Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Magnat

veterán

válasz Multibit #77392 üzenetére

"Egy plafonra szerelhető ufo a fánk karakterisztikájának köszönhetően nagy jól szór." - egy antennának meg kör a sugárzási karakterisztikája, ami ugyanaz :)
    "Amit írtál az csak a kontrolleres AP-kra igaz." - igen, ezért mondom, h ha ilyenre van igény, azt értem.
    "Egy másik nagy előnye ezeknek, hogy fizikailag és funkcionálisan szét vannak választva a routertől." - mint ahogyan egy ap-ként használt router is külön van választva a fő routertől :)
    "Igazából nem is indokolja semmi, hogy ezek egybe legyenek gyúrva." - jelen esetben az ára :)
    Persze értem, h a design-ja ennek sokkal jobb mint ha egy router lógna fejjel lefelé, illetve ha kültérre kell az is érthető, meg az is értem, ha neked csak szimplán ez tetszik, én arra próbáltam rávilágítani, h ha az az igény, h legyen egy külön wifi pontod, és az előbbi esetek nem állnak fent, akkor olcsóbb és gyakorlatilag ugyanolyan jó megoldás lehet egy második rouert ap-ként bekötni.
    Syno router topikban is volt erről szó, amikor még nem jött ki a legújabb csodájuk, h én pl annyira elégedett vagyok az ac1900-zal, h ha igényem lenne wifi 6ra vagy wpa3-ra, akkor inkább vennék egy vmi olcsó ilyet tudó routert aminek a wifi része számomra megfelel és routolásra használnám tovább a Synot, csak lenne egy modernebb kvázi ap-m is hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák