Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shrike7973
üzenetére
Köszi, ez tényleg szájbarágós volt.
Annyi gondom van ezzel, hogy ezekhez KDE kéne, nekem meg GNOME az asztali környezet. Sorry, ezt tényleg nem mondtam! Az előző openSUSE 12.3- ban viszont működött a Chromiumon belül a betőtípusok változtatása. Sok kedvem nincs most ahhoz visszatérni, mert azt hittem, hogy ha azt tök kezdőként be tudtam lakni többé- kevésbé, akkor a 13.1 változatot sem lesz nehéz. Egyébként nem az, csak nemsoká megvakulok. 
Valaki használ már openSUSE 13.1 verziót GNOME asztali környezettel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Annyi gondom van ezzel, hogy ezekhez KDE kéne, nekem meg GNOME az asztali környezet. Sorry, ezt tényleg nem mondtam! Az előző openSUSE 12.3- ban viszont működött a Chromiumon belül a betőtípusok változtatása. Sok kedvem nincs most ahhoz visszatérni, mert azt hittem, hogy ha azt tök kezdőként be tudtam lakni többé- kevésbé, akkor a 13.1 változatot sem lesz nehéz. Egyébként nem az, csak nemsoká megvakulok.