- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésben szeretném kérni a segítségeteket hátha ti is találkoztatok vele és van ötletetek mitől lehet
Jelenleg openSUSE 15.1-es leapet használok és meg vagyok elégedve vele.
Viszont van egy olyan gondom, hogy időről időre csonttá fagy a KDE, az egérmutatót tudom mozgatni, de semmi másra nem reagál. Az esetek többségében a ctrl-alt-bspace kombóval újra tudom indítani a grafikus felületet pár alkalommal viszont a gépet is le kellett kapcsolnom.
Bár nem új keletű a dolog, telepítés óta csinálja, de akkor sokkal gyakoribb volt, egy youtube videót nem tudtam végignézni rajta. Akkor a baloo-ra gyanakodtam és lekapcsolása után valóban használható lett a gép, de ez az időszakonkénti lefagyás megmaradt csak sokkal ritkábban. Eleinte arra gondoltam, hogy kevés már a procim mert egy első generációs I3-as, de random a dolog, volt hogy egy opera mellé elindítottam egy Thunderbirdöt meg ment mellette max a spotify de ennyit azért simán bírnia kéne a gépemnek főleg hogy 8 giga ram van benne.
Ezért gondoltam hogy a KDE-ben lehet mert a ksmserver áll le állandóan valamint két logot sikerült is megcsípnem, egy megosztott mappában feltöltöttem őket:
[link]Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek a logok alapján ki lehet deríteni mi lehet a gond, illetve tudnátok ajánlani a kde helyett más asztali környezetet ami ugyanolyan modern és nem visszalépés? Nem akarom elsősorban dobni a KDE-t mert eddig csak ezt használtam mióta linuxozok megszoktam és szeretem is nekem ez áll kézre, csak gondoltam pár hétig lehet érdemes lenne más DE-t használnom, hogy ott is jelentkezik-e a hiba.
Segítségeteket és bármilyen infót előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest