Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Suse oldalán lévő leírás szerint telepítettem a G06-os Nvidia csomagot, de már nem számít. Feltoltam a Fedorát helyette és sokkal egyszerűbb volt, számomra a DNF is könnyebben értelmezhető, mint a Zypper. RPM Fusion hozzáad, dnf in akmod-nvidia, reboot, ennyi. Patentül megy minden.
Ami igazán meglepett, hogy az RHEL klónokra is mennyire kínlódásmentesen lehet mindent is telepíteni. AlmaLinuxhoz igaz hozzá kellett adnom 3 külső repót (EPEL, RPM Fusion, ELRepo), hogy pattogós legyen, de az is meglepően könnyen konfigurálható.
Nem értem miért szidják a DNF-et, nekem eddig az APT/Nala páros mellett ez jön be most a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest