- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
zLegolas #526 üzenetére
Igen, tudom. Leszedtem egy régebbi (3.40-es) GCC-t, de egyelőre nem jutottam eredményre.
Végülis nincs nagy problémám az ATI driverrel sem, 3D nem izgat, csakhát azért elég fapados az ati vezérlőpult. Még annyi, hogy az fglrxconfig után első nekifutásra el sem indult az x. Aztán próbálkoztam párat, és ment.
Mostmár szereztem xine-ból egy másikat, meg ogle dvdplayert, tux commandert, operát, azureust, beállítgattam nagyjából a hálózatot is, úgyhogy monhdatni berendezkedtem. Még szokni kell sokat. Az zavar csak, hogy pl programok installjánál nem látom át, hogy mit miért csinálok, nem alakult még ki az önálló problémamegoldóképességem a linuxhoz, ha valami gond van, általában meg tudom oldani valamilyen módon, de többnyire csak netes forrásokból, nem saját kútfőből, de majd kialakul az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest