- Videós, mozgóképes topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Igen nem mai gép már kb 10 éves I3-as konfig, egyedül a videokártya az, amit cseréltem benne tavaly. A videokártya egy Radeon RX 550, amdgpu illesztőprogrammal a yast szerint, tehát a nyílt forrású, ha jól tudom.
Az eseménynaplóban egyedül a sok bejegyzés között két dolgot találtam ami ismétlődött, bár okosabb nem lettem tőle, és lehet érdektelen is:localhost kwin_x11[1822]: QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 2
localhost kwin_x11[1822]: QPainter::end: Painter not active, aborted
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 2 (BadValue), sequence: 19764, resource id: 0, major code: 53 (CreatePixmap), minor code: 0
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 9 (BadDrawable), sequence: 19765, resource id: 48554164, major code: 55 (CreateGC), minor code: 0
localhost kwin_x11[1822]: qt.qpa.xcb: QXcbConnection: XCB error: 9 (BadDrawable), sequence: 19766, resource id: 48554164, major code: 72 (PutImage), minor code: 0Az egér se semmi extra amúgy egy mezei Xiaomi BT/vezetéknélküli egér, nem hiszem hogy ha ez nem megy attól meg kéne akadjon szerintem, de azt megpróbálom, hogy kihúzom a BT adaptert a gépemből, és használom sima vezetéknélküli egérként pár napig, meglátjuk változik-e valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest