Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Hali!
Mivel a keresővel sem itt sem a nagy linux topicban nem találtam rá utalást, ezért bátorkodom feltenni a köv. kérdést:
(Nem hiszem, hgoymásnak nem volt ezzel baja. Bár az is lehet, hogy én kerestem rosszul.)
Szóval. 9.3-as SuSE-m van és ugye őnagysága alapból nem hajlandó dvd-t meg egy csomó formátumot kezelni. A YaST-tal felraktam a Multimedia Option Pack 1-4 cuccost, de ez még mindig kevés a dvd-hez.
Megtenné egy linux-guru, hogy leírja hogy mit kell összeszednem, illetve telepítenem ahhoz, hogy menjen a dolog nagyon megköszönném.
Vagy ha ad egy linket, amin érthetően használható formában le van írva az egész akkor az is jó. Lehet angol is.
Előre is köszike.Már kezdek nagyon pipa lenni hogy nem sikerül sehogyse a dolog.
Érdekelne az is, hogy az MPlayer felrakásához miket kell telepíteni, hogy sikerüljön a fordítás, mert még az se jött össze.
Amúgy most ismerkedem vele, szóval nem vagyok túlzottan otthon benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest