Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Pár napja tettem fel az "új" notimra (Dell D630) az opensuse 13.1-et KDE-vel. Minden működik, látszólag megyeget. Eddig csak lecsuktam, elaludt, kinyitottam felébredt. Ma viszont kinyitom, felébred, de csak a kaméleonos fekete háttér, és egér jött vissza. Nem kéri be jelszavam, hogy folytassam a munkát. Az egér mozog, de látszólag ennyi. Átléptem konzolba, és ott egy CTRL+ALT+DEL-el újraindítottam. Ezután mintha mi sem történt volna, be tudok lépni, működik. Legközelebb mit és hol nézzek meg?
Más.
Létezik olyan hálózatkezelő(tűzfal), ami nem a hw-hez köti, hogy milyen szabályok érvényesek, hanem a csatlakoztatott hálózathoz igazodik? Mint windows-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest