Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Bocs, de #Ontopic:
Ügyfél küld nekem két oldalnyi borzasztóan megszerkesztett word doksit, hogy töltsem ki. Két különálló fileban érkezett mellékletként csatolva. (=TAB-TAB-ENTER-ENTER, igazítások bután tagolt tabulátorokkal és rengeteg SPACE-szel, még a jobbra igazított szöveg is szóközökkel van jobbra igazítva...)
Gondolom (ránézésre), hogy ezt ki szokták nyomtatni és golyóstollal kitöltik.Én?
Kitöltöttem géppel, miközben 50-60%-ban korrigáltam a dokumentum szerkezetét, de úgy, hogy azért kinyomtatva az eredeti képet mutassa. Kitöltöttem és aláírtam MINDKÉT oldalt, és egyetlen file-ban kettő oldalt tartalmazó .pdf fileban csatolmányként visszaküldtem.Jó!
Jó ez mindaddig, amíg ügyfél fel nem hív, hogy csak az egyik mellékletet kapta meg, küldjem át a másikat is.
Miután szóbeli vezénylésem alapján megállapítottuk, hogy (ÉRDEKES!) nyomtatás előtt látja mindkét oldalt, nyomtatáskor viszont csak egyet!Tényleg?
Tényleg csak az egyiket látta kinyomtatva, mert a második oldal a papír HÁTOLDALÁN volt. Lásd még duplex.Ekkor újabb probléma merült fel!
Neki ugyanis ez így nem jó, szkenneljem újra KÉT KÜLÖN file-ba, mert neki az egyiket az egyik dossziéba, a másikat a másik dossziéba kell lefűznie és mit sem tud kezdeni egyetlen kétoldalas dokumentummal.
Ekkor nekiálltam volna elmagyarázni, hogy
(a) vagy fénymásolja le az egyiket
(b) hogyan lehet egy kétoldalas dokumentumot többféle módon is két külön álló papírra nyomtatni, előhozakodott a végső érvvel :Miért kell nekem ezt ennyire megbonyolítani, miért kellett ezt nekem feleslegesen megbonyolítani, miért nem tudtam én két külön fileban visszaküldeni, mint ahogyan azt ő küldte nekem és különben is ő még sosem látott olyan beszkennelt dokumentumot, aminek két oldala van!
Droid?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest