- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje sajnos van egy problémám a 15.3-as Leappel, azt szeretném megkérdezni, hogy ti tapasztaltatok olyat a ennél a kiadásnál, hogy lefagy a grafikus felület (KDE) illetve van elindulás után újraindul magától néha?
Pontosabban azt tapasztaltam, hogy van amikor elindulás után nem sokkal magától újraindul, illetve volt olyan is hogy csak egy fekete képernyő jelent meg, de pl az alt+f2-vel a keresési sáv előjött illetve a ctrl+del-bspace kombóval újra tudtam indítani a grafikus felületet, vagy egy másik terminálon bejelentkezve indítani egy újat. Viszont volt olyan is hogy minden előzmény nélkül lefagyott, és ami érdekes volt, hogy ekkor a billentyűzet se működött még a világítása sem.
Korábban volt hasonló gondom még a 15.2-vel szintén KDE, hogy egy idő után belassult és lefagyott a felület, akkor javasolta valaki hogy valószínű az Nvidia kártyámat nem szereti a KDE. Mindenre gondoltam volna csak erre nem, de ez volt a megoldás, vettem bele Radeon kártyát egyből tökéletesen ment minden. Ezért is furcsa most, hogy ugyanaz a kártya változatlanul, gondoltam is hogy lehet véletlenül felkerült a zárt Radeon driver és talán az kever be, de a nyílt drivere van rajt változatlanul.Azt szeretném megkérdezni hogy ti találkoztatok ilyennel, vagy lenne ötletetek mit nézzek meg, merre lehet a gond?
Előre is köszönöm a válaszotokat, illetve bármilyen infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest