Hirdetés
Aktív témák
-
Borg76
tag
Hello.
Annak ellenére amiket irtam róla szerintem ennyi pénzért nem találsz ehhez hasonló monitort.Én kb 2 órát töltöttem el a beállitottam de most elmondhatom, hogy tökéletes a képe.Minden sarok a helyén, gyönyörü élesek a betük stb..
Az a kis ''hasa'' még mindig megvan de!
1.Már egyáltalán nem zavar, észre veszem.(pl tron képcsövekben 2 csik, idövel azt se venni észre.)
2.Ismerösöm Sony multiscan monitorán is tapasztaltam ezt a jelenséget.
Továbbá ne felejtsük el, a monitor + tulajdonságait.Tco03, magicbright2, 3 év gar.
Én minden nap használom a MB2-öt és nagyon jó dolognak tartom.Játék alatt teltek a szinek, erös a kontraszt mig pl ilyenkor olvasgatás netezés közben csak 1 gombnyomás és máris pihentetöbb a szemnek.
A lényeg, hogy a 765mb egy jó monitor csak jó darabot kell kifogni.Természetesen ez mind az én egyéni véleményem és tapasztalatom !!
Remélem tudtam segiteni.
Byby :)
Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest