- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
a téma mosógépvásárlás, ajanlatokat várok, ki milyet milyen tapasztalattal ajánl illetve nem
valami markasabbra gondoltam, indesit, elekrolux...stb, olyan 60-70K körül[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
mcclode
tag
válasz pmheros #31894 üzenetére
Köszi a felvilágositás de közbe létre jött a biznisz.
Volt egy karim amiröl aszt hittem h pro és kiderült h xt és nem tudtam h ez most jobb vagy rosszabb a meghirdetetnél."Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
littlelion21
addikt
válasz littlelion21 #31812 üzenetére
Nem kicsit elcsesztem a linket, itt van helyesen: [link]
-
mcclode
tag
válasz pmheros #31859 üzenetére
Bocs de csak most láttam h írtál nekem.
Igaz h megnéztem az említett forumokon és nem találtam semmit róla de bemérgeltem magam az eljáráson ahogy viselkedett ill írogatott nekem.Ja még a végén nekem adott egy fekete pontott mert én szová tettem h xar ramot küldött,a tápról meg csak annyit h ha valakivel megbeszéljük h ezt és ezt küldje ennyiért akkor az ember elváraja h a pénzéért azt is kapja.Ha én valakivel meg beszélem h küldök neki egy 3500+ cput akkor nem fog tölem egy 3000+ kapni pedig azzal is össze lehet rakni a gépet de az nem ugyan az.Én korekten kifizetem a megbeszélt árat gondolom ezért elvárhatom h azt kapjam amit rendeltem tőle.
Üdvözlet Mc Clode"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
mcclode
tag
Szoval az xt az egy kicsit jobb
Köszi a felvílágosítást."Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
mcclode
tag
Sziasztok!!!!!!
Tud valaki segíteni mi a különbség az ati radeon 9600 pro ill XT között?
(AGP)"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
Frenky89
addikt
-
pschio
őstag
válasz adequate_cou #31880 üzenetére
nem nem. ez tényleg penészes volt és romlott.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
pmheros
őstag
válasz pschio #31877 üzenetére
nos, frissen készített süti belsejében én is láttam már penészhez megszólalásig hasonló képződményt, de szerencsére mint kiderült nem az volt, hanem egyes süteménytípusokat más sütik pl zöldet is tartalmazó sütik felhasználásával készítenek.
A penész az élelmiszerek külső felületén szeret élni.
Én a dorozsmai Stop cukrászdát javasolnám.
nem vagyok tökéletes
-
pschio
őstag
válasz adequate_cou #31875 üzenetére
a legutóbb elhozott sütik enyhén penészesek voltak belül
-
szumoo
senior tag
Csináltatni tudok jó áron, csak elfelejtettem megrendelni és ma meg már kell vegyek egyet. Kis Kálváriában már voltam, de olcsónak nem nevezném.
pschio: nem hiszem, hogy el is mennék olyan messzire.
A TIK és a Szilléri sgt. útvonalban fellelhető cukrászdák jöhetnek számításba, sajna.
[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
ALI_G
veterán
válasz macilaci78 #31871 üzenetére
juj
szumoo: a kálvária cukrászdában szerintem olcsón csinálnak tortát. Nézz majd egy árat, szerintem olcsóbb nem nagyon van és finomat csinálnak.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Normális kész tortákat hol lehet kapni emberi áron? max 20 szeletes kellene.
Előre is köszi a segítséget!A nyúlon túl?
-
ALI_G
veterán
kösz a múltkori öves tippeket, végül vettem egy low-budget-et, műbőr, használt angol ruha kereskedésben de még így is húztam a fogam. Mindegy, majd lesz pénz később ilyenre is
Másik, el kéne menjek fogorvoshoz fogkövet leszedetni. Tudjátok mennyibe fáj egy ilyen normál esetben és ha ultrahangosan kérem? Fater utóbbit ajánlotta, mert azt mondja, hogy neki azért szarok a fogai mert felsértették régebben egy ilyen alkalommal a zománcot a fogain és szépen tönkrementek. Jobb lenne az ilyet elkerülni, ha tudom, de félek luxus árú egy ilyen.
A gyakorló fogászati klinikáról vagy miről hallottatok már valakit, volt bent valaki?
-
Szemi82
tag
Na valakinek GeIL Ultra kit ?
Valaki megjegyezte nemrég hogy a csak szegeden átvehető megjegyzés ellenére mindenki postáztatni szerette volna.
Tényleg így van. -
Zoli1222
addikt
Vki tudja már, h miért ilyen katasztrófális a net a környéken?
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #31853 üzenetére
Ugyanis 30-ért is alig tudtam eladni két hét alatt, de abszolút megértem.
Szar volt az usb-je, és karcos volt, nem? Akkor ezen ne csodálkozz, én se adtam volna 15-nél többet érte.. Mindegy, nekem, meg sok másiknak bejön, 50-60 között mennek használtan, tehát semmivel se rosszabbak, mint bármi más, amit másfél éve vettek 100K-ért, és most eladnak.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pmheros
őstag
válasz mcclode #31844 üzenetére
szia,
a Kivel érdemes üzletelni topic... és Akikkel jó vigyázni üzletelés során! topickokban utána néztél az emberednek? A keresőt használva milyen bejegyzések fűződnek a nevéhez ?
Ha csak pozitívja van , akkor miért ne küldenéd vissza? pláne egy rossz ram -ot?
20 -as alaplapi tápcsatlakozóhoz létezik átalakító 24 -esre(a memóriához is vezet áramot a megfelelő feszültségű szálakról). kb 600-800Ft lehet az ára, ha nincs épp ilyene, boba6 szerintem beszerzi neked. Ha azt nézzük olcsóbban jön ki mint egyes csomagküldési formák.
nem vagyok tökéletes
-
Kombat
őstag
válasz Rhino666 #31845 üzenetére
Tényleg nem akarok vitatkozni, csak leírom amit gondolok erről, mert nekem is Omniám van.
"Az érintőképernyő használhatatlan még a ceruzájával is (ami halál idegesítő, hogy külső)"
Érintőképernyő nálam is szar volt amíg ki nem cseréltem a digitalizálót, most már tökéletes.
Ceruzát sosem használom, mindent meg lehet csinálni nélküle, pedig elég nagy kezem van."felbontás gyenge"
Szerintem megfelelő, vagy túl jó a szemed, vagy túl rossz."a gyári szoftvere használhatatlan és ostoba"
Valóban. Ezért nem kell a gyárit használni..."az akksiját leszívja ezerrel"
Az enyém a múltkor 8 napot ment, közben kb. 3X5 percet volt adatkábelen (töltött), telefonálás, WiFi-s netezés volt minden nap pár perc."a mini tapipad nem érzékel normálisan"
Nálam nincs vele gond, igaz ritkán használom."a giroszkóp csak néha működik"
Nem használom. Lehet hogy emiatt merült le nálad olyan gyorsan."a képernyőt napfényben nem lehet látni mert visszatükröz mindent"
Ez így van."néha a felvett videók és képek korruptak voltak, nem lehetett őket olvasni"
Nagyon ritkán csinálok vele képet, a saját képernyőjén még jól néz ki..."állandóan eldobja a WiFi jelet, már ha egyáltalán képes csatlakozni a harmatgyenge moduljával"
Nálam nem szokta eldobni, csak szimplán gyenge."bluetooth modulja időnként elszáll, amit csak egy reboot hoz helyre"
Nem használom.Szerintem ha van rajta TouchFlo vagy bármely másik HTC GUI, akkor szinte tökéletes.
Ja és ha már összehasonlítás.
Az Omnia ellenfele szerintem inkább a HTC Touch Diamond 2, ami kb. egy évvel az Omnia után jelent meg és csak a GUI miatt jobb, maga a vas gyengébb.Én amikor vettem az Omniát, akkor a Touch Diamond volt a másik lehetőség (Dia 2 drága lett volna), de a gyenge akksi és a kisebb kijelző miatt elbukott.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Hogy a túróba van a hálózat ennyire leterhelve?
-
madstunt
addikt
van vkinek eladó X1 Xperiaja esetleg vkit érdekel egy K850?
[ Szerkesztve ]
-
-
Rhino666
addikt
Tapicskoltam már pár Omniát és mindnek szar volt az érintőképernyője, ez nem egy ROM-függő dolog amúgy sem. Be lehet nyomni, nem arról van szó, de az érintőképernyőt nem azért hívják úgy, ahogy, mert erőt kelle kifejteni ahhoz hogy érzékelje a kavirnyászást.
Igen, felsoroltál egy pár dolgot, ami próbálja "HTC-síteni" az Omniát, de sajna kukából nem lesz szalonna. Igen, az Omnián még én is kivettem a pixeleket egyesével, ami ezek szerint nem túl jó jel.
Én nem használom a start menüt, de a TG01-es gyárilag azzal operál és egyébként is, akár a jobb felső sarokban lévő X-et is felhozhattam volna, azt talán még nehezebb elérni a Toshibán. Arra meg már nem mondhatod hogy nem használja senki.
Van az Omniára TouchFlo, úgy használtam én is 4 hónapig, de sajnos semmit sem segített a tényeken, hogy szar a kijelző, szar az érintőképernyő, szar a WiFi. Lehet próbálkozni használhatóvá tenni, de - mint már mondtam - kukából nem lesz szalonna.
Lehet hogy van pár ember akinek hibátlanul megy (ergo akik szemet tudnak hunyni ezek felett), de szerintem megvan az oka, hogy miért árulják rengetegen annyira áron alul és hogy miért kínlódtam annyit az eladásával. Ugyanis 30-ért is alig tudtam eladni két hét alatt, de abszolút megértem. Én se adnék érte 5-10k-nál többet, főleg nem ilyen állapotban.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
ati012
őstag
LG Flatron 30"-os LCD TV / Monitor 45.000 Ft-ért eladó! Privátban érdeklődj!
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #31845 üzenetére
Erre meg én csak annyit mondok, hogy nekem szintúgy Omniám van, romot cseréltem, akksi 3 nap, tapipad tökéletes, érintőképernyő úgy működik, hogy a cerkát nem is használom. Az, hogy Te kifogtál egyet szar ügy, de én erre azt mondom, a winmo pont olyan, hogy alapnak jó. Raktam rá phonEX-et, spb mobileshell-t, audio notes touch-ot (gombnyomásra mp3-ban rögzíti a beszélgetést), van rajta egy WKtask nevű progi, ami a jobbfelsős X-re kattintva valóban bezárja a progit, Opera böngésző mindent visz, felbontás a Te szemednek gyenge, mikor a tévét se látod rendesen? Nekem 60 centiről megfelelő, amit nem tud, ahhoz keresek egy progit. Sok képet csináltam velük, én meg pont azt mondom, hogy szerintem egész jó...Mondjuk ha Te a régi bal felső start menüben hiszel, akkor nincs több kérdésem.. Erre is van touchFLO, a HTC annyival van előrébb, hogy a hozzá nem értőknek az ilyeneket felpakolja...
Nekem meg sok sok más embernek miért megy hibátlanul? De egyébként mindegy, ha neked más jön be, mást veszel. De ettől a véleményed a tied marad..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rhino666
addikt
Hogyne láttam volna. 7 hónapig Omniám volt aztán hálás voltam mikor végre megszabadítottak tőle. Az érintőképernyő használhatatlan még a ceruzájával is (ami halál idegesítő, hogy külső), a felbontás gyenge, a gyári szoftvere használhatatlan és ostoba, az akksiját leszívja ezerrel (sokszor cserben hagyott a közös életünk folyamán), a mini tapipad nem érzékel normálisan, a giroszkóp csak néha működik (mókás mikor egy kínos helyzetben próbálod a kijelzőjére rakni hogy elkussoljon és tovább csörög ), a képernyőt napfényben nem lehet látni mert visszatükröz mindent, néha a felvett videók és képek korruptak voltak, nem lehetett őket olvasni, rusnya, szériahibás és állandóan eldobja a WiFi jelet, már ha egyáltalán képes csatlakozni a harmatgyenge moduljával, bluetooth modulja időnként elszáll, amit csak egy reboot hoz helyre, merüléskor ledobja magát a hálózatról, szóval 10% alatti akkuval akár el is vérezhetsz mert a büdös életben se fogsz tudni mentőt hívni vele. A kameráján és a vakun kívül semmivel sem jobb, azt a 17'500Ft-ot is sajnáltam amit annó kiadtam érte, annyit sem ér.
Szerencsére azóta HTC Touch Pro-m van, gyönyörű GUI, QWERTY billentyűzet, vaku ugyanúgy, VGA felbontás, egyedül a kamerája gyengébb, de az Omniáé se volt egy nagy szám, gy.k. akármelyikkel készíthetek képet, ugyanúgy a kukában végzi, digitális gép alá nem adok, mert zajos, alulexponált képekkel kitörölhetem a seggem, akár 3,2 megapixeles, akár 5.
A Diamond-ról meg annyit, hogy barátnőm kapott olyat Karácsonyra (természetesen az én ötletem volt) az Omniája helyett. Imádja, nincs vele semmi baja, mindent meg tud vele csinálni amit az i900-assal lehetett, csak egyszerűbben, jobban. Nem kell a kamerát elindítania, hogy beléphessen a képekhez és képes SMS-t írni (ujjal!). Sokkal egyszerűbb kezelni és nála érdekes módon nem szaggat a TouchFlo 3D, pedig gyári szoftver van fent, mert nem akartam belepiszkálni, úgy voltam vele hogy ha elégedetlen lesz vagy fagyogat vagy valami, majd főzök rá jobb ROM-ot WM6.5-el.
A szakértőkről meg annyit, hogy használják előbb egy hónapnál tovább mindhármat és ha nem kapnak sikítófrászt a fos Omniától meg a sz@r iPhone-tól, akkor minden tiszteletem. Mindkettő egy idegőrlő, ostoba készülék.
A HTC-t egyszerűen nincs ami leverje, eleve ők találták ki a felhasználóbarát érintőképernyős GUI-t, az Apple is tőlük lopta az egészet. Nekem már akkor 3,2" VGA TFT-s érintőképernyős 3G-s PDA-m volt (a HTC-től, természetesen), amikor Apple bácsiéknak még eszükbe se jutott, hogy ők akkor most telefont akarnak gyártani.
Ja, a Toshibával meg ugye volt dolgom mikor árultam annó, hiába Snapdragon meg hatalmas kijelző, két kézzel kell kezelni ha nem akarod hogy kibucskázzon a kezedből mikor nyúlnál a start menü felé. Meg persze maga az érintőképernyője se az igazi annak sem...
Na mindegy, akinek még nem volt HTC-je, az nem tudja hogy valójában mekkora szenvedés ilyen szarokkal kínlódni. De én már csak röhögök azokon akik mindig 2-3x böködik a telefonjukat csak hogy érzékelje, aztán le kell ülniük kispálcával sms-t írni, az email küldéstől meg egyszerűen az életkedvük is elmegy.
iPhone tulajok egymás között: Lemerült az iPhone-om, Cserélünk SIM kártyát? Ja, bocs... Nincs nálad gombostű, mi? Akkor cseréljük ki az akksit. Ja, azt amúgy sem lehet. Picsába.
[ Szerkesztve ]
-
mcclode
tag
válasz ErőVarázsló #31843 üzenetére
A problémám ezzel csak annyi h félek h nem veszi át és ismét csak bokom a posta(futár)költséget.Csak azért h megtudjam h szívatnak.
"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
mcclode
tag
válasz totya694 #31841 üzenetére
meg van csak este már nem akkarom felhívni ma meg nem értem rá.Amikor beszéltünk akkor tök normálisan válaszolt nekem.Igaz akkor még csak a táprol volt szó.csak késöbb derült ki h a ram se jó.
"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
mcclode
tag
válasz ErőVarázsló #31839 üzenetére
teljes áron adjam fell?szoval 10FTért(kb)+posta?
-
mcclode
tag
Hy all!!!
Tud valaki segíteni van itt a ph egy kolléga aki xaraszik velem.Mi ilyenkor a az eljárás.
A történet röviden csak annyi h vettem egy konfigot töle és kiderült h a táp nem a megbeszél
(20+4pines)hanem egy régebbi és az elküldött 1gb ddr1 ram se jó.Ő azt kéri h küldjem vissza majd kicseréli de én ezt nem szeretném mert félek h azt sose látom.Mondtam neki h küldjön egy jó ramot ill tápot és ha jó akkor küldöm a roszakat vissza de ezt ő nem akarja.Ill most már válaszolni se hajlandó.
Ha jol számolom ez kb 10eFT bánja.
Valami vélemény??????"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
pschio
őstag
nemcsodálom. tartósan 140 felett vagyunk
-
-
Sada88
aktív tag
de hiába ha a touchot akadozva futtatja volt a kezem ügyébe 3-4diamond eddig egyik se ment röccenés mentesen az egyiknek még túlmelegedés aztán meg alaplapi gondjai voltak .
az már csak hab a tortán ,hogy az igo nyóc a MDA III ason is ugyanúgy fut mint a dián pedig ebbe picit régebbi a procc.
szóval akkor már inkább a HD vagy a dia 2 de az csak a qwerty miatt .
samsungoknak szerintem szörnyű ez az oprendszere egy rendes szinkronizálást is kínszenvedés csinálni velük .
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
adequate_cou
senior tag
Ha valakinek lenne esetleg egy iwiw meghívója azt nagyon megköszönném ha privit kapnék tőle
-
veterán
válasz Sada88 #31824 üzenetére
Nekem diamondom van 2-3 napot bír egy töltéssel s tán sose kell újraindítani ... A kijelző felbontása fantasztikus, míg az omnia elég pixeles persze az is jó telefon ... barátnőmnek olyanja van...
Most a Dia második (céges telefon mivel a winmo jobb üzelti szempontból mint a symbian s60 v5) mivel az fő telefonom egy Samsung i8910 HD ami megint csak egy jól összerakott konstrukció... Féltem a méretétől de teljesen viselhető...
Barátnőm mondta, hogy hát ez jó nagy telefon ... én meg mondtam neki, hogy a kezem is nagyobb mint az övé
-
bolcsodal
addikt
Nálatok is ilyen fos a net, vagy azt a 6 gigát bosszulja a T-fos, amit ma letöltöttem?
They drew first blood....
-
PowerBuldog
veterán
válasz SirRasor #31825 üzenetére
Ha már eladó könyvek, akkor eladó műsoros DVDk:
A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége (Bővített extra változat - 4 DVD - díszdobozos) - 6500 FT
A Gyűrűk Ura - A két torony (bővített extra változat - 4 DVD - díszdobozos) - 6500 FT
Pokolfajzat II - Az aranyhadsereg (2 lemezes, fémdobozos) - 4000 FT
Én, a robot (2 lemezes díszdobozos) - 4000 FT
Elvarázsolt kastély - 4000 FT
Sin City - 900 FT
Serenity - 900 FT
Sky kapitány és a holnap világa - 900 FT
Ponyvaregény - 900 FT
Az ötödik elem - 900 FT
Taxi - 900 FTA drágábbaknál egy kis alku belefér.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
SirRasor
addikt
Na ha már voltak eladó könyvek, akkor itt is van pár:
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #31820 üzenetére
Láttál már Touch Diamondot meg Omniát egyszerre? A haver sírt, mikor lépkedtem a menüben, hogy neki a HTC-je még görgetéskor is akad... Nem túl sokat telefonálva már 4-kor töltőre kell hogy dugja...
Valahogy ha hozzáértők nézik, nem a te eredményed jön ki: [link]
Gondolom a második összehasonlítást Te is csak viccnek szántad..pl: [link] De ebből a megállapításból van még jópár a neten...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
CSorBA
őstag
Páran itt múlthéten panaszkodtak, én pedig most:
T-home kábelnet, 8Mbit/sfain nagyon...
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #31811 üzenetére
Jó, akkor nézzük már meg, pl az Omnia kiadásának pillanatában ugyanannyiért milyen HTC volt, vagy Pl a Toshiba TG01 mellé mit tennél HTC-ből?
[link] Itt egy jó vélemény, milyen film volt az álom.net... nagyon egyetértek, de ilyen korrekten nem tudtam volna megfogalmazni..
-
ben800
aktív tag
ELADÓÓÓ WIII!!!!
A pénz gyorsan kéne mert a monitorom már kezd szórakozni....
Néha(de mostmár 1re gyakrabban)fogja magát és hirtelen kiadja a monitornak a hangaszabályzását,holott még sose használtam azt...... -
Sada88
aktív tag
TG01 kapható már itthon is legálba?
amúgy ha valaki tud mondhatna egy olyna PDA-t ami veri a MDA IIIam törésállóság meg qwerty meg wifi a lényeg meg,hogy windows fusson rajta ne "saját oprendszer " álá iphone kuka
[ Szerkesztve ]
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
littlelion21
addikt
Hibátlan K800i eladó!
Szerdán és szombaton megoldható a személyes átvétel.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Ruhák:
Big Star Jacob 955 38-as farmer 8k
Kérésre küldök képeket/pontos méretet!
Notebook:
Notebook tápkábel (USA dugós) 1k
AMD Turion 64 X2 TL-50 1600MHz Socket S1 6k
SwissGear/Wenger Impulse 15,4" notitáska 9k/dbBontatlan, hibátlan termékek! A proci használt.
Mobilok:
Siemens A55 (használt, pannonos) 2k
Samsung SGH-J770 (használt, vodás, garis) 15k
Blackberry 8110 Pearl (használt, független) 25k
Mobiado Professional 105 (használt, független) 35kMinden telefon karcmentes, hibátlan állapotú.
Tartozékok:
Fülhallgató párna (3pár/csomag) 520Ft
Nokia AC-4X töltő (új, angol dugós) 1000Ft
SE CST-70 töltő (használt, angol dugós) 1000Ft
Nokia ACP-7E töltő (használt, magyar dugós) 500Ft
Nokia ACP-12E töltő (használt, magyar dugós) 500Ft
Samsung TAD037EBE töltő (használt, magyar dugós) 500Ft
Mobil tartozék pack (régebbi készülékekhez, összesen 73db-os!) 15kMinden tartozék hibátlan.
Számtech:
Gigabyte SLi híd 1k
Sony NW-E002 512MB MP3 lejátszó 5kAlig használt, hibátlan termékek.
Egyéb:
10.000Ft-os Üdülési Csekk 9k
2010.11.-ig érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
moto g72, Ninebot d28e
-
-
Gergello
addikt
Eladó könyvek (regények, kötelező olvasmányok, szakközép iskolai könyvek, képeskönyvek)
Csak privátban érdeklődjetek, köszönöm.
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hell Let Loose
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óra topik
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
- LG OLED77C11LB
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- Nintendo Wii uDraw rajz tablet + Instant Artist játékokkal
- Panasonic S1R csúcs full frame gép eladó.Csere Panasonic S5 II-re.........
- Nagyon megkímélt Makita DHR280 (2.8J)+dual töltő+2db BL1850+Makpac4 (apple terméket beszámolok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest