Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
Aktív témák
-
peestike
senior tag
helloka!!
lenne 1 kérdésem dc-t kellene izzítanon, de olyan a sor, hogy bridge-switch-gép(2) olyan hibaüzi jön hogy:nem sikerült létrehozni a porthozzárendeléseket, kérlek állítsd be a natot kézzel??
ezt nagyon macera beállítani a switch-en? valaki nem tud valami leírást véletlen vagy most tök hülyeséget kérdeztem??????????????
választ előre is
-
-
Hikvision
senior tag
na,még a téma címet is elb@sztam

-
Hikvision
senior tag
Hi, lehet hogy voltmár ijen topik de nem találtam egyikben sem konkrétumokat.Tehát Egy hálozatot kell összehozzak 5gép között D-link 8portos switch-el,úgyhogy mind az összesen lehessen netezni (ADSL) és lanozni egyaránt. Az összes gépen WinXP-van És az 1-es Gépbe van 2 hálókártya. Tehát arra lennék kivácsi hogy majd mijen UTP vel kell összekötni a Cuccokat,mert ebbe a forditott meg Sima UTP már tisztára belekavarodtam
Az gondolom hogy az összes gépen Fix IP cimet kell beállítani Egyforma tartományban, de mitkel tenni hogy az összesen mennyen a net?
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az gondolom hogy az összes gépen Fix IP cimet kell beállítani Egyforma tartományban, de mitkel tenni hogy az összesen mennyen a net?