Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Rhino666 #31845 üzenetére

Erre meg én csak annyit mondok, hogy nekem szintúgy Omniám van, romot cseréltem, akksi 3 nap, tapipad tökéletes, érintőképernyő úgy működik, hogy a cerkát nem is használom. Az, hogy Te kifogtál egyet szar ügy, de én erre azt mondom, a winmo pont olyan, hogy alapnak jó. Raktam rá phonEX-et, spb mobileshell-t, audio notes touch-ot (gombnyomásra mp3-ban rögzíti a beszélgetést), van rajta egy WKtask nevű progi, ami a jobbfelsős X-re kattintva valóban bezárja a progit, Opera böngésző mindent visz, felbontás a Te szemednek gyenge, mikor a tévét se látod rendesen? :DDD Nekem 60 centiről megfelelő, amit nem tud, ahhoz keresek egy progit. Sok képet csináltam velük, én meg pont azt mondom, hogy szerintem egész jó...Mondjuk ha Te a régi bal felső start menüben hiszel, akkor nincs több kérdésem.. :DDD Erre is van touchFLO, a HTC annyival van előrébb, hogy a hozzá nem értőknek az ilyeneket felpakolja...
    Nekem meg sok sok más embernek miért megy hibátlanul? De egyébként mindegy, ha neked más jön be, mást veszel. De ettől a véleményed a tied marad.. ;)

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Aktív témák