Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Meg lett a DVD, fel is raktam és már van is vele bajom... Pl nagyon új
sose gondoltam volna hogy ez baj lesz
sztem ismert, hogy ha xmms-t felteszünk a lemezről, tehát rpm-ből (amúgy ez van a letöltött rpm-el is) akkor mp3 at nehezen játszik le, leginkább ehogy, mert a fájl nem kerül a lejátszási listába
nah teszem fel xmms-t 20 error fordítás közben (na jó csak 4) nem hiszem hogy az xmmws-el van baj mert ugyenezt 9.3 alatt ment, másik... gcc túl új... az mplayer fordításánál az volt a baj, hogy régebbi gcc-t keresett rajtam :| há most vagy tegyünk régi fordítót bee, vagy írjuk meg az újat kompatibilisra (vagy mi ez a szó) vagy lépjünk az mplayerhq pöcsére hogy írják úgy hogy az új gcc is lefordíccsa...
Más: zlegolas: hogyan tudok MySQL-t? fent van de nem tom hogy kell elindítani az SQL szervert meg hogyan kell user-t hozzáadni... pedig kéne nekem, mert programot fejlesztenék és a linux webszerver beállításai sookal eccerűbbek mint windowsban (kb ennyi: legyél webszerver, kezelj pep-t) nah szóval segítesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
sose gondoltam volna hogy ez baj lesz
nah teszem fel xmms-t 20 error fordítás közben (na jó csak 4) nem hiszem hogy az xmmws-el van baj mert ugyenezt 9.3 alatt ment, másik... gcc túl új... az mplayer fordításánál az volt a baj, hogy régebbi gcc-t keresett rajtam :| há most vagy tegyünk régi fordítót bee, vagy írjuk meg az újat kompatibilisra (vagy mi ez a szó) vagy lépjünk az mplayerhq pöcsére hogy írják úgy hogy az új gcc is lefordíccsa...