Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
hali!
én is barátkoznék kicsit a linuxxal, előszőr kubuntut tettem, de az nem tetszett, most suse-t próbálgatom, viszont van egy kis gubanc vele
a kép sajna eltolódik balra és picit lefele is, tehát pl a bal also sarokban az első ikon már nem látszik kde alatt.
1280x1024es felbontás alatt csinálja ezt. vidkari egy integrált intel, monitor pedig egy samsung 970p 19'' tft.
furcsa mód, ha átrakom a felbontást 1024x768ra, akkor minden ok, csak ugye az nem az igazi...
próbáltam a ''vezérlőpulton'' állítgani, ott van egy tesztelés, asszem yast
nevü valami, ami betölt egy külön grafukus felületet, ahol lehet elvileg tologatni jobbra-balra a képet. nah ott hiába nyomkodom a gombokat, nem történik semmi...
A monitoron nincsenek külső kezelőgombok.
Van ötlete valakenk esetleg, hogy tudnám ezt megoldani? mert igy lényegében használhatatlan az egész
kubuntu alatt a képpel egyébként nem volt gond...csak ugye az butább kicsit
kösszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Ulefone RugKing 4 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nevü valami, ami betölt egy külön grafukus felületet, ahol lehet elvileg tologatni jobbra-balra a képet. nah ott hiába nyomkodom a gombokat, nem történik semmi...