Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Meg lett a DVD, fel is raktam és már van is vele bajom... Pl nagyon új
sose gondoltam volna hogy ez baj lesz
sztem ismert, hogy ha xmms-t felteszünk a lemezről, tehát rpm-ből (amúgy ez van a letöltött rpm-el is) akkor mp3 at nehezen játszik le, leginkább ehogy, mert a fájl nem kerül a lejátszási listába
nah teszem fel xmms-t 20 error fordítás közben (na jó csak 4) nem hiszem hogy az xmmws-el van baj mert ugyenezt 9.3 alatt ment, másik... gcc túl új... az mplayer fordításánál az volt a baj, hogy régebbi gcc-t keresett rajtam :| há most vagy tegyünk régi fordítót bee, vagy írjuk meg az újat kompatibilisra (vagy mi ez a szó) vagy lépjünk az mplayerhq pöcsére hogy írják úgy hogy az új gcc is lefordíccsa...
Más: zlegolas: hogyan tudok MySQL-t? fent van de nem tom hogy kell elindítani az SQL szervert meg hogyan kell user-t hozzáadni... pedig kéne nekem, mert programot fejlesztenék és a linux webszerver beállításai sookal eccerűbbek mint windowsban (kb ennyi: legyél webszerver, kezelj pep-t) nah szóval segítesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sose gondoltam volna hogy ez baj lesz
nah teszem fel xmms-t 20 error fordítás közben (na jó csak 4) nem hiszem hogy az xmmws-el van baj mert ugyenezt 9.3 alatt ment, másik... gcc túl új... az mplayer fordításánál az volt a baj, hogy régebbi gcc-t keresett rajtam :| há most vagy tegyünk régi fordítót bee, vagy írjuk meg az újat kompatibilisra (vagy mi ez a szó) vagy lépjünk az mplayerhq pöcsére hogy írják úgy hogy az új gcc is lefordíccsa...