Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
Amikor először mentem be a treforton a linux szobába és tettem fel kérdéseket akkor nagyon szemét dolognak tartottam, hogy rám förmettek, hogy olvass kutya és csak aztán kérdezz, megfogattam ezt a tanácsot, csak az a baj, hogy ott akkor is ezt csinálják, amikor már olvastam és utána akartam kérdezni... nah itt mi nem ezt csináljuk, mondom én a nagy linux zseni
'' '' de azért kedveském télleg utánanézhetnél az interneten 1-2 dolognak, mielőtt kb 30 szor mekkérdezed ugyanazt. OK lehet tévettem és a hivatalos oldalon pont nincs fent, mert a novell nem akarja terhelni a szerverét a sok letöltéssel, de a 9.2 -t télleg rengeteg helyről le lehet tölteni...
megj: nem érdemes sztem beszerezni mindig a legfrissebb verziót, csak ha valami nagyon nagy újítás van, mert az online frissítéssel naprakész lehet a linuxod, és verziók a suse esetén kb fél évente jelennek meg, szóval szinte amikor meglett a kész rencered már töltheted a köv verziót, szerezd be, mostmár a 9.3 at, akár torrentel, akár nem, torrent linkeket már attam és utána ne keressed a .4 .5 .x et, hanem frissíccsed a meglevőt... ügyes ez, magától frissít és igen majd fogom írni az infókat, leghet még hogyan legyünk lámák suse 9.3-ban weblapot is fogopk cvsinálni, mert én csak olyat tudok, mert én láma vagyok, de ahogy tanulom majd írok infókat, tanujj együtt gao-val jeligével

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Amazon Prime Video
- Gyúrósok ide!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'' '' de azért kedveském télleg utánanézhetnél az interneten 1-2 dolognak, mielőtt kb 30 szor mekkérdezed ugyanazt. OK lehet tévettem és a hivatalos oldalon pont nincs fent, mert a novell nem akarja terhelni a szerverét a sok letöltéssel, de a 9.2 -t télleg rengeteg helyről le lehet tölteni...