Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus
üzenetére
Az apper a Kpackagekit helyett van, ha jól tudom. Ha működne rendesen, akkor valamivel leegyszerűsítené a sima rpm és 1click installos telepítéseket, mert az előbbi progi elég nyögvenyelős volt az állandó kérdéseivel.
Amúgy tegnap én is kényszerűségből raktam fel a 12.1-et rögtön élesben, mert péntek este egy másolás közben újraindult a 11.4 és fájlrendszer hibára panaszkodva nem volt hajlandó indulni, live rendszerről nem tudtam mit kezdeni se a / se a /home partíciókkal. Adatvesztésem nem volt, lementettem másik vinyóra mindenemet a rendszerlemezemről majd teljes újrapartícionálással tiszta rendszert raktam fel. a 64bites live kde nem indult, ezért kellett rögtön élesben felrakni.
Minden rendben működik, eddig jók a tapasztalataim. Csak időm nem volt még a finom beállításokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest