Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Akkor az se mai gép lehetett
ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot.