Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
UPolós [link]
-
Hapcis
tag
Ez olyan csúnya hogy
be is illesztem ide hátha elmegy mindenkinek a kedve ettől a farakástól. Ez a legrosszabb ami egy fával megtörténhet akkor inkább egy ceruzát csináljanak belőle
Komolyan mondom nem térek magamhoz..ilyen ízlésficamot aki ezt kifaragta az meg érdemli
..főleg az ki megveszi
Ez lebegjen mindenkinek a szeme előtt mint elrettentő példa ki ilyen fába vágja a fejszéjét
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Az agyam eldobom [link]
-
Frenky89
addikt
A rengeteg telhetetlen emberke kedvéért csináltam egy nagyobb fotót ( a kupit nem kell figyelembe venni ): [link] - ezt felénk asztalnak hívják
Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de az eredeti terveimben is a fent látott valami szerepelt, csak ezt szavakban nem igazán tudtam kifejezni és így esetleg félreértések adódhattak belőle, amit a fenti képpel oszlattam szét.( Mint ahogy az később kiderült számomra. ) Egyrészt az asztal és a hely adott, másrészt pedig ebbe az asztalba máshova nem igazán lehetne gépet építeni így ez az egyetlen lehetséges megoldás. ( Sajnos, vagy szerencsére ezt még én sem tudom! )
mod.: Sorry, de ez így ''Számítógépház félig fából'' lesz!
[Szerkesztve] -
-
-
Winner_hun
félisten
Ilyesmi jól mutatna egy gép oldalán, kicsit ha több van belőle mégjobb [link]
-
Frenky89
addikt
Látványterv:
[link]
Nem röhög!!! Nem müxik a 3Ds Max-om. -
csapos2
addikt
válasz
Frenky89 #184 üzenetére
A kis telhetetlen
szerintem nagyon okosan van megoldva a szellőztetés,ilyenre gondoltam én is.Annyi különbséggel,hogy az enyém lényegesen alacsonyabb lenne,hogy az asztal alá lehessen szerelni.
Arra is gondoltam,esetleg lehetne egy olyat is,hogy az asztallapot kivágom,és dupla üveget teszek be a gép fölé,így betekinthető lenne a belseje.Egy két led vagy neon...
Máris csili-vili lenne a masina. -
-
Hapcis
tag
válasz
Winner_hun #176 üzenetére
..ugyan itt találsz
[link]
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Na ez már kezd közelíteni [link] -
Hapcis
tag
válasz
Winner_hun #174 üzenetére
Akkor idesüss
[link]
(mod=off)
[Szerkesztve] -
Hapcis
tag
válasz
Winner_hun #171 üzenetére
Van 1gy 50cm-es fateromnak..
(remélem elég lesz). -
Hapcis
tag
Most már fúl kíváncsi lettem
és ráfogom az alaplapomat hegeszteni egy szép rétegelt 4mm sík falemezre (lapra).
És megnézem mozog-e
Pontosan le fogom mérni az oldalait tolómérővel + a megnézem hogy mennyire deformálódik el a síkja 1-2 hónap alatt. Többször is meg fogom majd mérni/nézni azt is hogy a felfogató lyukak mennyit mozdultak el úgy, hogy a mostani fémlapra átrajzolom a falap külsejét lyukak helyét, és azon látom ha rárakom hogy eldeformálódott e a síkja, még a csavarok fejét is befestem hogy lássam ha elmozdul az alaplapon a csavar (nem húzom rá bitangra).
Az alaplapom még garis 9 hónapigha mégis beütne a ménkű
-
moongoose
őstag
válasz
Winner_hun #167 üzenetére
...te vagy a GYŐZTES...
-
moongoose
őstag
...csak hogy tűzben tartsam a témát...
gondold át mi lenne, ha mondjuk mozogna a fa...minek lenne baja belőle...egyedül a csavarok sínylenék meg...talán, a többi alkatrész egyűtt mozogna az alaplappal...
A hátlaphoz csavarozott kártyáknál max meghajolna kicsit a lefogató lemez...Több gondot nem tudok elképzelni...a sok kábel bőven belefér a fa ilyen mérvü mozgásásba...
A csavarok lehetnek az elsődleges probléma források...ám ott is van valamennyi illesztési hézag...ráadásul a távtaró csavarnak is van kb 5-6mm hossza ami így el is tudna billeni, ha megmozdulna valamilyen irányba a fa...
Ha meg elvetemedne a faanyag akkor az alaplap valamennyit tudná követni, mivel elég nagy felületről van szó...
Ám lássuk be, én sem fogok fát alátenni, mivel már adott a tartó lemez a régi házamból...
És így pusztán az egyszerűség kedvéért könnyebb szerelni...nem kell furatokat keresni az alaplap alá, beállítani a távolságokat stb... -
csapos2
addikt
válasz
Frenky89 #160 üzenetére
mert neked az úgy asszem érthetőbb
Ezek a te szavaid,de semmi gond csak vicc volt.Csak egy kicsit félreérthető...
moongoose Osztom azon véleményed,hogy egy szakszerűen táblásított faanyag nem szabadna,hogy nagyon mozogjon,de én akkor sem buzdítok senkit arra,hogy az alaplapjtát rátegye.A kisördög nem alszik...
Az alaplap tálca ,szvsz legyen fém,akkor nem lehet gond.
[Szerkesztve] -
moongoose
őstag
válasz
Winner_hun #150 üzenetére
...valóban a konyhabútor gyatra hasonlat volt, de annak is szántam
, mert nekem tömmör égerből van és még nem keletkezett rajta, olyan hiba mely anyagában változást okozott volna...pld zsugorodás,repedés,deformálódás stb...
Csak azért írom, hogy érzékeltetni tudjam, nem minden elkészített faanyag képes olyan dolgokat produkálni...mint pl a te és édesapád által megtekintett ajtó...
Ezért gondolom,hogy egy jól összeállított, csikonként ragasztott, 8% ill ez alatti páratartalmú tömör faanyagból elkészített alaplap tányér, nem mozogna sehová....
nyugodt szívvel csavaroznám rá az alaplapot... -
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #157 üzenetére
Igenis értettem!
-
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #155 üzenetére
Akkor mit rakjak helyette, semmit, vagy elég csak a szivacs?
mod: szivacsot a-val írják
[Szerkesztve] -
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #153 üzenetére
Olyan testet, hogy ne legyen cintányér hangja a lemezeknek.
Ha nem rakok parafát, akkor is csak kell még valami a szivacs alá, nem!? -
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #151 üzenetére
Eredetileg hangszigetelésnek szántam a szivacs alá, hogy valami adjon egy kis testet az oldallapoknak.
-
Winner_hun
félisten
válasz
moongoose #148 üzenetére
Szellőzéstől függ, hogy mennyi a hőmérséklet különbség, láttam én már igen szar szellőzésű házat
Meg ugye függ a konfigtól is. Az, hogy benne állandóan száraz levegő kering, az nem jelent semmit, mert kívülről kapja a csapadékot. Ha felületkezelve van az már segíthet a dolgon. Hogy jön ide a konyhabútor? Szerintem ez nagyon szar hasonlat
Anyagtól is függ, hogy mennyire mozog, a rétegelt lemez nem nagyon fog
-
Frenky89
addikt
Igazából nálam a fa/asztal csak az alapot adja (a téglatest alakú ház 4 oldala) a többi (előlap és az oldallap/ajtó) azok polírozott saválló lemezből lesznek. A belső (ODD, HDD, táp és alaplap tartó keretek) pedig szintén fémből lesznek, mindez megspékelve
egy réteg parafával és egy réteg 3cm-es hangszigetelő szivaccsal.
Majd megpróbálok rajzolni, mert neked az úgy asszem érthetőbb. -
moongoose
őstag
válasz
Winner_hun #126 üzenetére
...gondolkozz kicsit...Egy fából készített házban mekkora különbség lehet? 12 C kb és mennyivel kisebb felület, anyagvastagság, mint egy ajtó....állandó száraz levegő kering benne
Képzeld el a konyhabútort...átvándorolna a nappalin...
Csak lenne már kész az enyém...bebizonyítanám, hogy nem mozogna az sehova...
Az az ajtó meg elég gyér lehetett,nekem is fából van a bejárati ajtótól kezdve minden...(utálom a rétegelt lemez és társait) a tömör fa az igazi... -
csapos2
addikt
Nos akkor,még egy utólsó próbálkozás az ügyemnek
Olyan emberek tapasztalataira lennék kíváncsi,akik építettek,láttak már asztalba épített számítógépet.
Frenky89 a te ötleteidet is szívesen venném,ha jutottál valamire -
Winner_hun
félisten
Nem bántottál meg
A furnérozás simán rá mehet a rétegelt lemezre, na úgy már jól nézne ki.
Tartósnak meg akkór betonból csinálj, tartósabb, mint a fém
Szerk: Ezért is jöttem ebbe a topikba,még mindig várom azok jelentkezését,akik csináltak,vagy láttak már asztalba épített gépet. vissza kéne olvasnom -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun #141 üzenetére
Kissé félre értettél,semmi bántót nem akartam írni.Ha mégis sikerült,elnézést
Arra nem buzdíthatom,hogy furnérozza le a rétegelt lemezét és abból építsen házat,persze lehet,hogy meg tudná csinálni
Mert hát be kell valjam,a fa,az az igazi,de jómagam a tartósságot is szemelőtt tartom,ezért a fa lenne az utolsó amiből számítógépházat csinálnék.Nem mintha az nem lenne tartós,de ha van jobb és megbízhatóbb,akkor inkább az.
Igazából nekem nem is a külcsíny az ami számít,hanem az,hogy néma legyen és megbízhatóan üzemeljen.
Szerk: Ezért is jöttem ebbe a topikba,még mindig várom azok jelentkezését,akik csináltak,vagy láttak már asztalba épített gépet.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #143 üzenetére
Hi!
Meg mindig nincs kesz a szkreny, gyuvo heten meg nem setaltasuuj fel naffaluba:- (((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #140 üzenetére
HI!
Es an mi vigyorgok mitn atejbetok???:- )))
udv
neduddki
p.s. most beszetem asztalos, mutk het ota kicsit halatt gyuvo het meg mindeg nem:- ((( nem baj csak szip legyen:- ))) -
Winner_hun
félisten
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun #132 üzenetére
Mit számít,hogy néz ki a rétegelt lemez,mikor CPT.Pirk kolléga öntapadós tapétával akarja bevonni később?
Azt akkor meg te is tudod mint asztalos ''szaktárs'',hogy a rétegelt lemeznek kapható olyan fajtája is aminek egyik,vagy mindkét oldalán nemesfa furnér van.Igaz,ezek jóval drábábbak mint a sima,de ha már egyszer lúd,legyen kövér.
Vagy,ragasszunk rá parafát,követve nagymesterünket -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #137 üzenetére
HI!
hmmmm, lehet hogy tul soksat teteleztem fel Rolad???:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #135 üzenetére
HI!
Szertienm Te tudod legjobabn mijjen ero van a faban:- )))
udv
neduddki -
Winner_hun
félisten
Az, hgoy kis mértékben, arra nem vennék mérget. Fafüggő és környezetfüggő. Rétegeltlemez nem fog nagyon mozogni, de az ronda anyag
Páratartalom változik és a hőmérsékletre is változik egy szobában
Pl nem véletlen táblásítják az anyagokat: a nagy felületű anyagokat feldarabolják, hogy a benne levő feszültséget oldják majd kisebb darabokból csinálnak táblákat, azokat összeragasztják így az nem annyira fog változni. Amit ki kell hagyni, az a göcs (inkább csomó, csak ilyen buzi neve van
), mert az nagyon eltekeri a fát. Plusz az még ronda is
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
az alaplaptálca marad fém, már csak az alapvető árnyékolásban is segÍt, met reccset énsem akarok
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
Tejejsn egyertek Veled, most hogy elkesuzl a /remelm mar veger:- )))/ szekrenyem fojjtatasa lehet hogy mielott tv szekreny lenne az elott aszamitogephazat beboritatom, DE kizarolag komplett boritas egy NagySarkanyra, a femvaqz megmaradna /mongyuk igy is qva nehze, hat meg akkor:- )))/
udv
neduddki -
Hapcis
tag
válasz
..az igaz hogy ''mozog'' de ez ilyen kis méretben (alaplap) azért nem centi hanem max milliméter. Egy rétegelt fa (mint írtátok) azért igen nyugodt jószág, főleg ha már ki van száradva vizet meg csak nem kap a gépben..(a páratartalom meg nem hiszem, hogy jelentősen változna egy szobában) amúgy mindegy nekem..
-
tr00p3r
addikt
válasz
megy a lightscribe vagy gariztatni kell az írót? csak mert nem jelentkeztél az utóbbi időben, abból indultam ki, hogy megy.........
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun #124 üzenetére
Némáááá...egy addikt
Ez igaz is,a fa állandóan mozog.Ezért kell bele egy pár lemezárú is.Az alaplapi tálca,egy-két 5,25-ös hely és talán egy pár belső vinyónak.Szerintem minden más lehet fa,vagy valami hasonló.Egyébként a rétegelt lemez a legnyugodtabb anyag azok között amiknek köze van a fához. -
Winner_hun
félisten
Úgy, hgoy a fa állandóan változtatja az alkját. Hő és páratartalom befolyásolja. Elég durván tud mozuogni az anyag. Multkor faterral voltunk dolgozni, előszobából a nappaliba nyíló fabetétes ajtónak a fabetétje legalább 2cm-el összement, mondták, hgoy minden télen ilyen de nyáron meg jó.
zóval nem biztos, hgoy tuti garancia, ha mittomén alaplaptálcát csinálsz fából, mert ha rácsavarozod az alaplapot és a fa neked ott a hő miatt elkezd mozogni akkor ott csúnya dolgok történhetnekalaplapreccs rulz
bár nembiztos, hgoy eltörné, de jobb félni, mint megijedni.
-
Hapcis
tag
válasz
Winner_hun #124 üzenetére
Ezt hogy érted?
''Mindenki figyeljen arra, hogy a fa állandóan mozog!'' -
Winner_hun
félisten
Mindenki figyeljen arra, hogy a fa állandóan mozog!
Sajna egy kicsit én is szívok vele az optikai meghajtók parafaborításánál -
Hapcis
tag
válasz
CPT.Pirk #119 üzenetére
gondolom a tálcát helyettesítené a falappal ..arra menne az alaplap
''az alaplap alá tálcát akarsz rakni nem rosz gondolat,de én még ahoz is szereznék egy jó vastag lemezt,mondjuk 4-5mm-eset.''
( a kijavítás nem szokásom de ez..rosz =/= rossz , ahoz =/= ahhoz => ejnye Csapos2
)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
CPT.Pirk #119 üzenetére
A 18 már kellemesebb,de egyébként odabízom a dolgot.Jómagam szeretek egy kicsit mindent túlbiztosítani.
A tálcával kapcsolatban pedig,arra gondoltam,hogy lecserélném egy korroziálló vastag lemezre.Jómagam is ''építés''előtt állok,és ezt fogom tenni,még csak véletlenül sem kell,hogy rezegjen semmi -
CPT.Pirk
Jómunkásember
mondjuk impregnálásra nemgondoltam, csak fogtam és ráragasztottam az öntapadós tapétát, és azótais rajtavan gond nélkül.
Akkor a köv. anyagméret a 18-as lenne, az már tuti elég nem?
Ezt pontosan mire értetted? ''az alaplap alá tálcát akarsz rakni nem rosz gondolat,de én még ahoz is szereznék egy jó vastag lemezt,mondjuk 4-5mm-eset.'' A tálcát hozzárögzÍteném a fához... -
csapos2
addikt
válasz
CPT.Pirk #117 üzenetére
Üdv!
Véleményem szerint,ha igazán csendes gépet akarsz akkor az eredeti fém házat felejtsd el.Az,hogy az alaplap alá tálcát akarsz rakni nem rosz gondolat,de én még ahoz is szereznék egy jó vastag lemezt,mondjuk 4-5mm-eset.
Az a 12mm nem is olyan vastag egyébként,de mivel rétegelt lemez,talán elég lesz.Hangdobozhoz az egyik legjobb fa alapanyag.Eldeformálódni pedig tuti nem fog mivel egymásra merőleges száliránnyal ragasztott rétegekből áll.Ez 12-es lemeznél 15-16 réteg is lehet,ami nem kevés.
Egyébként létezik vastagabb rétegelt lemez is,vagy egymásra tudod őket ragasztani,ha megvan a megfelelő felszereltség.Én egy kicsit vastagabból csinálnám.
A tapétázásról annyit,hogy ha csak úgy a kezeletlen felületű rétegelt lemezre ragasztod,akkor egy idő után le fog válni.Nem tudom a dobozodat,hogyan csináltad,de szerintem tapétázás előtt mindenképpen impregnáld valamivel a felületett.Ez lehet egy-két réteg lakk is,amit azután simára csiszolsz,portalanítasz és már kész is a kiváló alap a tapétának.
És akkor egy linkecske[link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szaisztok!
Felmerült bennem az az ötlet, hogy énis csinálok egy ilyen faházat, még el kell döntenem, hogy a jelenlegi gépházat fásÍtsam-e be, vagy csak némi fém felhasználásával (alaplaptartó, meg kártyatartó hátra... felhasználásával épÍtsek egy teljesen fa házat...
A fa kellően vastag mondjuk 12-es nyÍr rétegelt lemez lenne,ezzel már dolgoztam, igen jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, összedobtam két hangfalat belőlük még nyáron: [link] vigyázat, sok a kép, és lassan tölt... Szal azért nyomtam be ezt a linket, hogy megkérdezzem, számÍthatok ennél a fánál komolyabb deformációra (eddig nem tapasztaltam...)? Egy száraz levegőjű panelban lakok...
Fentebb mindenki a pácolással, festéssel foglalkozik, mivan ha simán letapétázom valami faerezetet imitáló tapétával, mint tettem azt hangfalaimmal?
Árnyékolást meg úgy fogom megoldani, hogy a fa belső felületeit beborÍtom alufóliával, arra pedig hangelnyelés maximalizálása végett hangelnyelő szivacsot teszek, ami némi védelmet is fog nyújtani az esetleges zárlatok ellen...
Szal szerintetek jó a tervem? -
csapos2
addikt
Hétvégi UP,hátha most van valaki aki látott/csinált már íróasztalba épített számítógépet.
Ami meg még jobb lenne,ha meg is osztaná velem tudását -
Frenky89
addikt
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Az én elgondolásaimtól ugyan igencsak messze áll ez a ház,de mivel keresgéléseim során ráakadtam és fából is van,érdekesség képpen ide teszem.
[link]
Hogy emberek mikre képesek....
Remélem csak nekem nem megy a link
Ha mégsem :http://www.monkkonen.net/wood_case.php?page=3&lang=english
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Itt a következő kérdés
a képen [link] látható ''elmeháborodás'' egy HDD zajcsökkentő doboz lenne mindkét végén hangtompítóval,ha úgytetszik(jobb szót nem tudok rá)
Nos ennek a hangtompítónak a méretezéséről tud valaki,valami okosat?
Ja igen...elfelejtettem leírni,ezzel az egésszel az a célom,hogy a már amúgy is halk gépemet,teljesen elnémítsam. -
csapos2
addikt
Nohát akkor itt az ideje Csipkerózsikát felrázni álmából
Elöször is köszöntök mindenkit,aki erre tévedne.
A dolog amibe bele szeretnék vágni,ugyan nem szerves része e topiknak,de nem volt alkalmasabb hely.Amit szeretnék az egy olyan számítógépház ami az íróasztal aljára van felerősítve,vagy (lehetőség szerint fekvő formában) az asztalba van beépítve.Az eredeti számítógépházat elfelejteném és egy másikat építenék,talán pozdorjából,vagy esetleg MDF-ből.
Bárki aki már foglalkozott a dologgal,vagy látott már ilyet,esetleg tud képeket legyen kedves linket adni vagy leírni tapasztalatait.Olvastam már a kvetkező topikokat itt a PH-n
[link] [link]
A hangszigetelés topikban is szó volt egy dobozról [link] A belső hangszigetelést valami ilyen módon gondolom el.
Előre is köszönöm a segítséget -
-
Xantomas
őstag
Ezekkel tisztában vagyok. A szobámban Ikea fenyő bútor van, amivel ezt végig kellett játszani, de mivel utálom ezeket a csillogó villogó, ''tornaterempadlakk'' vastagságú dolgokat, keresek alternatív megoldásokat.
A szobában csak fenyőbútor van gondoltam olyat csinálok ami megy a szobaképhez. -
Armahun
addikt
Én nem a funérra gondoltam, hanem a furnérozott faforgácslapra. Ez normál bútorlap, de nem azzal a műanyag fóliával van bevonva, hanem 2-3 mm vastag fával.
A vizes lakkok is igen kemények a zöme selyemfényű ezek alatt nem anyira sötétedik a fa.
Lakkozás előtt csiszold meg, aztán vizezd be egy szivaccsal,megszárad csiszokás és még egyszer ugyan ez. vizezés után már csak kézzel kell csiszolni min 120-as papírral /van ami rá van ragasztva egy szivacsra˛/ 2 lakkréteg között is érdemes átcsiszolni
ez azért kell, hogy ne legyen szőrös a fa
[Szerkesztve] -
Ja no
aktív tag
válasz
Xantomas #102 üzenetére
Ha mezei acélcsavar kell akkor kérdezd meg a Dekra-Its csavarboltot. Meglehetősen nagy az árukészletük és normálisak. Sajnos kint vannak a régi orion után a jászberényi út mellett. (260-7890)
Ha rozsdamentes kell akkor meg törökbálinton a Flavy. ( nekik megtalálod a telt a honlapjukon.) Szintén tetemes árukészlettel és a fentihez hasonló baráti árrakkal várnak.
Aztán van még kettő pesten, de az egyik bazidrága a másik meg rémtirpák: Fabory a frangepán utcában, ill a Nagy-és-Nagy a Róbert károly krt-on.
Én D-fejű és süllyesztett lemezcsavarban vettem már ilyet, valszeg fához is árulnak -
Xantomas
őstag
Szerintem használj parkettalakkot. A fenyőbútorok (némely) a lakásban is azzal vannak vékonyan lekenve. Bár szerintem sokkal szebb ha egy év után kicsit beérik a fa.
Jó az a funérlap. Ha vékony fa anyag kell, akkor nem hiszem hogy találsz jobbat. Elég erős és tartós.
Kétlem, hogy ezt a házat benevezem az idei MTH4-re, de majd meglátjuk mi lesz.
Az viszont érdekelne, hogy hol találok imbusz fejű lemezcsavart. Néhány barkácsboltban és csavarboltban kerestem, de vagy furcán néztek rám, vagy azt mondták hogy csak rendelésre tudnak hozni. -
Xantomas
őstag
Jó irányba terelődik a téma, ugyanis én is itt tartok. Nem tudom, hogy mivel lakkozzam le. Minden bizonnyal vagy gitár lakk lesz, vagy teljesen le lesz alapozva és matt szürke/vörös festést kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest