Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1221
lelkes újonc
Fogalmam sincs, lehet. Valamikor februárban-márciusban(?) ebben a topikban kapott infó hatására váltottam. Itt bővebben.
"https://en.opensuse.org/openSUSE:Slowroll""
Az akkor letöltött lemezkép nem tartalmatza se snapcraft, se flatpak tárolókat alapból. Néhány kattintással én engedélyeztem. Slowroll-t nem telepítettem újra most, csupán átmásoltam az új gépekre a régiekről.
Pont a szabadság tetszik a linux-ban, mindegy melyik diszró szimpatikus valakinek, ha akarja olyanra faragja ami neki pont megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest