Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Igen, eddig nekem is ez a tapasztalatom, örülök hogy hallgattam rád illetve megerősítettél abban amit már terveztem az összeomlások után,eddig olyan összeszedettebbnek, kiforrottabbnak tűnik valóban a Leap.

Nekem a 42.1-es Leap volt amúgy amit legutoljára használtam, de az nagyon nem vált be volt hogy hetente rakhattam újra mert a kde be se töltődött, de ez szerintem a rendszerben lévő kde hibája volt, lehet ha kihúzta volna egy nagyobb frissítésig az helyrehozta volna. A másik bajom meg az volt vele hogy kérdés nélkül felrakta a zárt nvidia drivert ami nekem nem jó, mert valamiért a zárt driverrel (akkor) bár alapból jó volt, de kijelentkezéskor mindig elszállt a kép, de alapból betöltődéskor és a KDE-ben magában pedig jó volt...

Ezért tértem át a Tumbleweedre és megkönnyebbülés volt hogy ott nincs is zárt nvidia driver tehát nincs veszély

Szóval jó nekem a nouveau, ezért elővigyázatosságból fel sem pakoltam a 15-ösre az nvidia repot.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest