Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

!wannabe tag Yast-al letöröltem a programot majd bemásoltam amit írtál, de egy ilyen rondasággal jött elő: 'libqt4-x11' is already installed. 
 No update candidate for 'libqt4-x11-4.7.1-7.1.i586'. The highest available version is already installed.
 'libqt4' is already installed.
 No update candidate for 'libqt4-4.7.1-7.1.i586'. The highest available version is already installed.
 'libsigc++2' not found in package names. Trying capabilities.
 'libsigc-2_0-0' providing 'libsigc++2' is already installed.
 'libpng12-0' is already installed.
 No update candidate for 'libpng12-0-1.2.44-7.1.i586'. The highest available version is already installed.
 'libqt4-dbus-1' not found in package names. Trying capabilities.
 'libqt4' providing 'libqt4-dbus-1' is already installed.
 Resolving package dependencies...
 Nothing to do.Végülis ez nem tántorított el és letöltöttem majd telepítettem amit linkeltél és működik. Honnan linkelted ezt a fájl-t? Én a Skype hivatalos honlapján lévővel próbálkoztam. Az amit Terminal-ba irogattam annak mi volt a szerepe? Mindenesetre köszi a segítséget. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő