Keresés

Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz WindyJoe #42200 üzenetére

Jó, persze, én is azt mondom, hogy a teszesz- vatera nekem nem jön be. De ami az aprón van egy két dolog jó, az engem megint csak nem érdekel. A probléma az amit írsz, csak ők épp a másik oldalról látják. Fellöki a frissreges a sok cuccot, aztán rá se néz, holott ez valahol mégis tárhelyet, kapacitást foglal. Nézd azt, hogy 100Ft lesz egy hirdetés utáni vásárlásból a prohardver jutaléka. Te nem fizetnél ki nekik ennyit, ha korrekt keretek között vehetsz meg valamit? Tudod, hogy munka volt benne, eddig sokan sokszor pénzkereset helyett társadalmi munkában csinálták, de ez a dolog elért egy olyan szintre, ahonnan az ingyenességgel nem lehet továbblépni, főleg így a válság közepén.
    Tudom, biztos sz@r pénzt adni azért ami eddig ingyen volt, de én mindig pont fordítva csinálom. Mikor van ez a torkos csütörtök, soha nem megyek el kajálni, hanem előtte meg utána, mert aznap mi van? Tolongás, lökdösődés, nekem sokkal többet megér, ha nem öntenek nyakon levessel, meg nyugodtan tudok enni. Inkább kifizetem azt amennyit kérnek. Ezzel is így vagyok, ha picit letisztul a kínálat, és ezt elég csak simán a fent lévő darabszámokra érteni, egyrészt könnyebben egymásra talál a vevő és az eladó, plusz mivel a piaci árak mindenkinek nyíltak, a megmaradóknak talán ugyanúgy lesz valamiféle árversenye egymás között.. Szegedre se kell 100 pc bolt, hogy az árak egy normális szinten legyenek, elég 6-7 is.
    Persze, automatizálás, meg önmoderálás. Van benne valami, csak ami eddig ingyen volt neked, az eddig sokba került másnak. Miért ne lenne jogos, hogy szeretne valamennyi pénzt látni belőle? Meg mernéd becsülni az itt között üzletekből csak a 10% hasznot egy hónapban? Nekem még mindig semmi bajom sincsen ezzel. Nem vagyok egy hardcore eladó, ezért nagyon nem is zavar a dolog...

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Aktív témák