- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
emberek, tudnátok nekem írni egy nagyon részletes útmutatót az ATI 8.9-es driver OpenSUSE alatti telepítéséhez
új nekem a linux, első telepítés
a Release Notes-ból ennyit sikerült értelmeznem:"# Launch the Terminal Application/Window and navigate to the ATI Proprietary Linux driver download.
# Enter the command ati-driver-installer-8-9-x86.x86_64.run to launch the ATI Proprietary Linux driver installer. The ATI Proprietary Linux Driver Setup dialog box is displayed."ezt biztos megtalálom valamikor, de jön a csavar:
"Note: You must be logged in with super user privileges in order to successfully install the ATI Proprietary Linux driver."ezt hogy kell? amint mondtam teljesen kezdő vagyok ilyen téren

szerk: találtam valami mást
" openSUSE 10.3 and openSUSE 11.0You can use 1-click-install that will install the latest fgrlx version:
1-click.png Installs newest available drivers.
* Open a terminal and type "sudo aticonfig --initial". This will configure X to use the ATI driver.
* Restart X window manager by pressing CTRL+ALT+BACKSPACE (Twice for 11.0 and later). It will take 3-20 seconds. Alternative, you can restart openSUSE.
* Skip all steps below and start using openSUSE! "a sudós cucchoz kell a "" vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
új nekem a linux, első telepítés
a Release Notes-ból ennyit sikerült értelmeznem: