Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, kezdem visszavonni azt, amit korábban írtam erről a disztróról.
Most nézem, hogy valahogy sikerült a 11.4-est leszedni a 12.2 helyett. No problem, repók átállítva, frissítés elkezdődik, letöltés közben többször meg kellett nyoni a retry-t, mert valami történt, aztán az install végén azt mondja, pár processzt újra kellene indítani. Azt írja, hogy zypper ps parancsot adjam ki. Kiadom, ez meg egy kilométeres listát betolt a terminálba kis vonalkákkal, aminek az eleje nem is fért ki, így franc tudja, mi van. Jobb híján nyomtam restratot...
Végül is sikerült a frissítés, de nem vagyok túlzottan elégedett. A boot elég lassú, a Yast meg valahogy jobban kezelhető volt régebben.Továbbá hiába választottam ki a magyar nyelvet a telepítéskor, alig pár helyen van magyar szöveg.
Egyenlőre arra hajlok, hogy megnézzek egy másik disztrót. Tudok angolul, szal nem gáz, de furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest