Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
csendes
üzenetére
HI!
es a keves ram magyarazza az x befagyasat? a yast probalkozi probalkozik asztan hasal:- ( csinaltam egy masik istalt teljesen kiherelve az is beledoglik de jo emlekztem ubuntu vidam rajta /na nem egy raketa az sem, de mivel nyomtatkiszolgalot akarok belole nem gond/ csak gondoltam majd 10 ev utan kiprobalom a ujra a suset, de ha nem akkor nem:- (
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Tettem egy probat a suse 11-val, de sajnos a telepites utanni gepinditaskor merevre fagy a rendszer , ugy tunik nekem hogy az graikanal fagy /fusi felirtaba jelenik meg furan/ neha sikerul karakteres-re beelni, de par probalkozas utan az is kampec,
a rendszer fsc d1371 i810e2 1.2TuaCerka 192 ram /sajna jo fusi szokas szerint spec ramokat eszik:- ( es a belevalobol csak ennyi van/
a gepen stabilan fut xp es memteszt is okkoszi
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest