Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
zLegolas
üzenetére
Igen, tudom. Leszedtem egy régebbi (3.40-es) GCC-t, de egyelőre nem jutottam eredményre.
Végülis nincs nagy problémám az ATI driverrel sem, 3D nem izgat, csakhát azért elég fapados az ati vezérlőpult. Még annyi, hogy az fglrxconfig után első nekifutásra el sem indult az x. Aztán próbálkoztam párat, és ment.
Mostmár szereztem xine-ból egy másikat, meg ogle dvdplayert, tux commandert, operát, azureust, beállítgattam nagyjából a hálózatot is, úgyhogy monhdatni berendezkedtem. Még szokni kell sokat. Az zavar csak, hogy pl programok installjánál nem látom át, hogy mit miért csinálok, nem alakult még ki az önálló problémamegoldóképességem a linuxhoz, ha valami gond van, általában meg tudom oldani valamilyen módon, de többnyire csak netes forrásokból, nem saját kútfőből, de majd kialakul az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC játékok egyben
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest