Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vilmoskorte
tag
Programot akarsz ''fejleszteni'', de nem tudod elindítani az eszközöket? Ne haragudj, de ez a nap vicce
Olvassál még nagyon sokat, utána kezdj hozzá.
Hogy válaszoljak is: /sbin/chkconfig --add mysqld, vagy /sbin/insserv mysql, vagy /etc/inet.d/mysql start. Meg biztosan lehet még másképpen is, ez a 3 egyelőre elég lesz.
User: létrehozol egy db-t neki (create database usersql), majd (sql adminként) grant all on usersql.* to 'user'@'localhost' identified by 'jelszo'
Mindez alap, ami benne van a doksiban, csak mielőtt az ember fejlesztéshez fog, előtte sokat olvas és tanul. -
zLegolas
őstag
Hali!
Boldogan tenném, de velem sikerült egy idióta idegroncsnak (Patkány becenévvel illetik évek óta) olyan szinten megutáltatni az adatbáziskezelést, hogy még a nevétől is köpködhetnékem támad - ergo segghülye vagyok hozzá. Szal még nem próbáltam, és nem is nagyon áll szándékomban a közeljövőben -sorry
[Szerkesztve] -
Hóbelebanc
csendes tag
Bővebben: link Most találtam ez valszeg a dobozos verza lehet, a link címéből erre következtetek. meghát a mérete is 7.94 Giga.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olvassál még nagyon sokat, utána kezdj hozzá.