Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
moha bácsi #37499 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #37495 üzenetére
+1
mindig azt hittem, h annak a mókusnak írt...
Szerk.: -
wolfman
veterán
válasz
MasterMark #37495 üzenetére
Akartam mondani, de nem akartam első lenni aki szól.
Mint az olyan felhasználók, akik mindegyik kommentjük végére odabiggyesztik, hogy üdv, XY (mint mondjuk föccer). Éppen nem tépem ki a hajam miatta, de furcsa és
gecirefelesleges. -
MasterMark
titán
válasz
moha bácsi #37484 üzenetére
Baromi zavaró amúgy.
-
azbest
félisten
válasz
moha bácsi #37492 üzenetére
jól vagyunk, a hangok is megmondták -
-=RelakS=-
veterán
válasz
moha bácsi #37492 üzenetére
-
PhilBrick
őstag
válasz
-=RelakS=- #37490 üzenetére
Adatlapja alapján magasabb rangú volt a régebben. A jelenlegi rangrendszer a blogok/lokál hozzászólást nem veszi figyelembe.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
moha bácsi #37484 üzenetére
ez amúgy mit jelent?
Banánt kapott az előző nicked, vagy mi? -
törölt tag
válasz
moha bácsi #37488 üzenetére
Amúgy szerintem tök fölösleges kitenni minden hozzászólásodhoz a régi arcképedet, mert aki ismer, az névről úgyis tudja ki vagy, aki meg nem, annak úgyis mindegy!
-
pikszel
addikt
válasz
moha bácsi #37474 üzenetére
Kegyetlenül ízléstelen ez a plakát/flyer. Legközelebb szóljatok már valakinek, hogy segítsen...
-
F.E.K..
senior tag
válasz
moha bácsi #37479 üzenetére
Mostanában megyek le Gyulára, kár hogy hétfőn már ismét pesten leszek :/
Pedig megnéznék egy ilyen rendezvényt egyszer...
-
MasterMark
titán
válasz
moha bácsi #37482 üzenetére
Miért van mindenhol ugyanaz a fej a hsz-edben?
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #37480 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ez nem minősül hirdetésnek?
Btw egy logout címlapos beharangozót nem érne meg? Bacsis is csinált kiállítást már kétszer is és nagyon jó visszajelzések voltak.
Kalandornak egy privit szerintem írj.Az SZTE-n is érdemes lenne kampányolni, az Agórában van pl állandó informatikai kiállítás, hátha a kurátor kitenne pár szórólapot például, meg az Irinyi épület fali újságjain. Sok Békés megyei hallgatója van Szegednek.
-
cbmfan
senior tag
válasz
ha nem lenne a világ másik felén (igen, köcsög pösti vagyok
) mennék.
van valami ritkább cucc is, vagy csak a szokásos Commodore/Spectrum/Atari/Primo/HT gépek?
-
customer114
őstag
válasz
Te csináltad? (vagy van közöd a szervezéséhez?)
-
F.E.K..
senior tag
Friss...
Vendég előadó: véletlenül eltüntettem pár fontos képet a pendrive-on dolgozva, vissza lehet hozni valahogy?
Én: Megpróbáljuk. Mikor történt a dolog?
Vendég: nem rég... Pár napja.
Én: ok...
... Undelete, ~740Mb visszahozva.. átadom, nézi...
Vendég: hát, ezek nem azok. Akkor is a pendrive-ot kell nézni ha a gépről történt a törlés?
Én (magamban): argh...Ja, a lomtárban megvolt minden
-
Vicoo
senior tag
Nálatok is szoktak gépek megfordulni, amiket a számítógépes ismerős szakértett meg?
-
pikszel
addikt
@westcoastog: azért, aki ilyen gyermeki szinten le tud így rajzolni, valakit azzal semmi gond nincs szerintem.
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz
wolfman #37464 üzenetére
Nem tippelni kell hanem elolvasni. Egyébként igen. A gép se korhű egyáltalán. Bohóckodásnak viszont kiváló, én jót mosolyogtam rajta. Alighanem egy ilyenbe kár annyi energiát belefektetni, hogy pont egy '98-as csúcsgép legyen. Viszont a szemüveg meg a haj adja.
VHS-re lett felvéve és bedigitalizálva, ilyen filter nincs. Viszont az interlacing nem tetszik...
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #37463 üzenetére
Ezt most csinálta ha jól tippelem, csak régi érzetű videoeffektel, nem!?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
lkksioskdl3 #37461 üzenetére
Pentium III, stb
-
ViZion
félisten
válasz
westcoastog #37458 üzenetére
Ez egy vicc, már volt téma. Röhej, h írja a hibás szöveget, mint főbenjáró hibákat, erre a weboldala egy sértés a szemnek, a nyelvtannak, mindennek. OK, időutazó, mert '96-99 között ez egy király oldal volt, csak eltelt kb. 20 év és a Jacko animgif már nem menő.
-
Pötyi
őstag
válasz
westcoastog #37458 üzenetére
Most mit izélsz, az teljesen élethű!
-
westcoastog
veterán
Most láttam meg a szabadkézi rajzait.
hát... hát... -
*Ropi*
félisten
válasz
föccer #37445 üzenetére
Elszállt belőle a füst (a processzorok és a Samsung Nóta 7 is füsttel működnek).
-
shteer
titán
válasz
scarabaeus #37447 üzenetére
Már ilyen volt
-
-
válasz
Pttypang #37439 üzenetére
Amit eddig tapasztaltam: chatelni ugyanúgy lehet, kinézetre is kb. ugyanolyan, fotót is lehet küldeni. És kb. ennyi amit tud. Nem lehet színezni, nem lehet becenevet adni, nincsenek benne smilek, nincs ez a buborékos hülyeség a kezdőképernyőn (bocs, nem jut fejembe a neve hirtelen). Magyarul nem tud sz×rt se. Cserébe mindössze 12 megát foglal. Gondolom a képeket is ugyanúgy kisebb méretben küldi, illetve mutatja, mint a FB Lite-ba.
Nekem bejött...
-
F.E.K..
senior tag
Hogy legyen on is
A nyugodt ügyfél...
-
wolfman
veterán
Meg az időkép alkalmazásban be lehet állítani mit szeretnél kapni meg mit nem. Nekem csak a hőmérsékletet meg a felhőzet/napsütés kis ikonos képét változtatja ha frissül. Egyszer rákérdezett, hogy kívánok-e képeket fogadni mások észleléseiből. nem-et nyomtam, azóta boldog vagyok az időképpel.
A Messengerre meg geci ideges! Egyre szarabb, de ez egy másik történet. -
válasz
customer114 #37433 üzenetére
Ennel egyszerubb siman kiloni az alkalmazast es nem hasznalni. En is azt tettem, mkor a quassel megbolondult.
-
customer114
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #37432 üzenetére
NoRoot Firewall, ha androidos vagy. Megfog minden progit amit nem akarsz, hogy netet használjon.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pttypang #37431 üzenetére
Na jó, általában ott sincs ilyen, csak mikor vmi g*cinagy vihar van a közelben, akkor a live kitolja főoldalra a regionális kompozit-videót egy gif formájában.
Nekem szerencsém volt, mert kb hónapzárás előtt 5 nappal történt a dolog. Állítólag vannak ilyen brutál sávszél-fogók, hogy app-ok ne tudjanak torkosborzzá válni.
-
válasz
TESCO-Zsömle #37430 üzenetére
Most nagyon rohogok, pedig ilyen mar velem is volt, hogy a 3,2 gigat megcibalta valami, annyira nem volt oszinte a mosolyom, pedig azert olyan 500 mega maradt, mert idoben tudtam nyomni egy torlest ra.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #37428 üzenetére
A dojtcse telekom ingyen sms-ét használók akik annak idején a wapinfórumon szórakoztak, és az aryes mywapon, vagy a pepperoni.biz-en kattintgattak össze wapoldalt úgy, hogy a tartalmat a roninos mail-to-ftp-vel pattintották fel az akkoriban divatos tvn vagy freeweb tárhelyre... (aztán jött az extra.hu...
)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #37423 üzenetére
tan mert nem kellene 5 megas animgifekkel szivatni a mobilneteseket. foleg beagyazva hogy frissitesenkent ujrahuzza.
-
-=RelakS=-
veterán
(A jó francért nem látszik közvetlen linkelve? :S)
-
törölt tag
válasz
cbmfan #37415 üzenetére
Pedig de. 2000-es évek elején a
TelekomWestelnél kaptál sms-t, hogy nézd meg a wapon. Ez azért volt vicces, mert amivel nem tudtál mms-t fogadni annak a wapos képességei is olyanok voltak, hogy felesleges volt vele megnyitni a linket.
Ja, és a link egyszer használatos volt. Ha a wapon szembesültél vele, hogy ütemezett diákat kaptál, amivel a monochrome telefon és a Westel wapoldal nem tud mit kezdeni, akkor azt pc-ről már nem tudtad megnézni. -
cbmfan
senior tag
ismerős mesélte anno ezt a sztorit, bár lehet, hogy írtam már topikban.
anyja kétezres évek elején próbált küldeni ne kérdezzétek, hogy milyen telefonról MMS-t barátnőjének. elküldte tucatszor, de még mindig nem kapta meg amit küldött. hívta fiát, hogy miért nem, mit csináljanak, végül kiderült, hogy a kedves barátnőnek egy Nokia 3310-ese van, várhatnak napestig, hogy történjen bármi is. persze megvolt a szokásos reakció, ő volt a szemét, hogy nem akar segíteni.
-
TaaT
nagyúr
Édesanyám szól hogy nem vakuzik a telefonja. Én meg mondom hogy nem is csoda, hisz nincs is benne vaku.
[link] De a buliban ahol volt vagy öten próbálták megjavítani, egyiknek sem sikerült.
-
bullseye
addikt
válasz
Serricon #37405 üzenetére
Úgy hallottam ez valami belső poén/verseny, hogy ki tud nagyobb baromságot belerakni (mint az NCIS-ben, amikor ketten gépeltek egy billentyűzeten). De néha meginog a hitem, pl. amikor az új McGuyverben széttörték a merevlemezt (az erdőben), mert a pucér mágneslemezről leszedve az adatot megkerülhető a notesz titkosítása.
-
Agyasima
őstag
válasz
macilaci78 #37401 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest