Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
BigManus
üzenetére
Az apper a Kpackagekit helyett van, ha jól tudom. Ha működne rendesen, akkor valamivel leegyszerűsítené a sima rpm és 1click installos telepítéseket, mert az előbbi progi elég nyögvenyelős volt az állandó kérdéseivel.
Amúgy tegnap én is kényszerűségből raktam fel a 12.1-et rögtön élesben, mert péntek este egy másolás közben újraindult a 11.4 és fájlrendszer hibára panaszkodva nem volt hajlandó indulni, live rendszerről nem tudtam mit kezdeni se a / se a /home partíciókkal. Adatvesztésem nem volt, lementettem másik vinyóra mindenemet a rendszerlemezemről majd teljes újrapartícionálással tiszta rendszert raktam fel. a 64bites live kde nem indult, ezért kellett rögtön élesben felrakni.
Minden rendben működik, eddig jók a tapasztalataim. Csak időm nem volt még a finom beállításokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest