- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
pikszel #41799 üzenetére
Vannak azok a gépek ja, mikor annyi csak a feladat, hogy picit belassult, csak némi tisztogatás kéne, meg hogy böngészni is lehessen gyorsabban meg mindig felad valami hibaüzenetet és ennyi. Aha, naszóval 30perc boot idő, utána 20 hibaüzenet, a gép már mindent betöltött ami kellett, de a vinyó csak darál még percekig vagy valami task fogja le az erőforrást. Mire nagy nehezen eljutsz a programok telepítése és törlése részhez felbassza az automatikusan induló Skype-ot, Steam-et, 'lejárt a licence' vírusírtót, etc. Jó esély van a lejárt licencű vírusíró másikkal való helyettesítésére előbbi le nem törlése mellett és talán a HDD is régen 30-40% körüli kondícióval van ellátva, ami cseréjét közel azonnal vissza is utasítják, mert nincs rá pénz.
Az ismerősök innenonnan összeollózott haverjai szoktak hozni olyan gépet, amit a gyártósorról rögtön a kukába kellett volna dobni, aztán még általam próbálja bizonygatni magának milyen jó üzletet csinált a 40eFt-os "sulinetes" gépével és volt hozzá 'monitormegmindenegyben'.
-
Pötyi
őstag
válasz
pikszel #41617 üzenetére
Itt, a nagyfaluban Fenyő Miki bácsi néha kint ül a Szent István park sarkánál a Borpatika előtt egy fonott székben és cigizik. Vagy a fagyizónál.
Ha épp arra esz a fene, rá szoktam köszönni egy Tiszteletem, művész úrral, amit ő egy bólintással nyugtáz.
Szerintem valahol ő is don...
-
DJGABI
addikt
válasz
pikszel #40847 üzenetére
jaja, 775 közepe teteje még azért elmegy. anyámnál is hasonló dolgozik, e8600. (#40848) Gyuri27 nekem mondjuk kitétel volt a 4 giga ram. mondjuk múltkor elé ültem, egy ssd rohadtul nem ártana bele
következő lépcsőnek valami g2020-as vasat néztem, de annyival az se izmosabb. legközelebb csere sztem akkor lesz majd ha a 2500-as konfigok ára beesik
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
pikszel #37353 üzenetére
és CDn teríti, amikor ott a snapchat a beépített védelemmel
a feltörhetetlen titkosítás része eleve vicces, MIt meg tényleg nem értem minek. kriptográfiánál eleve lényeges szempont, hogy az eredeti és a dekódolt üzenet egyezzen, tehát erre nem feltétlenül öntanuló algoritmust fog az ember használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hobby rádiós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged