- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
úgy kellett itt hagyni a gépet mivel elutaztam hogy nem tudtam foglalkozni hogy miért nincs nekem File Stationom..
minden egy dolognak köszönhető mégpedig hogy frissítettem a böngészőt..de ez még 1 csomó xart is hozott
lett 3 olyan beépült reklám blokkom amitől majd sírva fakadtam..nagy nehezen kivakartam a reklámokat utána
meg az jött hogy nem indul el a FS! Rá próbáltam IE11 és ott meg van! akkor tudtam hogy ennyit a gyík böngészőről hiába szedtem le hozzá java alkalmazásokat raktam fel és töröltem le..ez eddig kínlódtam a gyíkkal..és feladtam felraktam a felület kezelőst és minden úgy van ahogy kell! -
Mauzes
addikt
Az nem lenne rossz, ha beraknám a Film mappát a video-ba, viszont miért nem tudom elérni a video mappát a notebook fájlkezelőjével? Se Explorer, se Total Commander nem tudja megnyitni. Jelszót kér, de ha megadom az admin adatokat, akkor sem lép be. A DiskStation/egyéb mappákat simán elérik ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest