- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Autóhifi
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
zLegolas #526 üzenetére
Igen, tudom. Leszedtem egy régebbi (3.40-es) GCC-t, de egyelőre nem jutottam eredményre.
Végülis nincs nagy problémám az ATI driverrel sem, 3D nem izgat, csakhát azért elég fapados az ati vezérlőpult. Még annyi, hogy az fglrxconfig után első nekifutásra el sem indult az x. Aztán próbálkoztam párat, és ment.
Mostmár szereztem xine-ból egy másikat, meg ogle dvdplayert, tux commandert, operát, azureust, beállítgattam nagyjából a hálózatot is, úgyhogy monhdatni berendezkedtem. Még szokni kell sokat. Az zavar csak, hogy pl programok installjánál nem látom át, hogy mit miért csinálok, nem alakult még ki az önálló problémamegoldóképességem a linuxhoz, ha valami gond van, általában meg tudom oldani valamilyen módon, de többnyire csak netes forrásokból, nem saját kútfőből, de majd kialakul az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest