Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
emberek, tudnátok nekem írni egy nagyon részletes útmutatót az ATI 8.9-es driver OpenSUSE alatti telepítéséhez
új nekem a linux, első telepítés
a Release Notes-ból ennyit sikerült értelmeznem:"# Launch the Terminal Application/Window and navigate to the ATI Proprietary Linux driver download.
# Enter the command ati-driver-installer-8-9-x86.x86_64.run to launch the ATI Proprietary Linux driver installer. The ATI Proprietary Linux Driver Setup dialog box is displayed."ezt biztos megtalálom valamikor, de jön a csavar:
"Note: You must be logged in with super user privileges in order to successfully install the ATI Proprietary Linux driver."ezt hogy kell? amint mondtam teljesen kezdő vagyok ilyen téren

szerk: találtam valami mást
" openSUSE 10.3 and openSUSE 11.0You can use 1-click-install that will install the latest fgrlx version:
1-click.png Installs newest available drivers.
* Open a terminal and type "sudo aticonfig --initial". This will configure X to use the ATI driver.
* Restart X window manager by pressing CTRL+ALT+BACKSPACE (Twice for 11.0 and later). It will take 3-20 seconds. Alternative, you can restart openSUSE.
* Skip all steps below and start using openSUSE! "a sudós cucchoz kell a "" vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
új nekem a linux, első telepítés
a Release Notes-ból ennyit sikerült értelmeznem: