Aktív témák
-
Fauszt
senior tag
válasz
raven10011 #13 üzenetére
persze, de nem is a külső zavar miatt írtam, hanem, hogy monitor vagy a vga (esetleg más) a problémás eszköz
-
raven10011
senior tag
-
Fauszt
senior tag
válasz
raven10011 #7 üzenetére
ha ki tudnád próbálni egy másik gépen és ott is csinálná, akkor irány garanciát intézni!
Vagy egy másik monitort a sajátodon.
Nekem elejétől fogva csinálta.
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
válasz
raven10011 #5 üzenetére
de használhatod nyugodtan! aszittem alacsonyabb felbontásban tolod így, de elvileg a 85Hz-et is bírnia kell ezen.
vga-val minden rendben? tuningolod? -
raven10011
senior tag
Közben kipróbáltam, más frissítési frekin is ezek a tünetek mutatkoznak... HELP!!!
-
Fauszt
senior tag
válasz
raven10011 #3 üzenetére
ja, nekem a régi gépen nem volt mindegy, mert pl. 100Hz-es képfrissítés és 100MHz-es FSB-n érdekes dolgokat tapasztaltam a monitoron.
-
[w]
őstag
válasz
raven10011 #3 üzenetére
gyárilag engedélyezett 75Hz? milyen felbontáson? :F
csak mert gyárilag a 100Hz-et is engedi (pl. 1024x768-ban) -
Fauszt
senior tag
válasz
raven10011 #1 üzenetére
Képfrisítési frekvencián, buszfrekvencián nem változtattál?
-
raven10011
senior tag
Kb egy 15 perce elkezdett csinálni olyant a monitorom, hogy a képernyő alja felé megjelenik egy üres csík egy pillanatra, ami föl-le ugrál. Néha egészen gyorsan néha meg csak fel-fel villan.
Ez mitől van??? Ellenőriztem a kábeleket, de nem javult a helyzet. Nincs semmilyen elektromágneses készülék a közelben (olyan aminek a zavaróhatását meg is tudnám szüntetni pl mobil, mikor stb). A Degauss se javít a helyzeten. Korábban még soha nem csiált ilyent. Amúgy kb 1 éves még a monitor, szóval garis, de jó lenne tudni hogy a monitornak van-e baja, vagy sem.
plíz help!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest