- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésben szeretném kérni a segítségeteket hátha ti is találkoztatok vele és van ötletetek mitől lehet
Jelenleg openSUSE 15.1-es leapet használok és meg vagyok elégedve vele.
Viszont van egy olyan gondom, hogy időről időre csonttá fagy a KDE, az egérmutatót tudom mozgatni, de semmi másra nem reagál. Az esetek többségében a ctrl-alt-bspace kombóval újra tudom indítani a grafikus felületet pár alkalommal viszont a gépet is le kellett kapcsolnom.
Bár nem új keletű a dolog, telepítés óta csinálja, de akkor sokkal gyakoribb volt, egy youtube videót nem tudtam végignézni rajta. Akkor a baloo-ra gyanakodtam és lekapcsolása után valóban használható lett a gép, de ez az időszakonkénti lefagyás megmaradt csak sokkal ritkábban. Eleinte arra gondoltam, hogy kevés már a procim mert egy első generációs I3-as, de random a dolog, volt hogy egy opera mellé elindítottam egy Thunderbirdöt meg ment mellette max a spotify de ennyit azért simán bírnia kéne a gépemnek főleg hogy 8 giga ram van benne.
Ezért gondoltam hogy a KDE-ben lehet mert a ksmserver áll le állandóan valamint két logot sikerült is megcsípnem, egy megosztott mappában feltöltöttem őket:
[link]Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek a logok alapján ki lehet deríteni mi lehet a gond, illetve tudnátok ajánlani a kde helyett más asztali környezetet ami ugyanolyan modern és nem visszalépés? Nem akarom elsősorban dobni a KDE-t mert eddig csak ezt használtam mióta linuxozok megszoktam és szeretem is nekem ez áll kézre, csak gondoltam pár hétig lehet érdemes lenne más DE-t használnom, hogy ott is jelentkezik-e a hiba.
Segítségeteket és bármilyen infót előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szólánc.
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Steam topic
- Visszatér a Pebble
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 01. 17.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Bitdefender Internet Security 1 Year Plan for 1 Device
- Eladó bontatlan Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology PC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest