Hirdetés
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nálam az eddig bevállt, hogy ha a livecd nem megy, akkor a telepítést sem erőltetem. Mondjuk a keramikusnál a livecd jobban össze volt rakva, mint ami telepedett. A következő generációkba viszont olyan radeonhd kerül, ami (elvileg) pöccre megy a legújabb kártyákkal is.
Egyébként a KDE-vel én nagyon nagy dilemmában vagyok, mert eddig valahányszor kipróbáltam, mindig valami szar volt, és olyan pontokon, hogy nem lehetett még melóra sem használni. Egyedül a legutóbbi suse-re tudom azt mondani, hogy "jó", de az igazat megvallva kiváncsi vagyok a KDE 4.4-re, ami először a lucidba kerül bele, vagy backportolják a mostani verziókba. Nomeg eddig bubit használtam, és bár a suse tesztvezetés eddig faszán vette az akadályokat, kicsit tartok attól h lennének problémáim, ha átállnék rá. A debian-os csomagkezelést látom az eddigi legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest