hívható, melyről bővebb információt szolgáltatójától kaphat. Továbbá információt kaphat az info@t-online.hu e-mail címen is.
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel,
Horváth Imre
Marketing Igazgató
Magyar Telekom Nyrt.[/OFF]May The Force Be With You!
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #6193 üzenetére
Ezzel most kihúztad az infúziót.
Szerk: Az ilyesmit nem illik hivatalosan is bejelenteni? Kevesebben telefonálgatnának meg anyáznának hogy nincs net.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #6191 üzenetére
Tiéd a főnyeremény. Látom téged is leköt a munka.
-
Rhino666
addikt
Akkor játsszunk.. Mire gondolok?
Ritka női név, négy betű.
-
kalapos
tag
Xpervision HD 2600 Pro Sonic 256MB GDDR3 eladó. 1,5 év gar. XT-órajeleit viszi. - 18000 Huf
[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #6178 üzenetére
nem sürgős, csak én nem szoktam várni. az idcben van 5400ért is, csak épp Vhelyen. azért meg nem fogok átmenni, ha itt lenne, már megvettem volna...most is 2X 512 van benne, szal eldöcög, de ha egyszer kigondolom, rendszerint nem az ár számít... 775ös laplapot vennék, amiben flottul megy egy intel cerka 420as...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
boba6
senior tag
amit kértél 533-4-4-4-16 alapfeszen
jön az, csak nem ennyiért
5040 most péntekre (még nem 100% de látom az 50 feletti beérkező mennyiséget)[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
bbking
aktív tag
válasz LordVader80 #6163 üzenetére
Ok. Köszi, majd meglesem...
-
k0k0g
csendes tag
Olcsó IDE vinyot keresek a mai napon, minél halkabb legyen, lehet 40 Gigás is. De mindenképpen olcsó legyen!!!
-
Kombat
őstag
Heló!
Valaki tud nekem olcsón dolgozó tv szerelőt ajánlani aki esetleg házhoz is jön (Mórahalomra)?
-
bbking
aktív tag
válasz LordVader80 #6161 üzenetére
Ugh, nemtom ott milyen bolt van arra, nem sűrűn járok csillagtéren... Mire is gondolsz?
-
bbking
aktív tag
Sony pro szinte használatlan 5.1es 5x100Wos erölkődőm eladó, bővebben:
[link] -
bbking
aktív tag
Playstation 2 Chippelés szegeden???
Hali!
Tud valaki valamit, ki vállal chippelést?? Vagy van esetleg valakinek eladó chippelt olcsójé? -
kicsi1987
csendes tag
Akkor valaki ért a DEV C++-hoz???
Tudna nekem órákat adni? -
Rick4
félisten
-
bolcsodal
addikt
De vajon melyik generáció? Itt PH-n csak a 7200.10-essel voltak megelégedve a tesztelők. A 3 év gari miatt gondolkodom rajta. Lehet inkább a 320GB-osat nézegetem, arról írták, hogy egész jóra sikerült.
Szétnyúztad már a 420-as Celeront?
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #6153 üzenetére
ST3250820A
ST3250820AS
ST3250620A
ST3250620AS
ezek mind 3 fejjel és két tányérral mennek. gondolom az említett cucc is kéttányéros verzió..azt csipogják a verebek, hogy jobban jársz a 320 gigással, abban 166 gigás tányérok vannak, és gyorsabb cucc...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
azbest
félisten
Olcsóbb szünetmentesekből mit érdemes? (passzív PCF, nem kell szinusz)
Fórumon azt szajkózzák hogy pl a Trust "fos", de sehol nem fejtik ki mi a bajuk vele. ( a gyártó oldalán állítólag még kártalanítási garit is vállalnak ha nem védett az ups-ük )
Technikai adatok szimpatikusak, bár az idő az túlzás Trust PW-4075T
akku 12v, 7A, line interactive
Ez sajnos nem jelez a gépnek ha fogy a szufla.Láttam "EFFEKTA" márkát is de ez elég ismeretlen számomra (bár az oldaluk szerint 18 éve foglalkoznak ilyesmivel)
Effekta ME 800VA USB
Ez menedzselhető usb-vel. akku: 12v, 9.5A, line interactiveÁrban hasonlók, a nyert technikai adatok és tudás alapján Effecta jobbnak tűnik (a Trust vices tartási ideje ellenére )
A gép szerintem 100Wot ha fogyaszt.(x2-3600+, asrock matx alivenf6g-dvi, 1 winyó, 1 dvd, 4 ddr2 modul és még 1 régi pci vga, 1 pci lan ). CRT valsz csak akkor megy rá ha nagyon kell.
Mostanság nagyon durva áramszünetek fordulnak elő újszegeden... volt hogy alacsony fesz is volt.. kicsit ledöbbentem. (lámpa halványult).. és csak 15 seccel késöbb kapcsolták le.
APC 30ezresek nem játszanak
Az ups topic nagyon durva.. oda inkább röhögni jó járni annyi hülyeséget írnak egyesek[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
ha alapból 667es, akkor csak tudja ott az 5-5-5-15öt, akkor meg tuti megy neki 533on a 4-4-4-12....valami hivatalos weboldalra gondoltam, igazából csak kíváncsi voltam, szarabbakat semmiképp sem akarok annál, ami most van benne...
használt lapod sincs 775ös foglalattal?
[ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
-
Rick4
félisten
milyen 775ös alaplaod van raktáron? ( vagyis azonnal)
RAM NOTEBOOK DDR2 PC5300 667MHz 1024MB NCP (azonnali cseregarancia)..ebből is kérnék egy párat... pontos infó kellene, a lényeg, hogy 533on menjen 4-4-4-12-n, akkor nincs gond..[ Szerkesztve ]
-
CSorBA
őstag
Ha a hengereknél tartunk, van itthon egy halom ilyen üres henger, nem kell valakinek? Vagy kidobhatom nyugodtan?
-
Rhino666
addikt
Ki jelezte hogy kell neki 50db TY Verbatim (csiszyn kívül)? Nem írtam fel és most nem találom sehol.
-
Rick4
félisten
na, keresek 965ös chipsettel rendelkező alaplapot, ami viszi az intel cerka420ast, és a D805öst is....ddr2 memófoglalat, és PCI-express hely is kell. most, vagy egy órán belüül meg is venném. az msi ügyében pedig kérnék segítséget attól, aki érez magában kis ihletet a biosflesseléshez, a moszkvai krt-i bontóban tegnap 5 óra óta gyúrják...
-
kicsi1987
csendes tag
válasz L|zsidoboz #6124 üzenetére
Hella!
Köszi a linket, jó kis weboldal, csak ezt még pont értem, onnastól kezdve zavarosMilyen DVD fajtát ajánlatok házi videó kiírására??
Itt most arra gondolok, hogy az adatok 1-10 év után is elérhetők legyenek a DVD-n -
gabesz82
őstag
Eladóak az alábbiak!!
Sony CyberShot DSC-W5 (5MP, 3x optikai zoom) karcmentes, 512Mb MS Pro kártyával, dobozában, 4db akksival (2 kell hozzá), eredeti Sony táskával, töltővel, minden tartozékával: 26000 Ft
Intel CeleronD 347 S775 3,06GHz 64bit 512Kb L2 cache 533MHz (6 hónap gari): 6500 Ft
Linksys WRT54GS wireless router (1 hét próbagari): 7000 Ft[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
eszement25
csendes tag
Cső, az alábbi dolgaim vannak elfekvőben:
AMD SEMPRON 2600+ gyári hűtővel
ABIT NF7 -S2 - lap
HIS 9600 xt 256 MB - vidkari
2*512 MB RAM KINGMAX
Ezek egy gépben muzsikáltak tökéletesen, nem voltak húzva soha. Kompletten 26 ropi!Más: HIS x800 GTO 256 MB DDR3 RAM, 256 bites PCI-e + AMD 64 3000+ prockó gyári hűtővel - /proci 5e, vid kari - 11,5e/
Érd: kenny81@vipmail.hu, vagy priviben vagy kenny8119@hotmail.com -
Rick4
félisten
van egy hűtős cég a Dorozsmai úton. mész az Izabella hídon, az első lámpánál balra, és visszafordulsz a citroen szalon felé, de előtte van egy utca befelé, annak a végén vannak. klímától, minden bizgentyűtől át a csövekig, kábelekig mindenük van..
-
k0k0g
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy ASUS A1300 laptop?
Intel Celeron 800 Mhz
96 MB RAM
10 GB HDD
CD-ROM
Infra
TV-Out
RS-232Asus egérrel, töltővel, Asus táskával, megkímélt karcmentes állapotban.
Köszi
-
szumoo
senior tag
Üdv.
Kicsit érdekes kérdéssel fordulok hozzátok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehetne beszerezni hűtő ajtóhoz való gumi keretet, ami az ajtó és maga a hűtő közt van? Kicsit viseltes a mostani és nem mindig záródik rendesen.
Előre is köszi a segítséget!Szumoo
A nyúlon túl?
-
kicsi1987
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom itt sok ember ért a programozáshoz...
A DEV C++ programot mennyire ismeritek?
Valaki tudna nekem órákat adni? -
@rglaaf
veterán
s939-s Asus lapot keresek jó tuningal max 20k-ig
PSN:BiZzare_0 ️
-
CheeseE
tag
Hello!
A következő kellene:
samsung LTN 141XF-L05 14,1"xga lcd
hp xe4100 laptopba
Haverom hugocskája kipróbálta, milyen a laptopon csücsülni
Valakinek esetleg?Autodiagnosztikai interfészek és szoftverek, DMX controllerek! :)
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #6113 üzenetére
nincs mit számolni, mert nem tudom, mennyi volt benne. nekem szemre annyinak tünik, amennyi volt. tartsd meg, egyenlőre nem ér annyit sem, hogy arra kanyarodjak érte...
-
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
Abit IS7 (S478, i865) 7k
P4 2,4 (512, 533) 7k
2x256MB DDR400 5kEgyben 17k.
-
Thom!
veterán
keresek
DDR2 1GB Samsung 800 modult
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Projektor topic
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.